Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дентална клиника SplenDent

Град София
Адрес Aдрес: жк. Люлин, бл. 982, партер София
Телефон 359 2/ 925 0714; +359 888 706 743
E-Mail splendent@abv.bg
Website http://www.splendent.eu/
Факс
Дентална клиника SplenDent
 

Дентална клиника SplenDent извършва цялостно стоматологично лечение на пациенти от всички възрасти с най - съвременните методи на модерната стоматология, с грижа и внимание към всеки пациент. В Сплендент работим с най-съвременната техника в областта на денталната медицина и с най-качествените материали на доказани световни производители.

Дентална клиника SplenDent

Естетична стоматология

 • Естетичната стоматология е изкуство и професионален усет, които позволяват на нашите пациенти да имат свободата и самочувствието да се усмихват, да общуват без притеснение и да се чувстват красиви.
 • Естетична стоматология включва: Избелване, Избелване на зъбите вкъщи, Бондинг, Порцеланови фасети, Изцяло керамични и метало-керамични коронки, Прагови или безпрагови коронки

Имплантология

Дентална клиника SplenDent

 • Конвенционалната стоматология може да осигури заместване на загубените зъби, посредством мостове или сваляеми частични или тотални протези, но безспорно най-доброто решение е поставянето на зъбни импланти. Имплантологията е проверен и изпитан метод на лечение.

Пародонтология

 • Пародонтологията е част от стоматологията, която се занимава с възпалителните заболявания на венците (ГИНГИВИТ) и зъбодържащите структури (ПАРОДОНТИТ). Резултатът от нелекуването на тези възпалителни процеси е постепенна загуба на нивото на костта поддържаща зъбите, тяхното последващо разклащане и падане.
 • Чрез пародонтологично лечение и профилактика, тези заболявания са предотвратими и напълно лечими.

Орална хирургия

 • Оралната хирургия e лечението на хирургични заболявания на устната кухина и прилежащите лицево-челюстни кости. Някои от мекотъканните операции могат да бъдат извършени с диоден лазер.
 • Орална хирургия включва: Изваждане на зъби, Оперативно изваждане на ретинирани зъби, Отстраняване на челюстни кисти, Френулотомии, Отстраняване на доброкачествени тумори на меките тъкани в устната кухина, Хирургично лечение на възпалителни процеси в лицево-челюстната област, Травми на зъбите и меките тъкани, Водена костна регенерация (GBR) - костна аугментация (процедура по увеличаване на костния обем, Съединителнотъканни присадки

Дентална клиника SplenDent

Профилактика и кариес

 • Профилактиката е комплексна дейност, в чиято основа стои създаването на правилни профилактични навици за орална хигиена.
 • В SplenDent ще обърнем специално внимание на това да Ви инструктираме за правилните стъпки в нейното поддържане. По този начин ще имаме успех във всяка част от провежданото лечение.

Ендодонтия

 • Ендодонтията представлява лечение на кореновите канали на зъба. Съвременното кореново лечение се базира на правилното почистване, дезинфекциране и запълване на кореновите канали.
 • В SplenDent използваме най-съвременните материали и техники: изолирането на зъба с кофердам, прецизното обработване и запълване с най-модерните апарати и висококачествени материали.

Детска стоматология

 • Профилактичните прегледи при децата целят ранно откриване на зъбния кариес, заболявания на пародонта и зъбно-челюстни деформации, което спестява болката и скъпоструващото стоматологично лечение при усложненията на зъбния кариес.