Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Рейки медитация масаж - Масажист Ангел Кръстев

Град Пловдив
Адрес ул. Иван Рилски 52, ет. 2 Пловдив
Телефон +359 898 735 705
E-Mail angelkrastev_56@abv.bg
Website http://enola.vibs.bg/
Факс
Рейки  медитация  масаж - Масажист Ангел Кръстев

Масажист Ангел Кръстев предлага рейки, медитация и масаж.

Рейки, медитация, масаж - Масажист Ангел Кръстев

Ангел Кръстев е професионален масажист с 20-годишен опит, който извършва богата гама от масажи и масажни процедури - антицелулитни масажи, лечебни масажи, релаксиращи масажи и класически масаж.

Той владее зонова терапия и различни енергийни китайски и японски техники.

Масажист Ангел Кръстев предлага рейки, медитация и масаж с работно време: Понеделник - Неделя: 10:00 - 22:00 ч.

Рейки - Масажист Ангел Кръстев

Масажист Ангел Кръстев се занимава с рейки - процедура, която включва поставянето на ръцете на практикуващия на точно определени позиции върху тялото на реципиента, като ръцете може и да нямат допир с тялото, а да стоят на няколко сантиметра от него.

Масажист Ангел Кръстев е мастер рейки терапевт - има 1, 2 и 3-то ниво.

  • Първо ниво - Рейки курса за Първо ниво въвежда в основните теории и процедури, като продължителността му обикновено, но не задължително, е два дни. Учениците научават позициите на поставяне на ръцете при Рейки процедурата. След завършване на този курс, участниците могат да практикуват Рейки върху себе си и другите.
  • Второ ниво - В Рейки курса за Второ ниво ученикът научава трите символа, за които се смята, че увеличават силата и разстоянието на въздействие на Рейки. Дава се още едно иницииране, което увеличава капацитета на ученика да пропуска през себе си Рейки. След завършване на този курс, ученикът може да работи без да присъства физически до реципиента.
  • Трето или Мастер ниво - Чрез третата степен ученикът става Рейки Мастер. Дава се допълнително иницииране, както и символ за това ниво. Рейки Мастерът може да инициира други хора в Рейки, както и да ги обучава в трите Рейки нива. Трето ниво може да се вземе за един ден или за една година, в зависимост от дадената школа и философията на нейния Рейки Мастер.

Лечителят или практикуващият Рейки може да отдели няколко момента, за да изпадне в медитативно или просто спокойно състояние и да се подготви за процедурата.

Обикновено ръцете на практикуващия рейки се задържат между 3 и 5 мин. на една позиция, а цялата рейки процедура трае между 45 и 90 мин.

Обичайната Рейки процедура включва цялото тяло, но Рейки може да се отдава и само на отделни позиции.

Медитация - Масажист Ангел Кръстев

Масажист Ангел Кръстев владее медитация - практика, в която дадено лице тренира ума и/ или предизвиква режим на съзнанието, за да се постигне чрез медитирането физическо, емоционално, умствено и духовно развитие.

При масажист Ангел Кръстев може да се отиде, за отпускаща релаксация - за отпускане на тялото и духа, срещу стрес.

Предлага курсове Живот без граници за усвояване на медитациите и насочването на ума в градивна посока.

Различните медитативни дисциплини и практики за медитация обхващат широк спектър на упражняване и изпитване на умствена релаксация, покой на ума и концентрация.

Класически лечебен масаж - Масажист Ангел Кръстев

Рейки, медитация, масаж - Масажист Ангел Кръстев

Класическият лечебен масаж е подходящ за хора, които имат проблеми и болки в областта на гърба и кръста или просто за хора, желаещи релаксиране и тонизиране след тежкия работен ден.

Класически лечебен масаж - 60 минути.

Огнен масаж - Масажист Ангел Кръстев

Огнен масаж против целулит или лечебен масаж против болки. Огнен масаж (60 минути) за намалява обиколката и справяне с целулита.

Масаж-фламбе - Масажист Ангел Кръстев

Масаж-фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката на талията, бедрата и ханша. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на нежелания целулит.

Масажът включва нанасяне на специално китайско масло, последващо втриване и огнен финал. Резултатът е изключителен - намаление на обиколката с до 4-5см още след първата процедура.