Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Аптеки

Аптека Гечев - аптеки в Димитровград
  Аптека Гечев извършва продажба на лекарства в град Димитровград. Тук работят фармацевти, които ценят здравето на пациентите и се отнасят професионално и коректно към тях. Именно благодарение на богатия опит на нашите фармацевти, аптека Гечев предлага услуга, която я различава от повечето аптеки - приготвяне на лекарства. Приготвят се мехлеми, капки за нос, лосиони, прахчета, маски, суспензии с рецепта и др., които съдържат натурални билки с високо качество. Така пациентите си спестяват алергични реакции към..
Аптека Божилов - аптеки в Ямбол
  Аптека Божилов се намира на адрес ул. „Търговска” 62 А в Ямбол, и в нея работят квалифицирани фармацевти с богат опит в сферата на аптекарските услуги, които ще Ви помогнат при избора на правилните лекарства. В Аптека Божилов ще намерите: Широка гама медикаменти, включително и упойващи вещества Детска храна Хранителни добавки на билкова основа - сиропи, таблетки, прахообразни, които са абсолютно безвредни за организма. Не трябва да се използват за заместител на пълноценното хранене, а само за допълните..
Аптека Флос - Кючук Париж, Пловдив
  Аптека Флос се намира в квартал Кючук Париж в град Пловдив и предлага продажба на разнообразие от медикаменти, медицинска козметика и др. В аптеката работи екип от висококвалифицирани фармацевти - те ще Ви консултират и ще Ви помогнат с избора на лекарства. Аптека Флос предлага: Лекарства - аптеката работи с НЗОК и отпуска предписани лекарства по рецептурни книжки Санитарни, хагиенни материали за битови нужди, както и за медицински заведения Медицинска козметика Хранителни добавки на билков..
Билкова аптека Даттила
  Билкова аптека Даттила е най-голямата и богата билкова аптека в гр. София. ЕТ Даттила - Д-р Добрина Атанасова, гастроентеролог се занимава с производство и търговия на диетични, диабетични, целебни храни и билки. Нестандартна диагностика и лечение, Обезпаразитяване със Зепер, Масажи. Диетични храни Димед-1 - Житна храна, предпочитана за обяд е приготвена от четири вида зърнени храни, подходяща е за хора на тежкия физически труд, спортиста и др. със здрав стомах. Димед-2 - Уникална алкална храна измежду зърнените. Съ..
Аптека Здравка Плевнелиева - лекарствени и хомеопатични средства
  В аптека Здравка Плевнелиева се продават лекарствени и хомеопатични средства, необходими както за превенция, така и за лечение на сезонни, хронични и други заболявания. Лекарства за често срещани и специфични болести Медикаменти за облекчаване на болезнени симптоми Антибиотици Хомеопатични лекарства произведени на база растителни, животински или минерални суровини от сертифицирани производители Имуностимуланти Медицински козметични средства, както от водещи български фирми, та..
Аптека Надежда - Моника Писарева, Велинград
  Аптека „Надежда” - Моника Писарева предлага лекарства, медицински консумативи и козметика, хомеопатични лекарства, билки, хранителни добавки и други медицински продукти в град Велинград. Фармацевтите в аптека Надежда имат нужната висока квалификация, за да Ви консултират при избора на медикаменти. Лекарства от Аптека Надежда - Моника Писарева - аптеката от Велинград работи по договор с НЗОК и продава изписани лекарства по рецептурни книжки. Тук се предлагат още - стоматологични материали, медицински консумативи, апарати за кр..
Кастанеа - аптека в София
  Кастанеа е аптека, която се намира в град София, квартал Възраждане и предлага пълна гама от фармацевтични продукти - медикаменти, санитарни материали, хранителни добавки и други.   В аптека Кастанеа ще намерите: Лекарства - аптеката работи с НЗОК и осигурява лекарства по рецепта от лекар, както и лекарства, за които не е нужна рецепта, за които можете да се консултирате с нашите опитни фармацевти. Хигиенни и санитарни материали за болници, майки с деца, възрастни хор..
Аптеки в Сунгурларе - Аптека Росен
  Аптека Росен се намира в град Сунгурларе и предлага медикаменти, санитарни материали, хранителни добавки и други. Екипът от квалифицирани фармацевти, който работи в аптека Росен, ще Ви консултира по всички въпроси, свързани с предлаганите лекарства и добавки. В аптека Росен ще намерите: Лекарствени продукти - предписани от лекар или без рецепта Медицинска козметика Санитарно-хигиенни материали Хранителни добавки за засилване на имунитета Други медицински продукти ..
Билкова аптека Розмарин ЦД, София - хомеопатични лекарства
    Билкова аптека Розмарин ЦД разполага с богат асортимент от хомеопатични лекарства за лечение на редица онкологични заболявания и проблеми със стомаха, щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, жлъчни и чернодробни болест, сърдечно-съдови заболявания, гастрит, язва, епилепсия.   Всички знаем каква сила и мощ се крие в състава на българските билки. Те са известни не само тук в България, а и по целият свят, поради уникалните си лечебни свойства. Тук в билкова аптека Розмарин можете да намерите..