Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Болници и клиники

Медицински център в София - МЦ доктор Пожарлиев
-обща хирургия, -онкология, -спешна хирургия, -жлъчно-чернодробна хирургия, -лапароскопска хирургия, -дебелочревна и стомашна хирургия. В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР Д-Р ПОЖАРЛИЕВ практикува проф. д-р Тома Пожарлиев дмн - хирург.   ..
Кардиология,  ехокардиография, ендокринология София - МЦ Исул
„Медицински център ИСУЛ“ ООД е създаден през 2000 г от лекари, работещи в УМБАЛ“Царица Йоанна“ /бивш ИСУЛ/. Той се намира на ул. Макгахан бл. 54 в ЖК „Хаджи Димитър“ в близост до пазара „Хаджи Димитър“. В центъра работят специалисти по основните направления от вътрешната медицина – кардиология, ендокринология, белодробни болести, нефрология, а също така и по неврология и очни болести. „Медицински център ИСУЛ“ ООД има сключен договор с НЗОК и работещите в него специалисти извършват консултативни прегледи и диспансеризации на здравноосигурени лица, насочени с направления..
Пластичен хирург в Плевен - доктор Ивайло Рачев
Доктор Ивайло Рачев е пластичен хирург в град Плевен. Ръководител е на отделението по Пластична хирургия и изгаряния в Медицински център "Бюти" на частен прием. Доктор Рачев има дългогодишен опит в областта и осигурява възможно най-високата степен на качество и задоволеност за пациентите. Можете да се свържете с пластичния хирург на телефон 0888823914 и 0878823914 или като му пишете на е-мейл i_ratchev@yahoo.com div.img { margin: 10px; padding: 0px; height: 169; width: 703; float: center; text-align: center; }..
Ортопед, невролог, хирург, специалист детски болести в Ямбол
Медицински център Владимед се намираа в град Ямбол и предлага съвременни условия, модерно оборудване и висококвалифицирани лекари, което е гаранция за отлично качество на медицинските услуги. Висококвалифицираният екип от лекари, който работи в медицинския център, ще Ви предложи цялостна медицинска грижа и внимание, защото поставя здравето на своите пациенти на първо място. Доктор Владислав Влаев - ортопед-травматолог - извършва ехографско изследване на стави при бебета; Доктор Нели Иванова - невролог-ЕМГ; Доктор Деян Кунев - хирург..
Балнеолечение, физиотерапия, хидротерапия в Сандански
"Специализирани болници за рехабилитация-Национален комплекс” ЕАД ("СБР-НК" ЕАД) е лидер във физикалната и рехабилитационна медицина, използващ утвърдени медицински стандарти в съчетание с природни ресурси. Дружеството е без аналог в системата на здравеопазването в Република България, в състава на което влизат 13 специализирани болници за рехабилитация, разположени на територията на цялата страна в утвърдени балнеолечебни курорти. "СБР-НК" ЕАД предлага богата гама от физиотерапевтични и рехабилитационни методи в своите специализирани болници. Използват се природни и лечебни фактор..
Медицински център в София, добри специалисти в София
Медико-Дентален Център Кристал разполага с модерно обoрудване и отлични специалисти от водещи лечебни заведения в България като УМБАЛ Лозенец (Правителствена болница), МБАЛ Пирогов, ИСУЛ, Транспортна болница, УМБАЛ Св. Екатерина, V-та Градска болница София, САГБАЛ Шейново, Медицинска академия – Стоматологичен факултет. Всички здравноосигурени лица могат да бъдат консултирани и прегледани от утвърдени специалисти в Медико-Дентален Център Кристал ползвайки направление от личният си лекар. *УНГ *Хирург *Уролог *Ортопед *Невролог *Нефролог ..
Многопрофилна болница за активно лечение във Видин
МБАЛ Света Петка АД е болница във Видин, която предлага диагностика и лечение на редица заболявания, както по договор с РЗОК, така и на свободен прием. Гордостта на болницата е висококвалифицирания лекарски екип, които са способни да извършват и най-високоспециализираните медицински дейности като операции на черен дроб, жлъчни пътища, храносмилателна система, горен и долен крайник, ортопедия и травматология, офталмологични операции - катаракта и глаукома на окото и др. Опреационните зали, лабораториите и всички други звена на здравното заведение са оборудвани с най-нова..
Специалист очни болести София - д-р Веселин Даскалов
Д-р Веселин Даскалов консултира, приема и оперира пациенти в новия Медицински Център "Пентаграм 2012" в гр.София. Центърът разполага с лазер за лечение на глаукомата, вторичната катаракта, зелен лазер за лечение на диабетната ретинопатия, операционен микроскоп Zeiss последно поколение с възможност за видеозаснемане и конферентна връзка, най-модерната апаратура за оперативно лечение не само на катаракта и глаукома, но и за хирургично лечение при отлепване на ретината, диабетна ретинопатия и нейните усложнения, травми на задния очен сегмент със и без вътреочни чужди тела. ..
Диагностично Консултативен Център 3 – Пловдив
Диагностично Консултативен Център 3 – Пловдив предлага обслужване по следните специалности: Кардиология, Ендокринология, Нефрология, Гастроентерология, Лазертерапия, Неврология, Акушерство и гинекология, Хирургия, Ортопедия и травматология, Офталмология, Дерматовенерологи, Оториноларингология, Физиотерапия и рехабилитация, Образна диагностика, Клинична лаборатория, Пулмология ДКЦ 3- Пловдив работи с НЗОК. Издава всякакви документи, протоколи за ТЕЛК и ОС   ..
Лечение и рехабилитация СБДПЛР ЕООД, Перник
  СБДПЛР ЕООД е специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация в град Перник, която работи по програмата на НОИ и лекува пациенти от цяла България. СБДПЛР ЕООД, Перник разполага с болнични стаи с 2 и 3 легла, със самостоятелен санитарен възел и изглед към планината, в които се допускат придружители на пациентите. Теренолечението, организирано от здравното заведение се провежда сред красивата природа на местността Голо бърдо. В болницата за долекуване, продължително лечение и рехабилитация в град ..