Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ветеринарни аптеки

Грууминг услуги Силистра - къпане, подстригване, рязане на нокти
Ние сме грууминг салон и зоомагазин "Yellow dog". При нас са добре дошли кучета и котки от всякакви породи, възраст и размер. Желанието ни е да създадем грууминг салон, който да бъде предпочитано, приятно и безопасно място за вашия домашен любимец. В грууминг салон "Yellow dog" град Силистра предлагаме широка гама от грууминг услуги за вашите домашни любимци: -къпане и изсушаване; -подстригване; -изрязване на нокти; -почистване на уши и други грууминг услуги. В нашия зоомагазин в град Силистра  можете да намерите също и висок клас храни и хран..
Ветеринарна аптека в Стара Загора - доктор Таня Славова
Доктор Таня Славова започва професионалната си кариера в първата частна ветеринарна аптека, открита в Стара Загора през 1991 година. През 1993 година открива собствена аптека, в която работи и до днес. Натрупаният през този 23 годишен период професионален опит е гаранция за качествено и компетентно обслужване. Богатият асортимент от лекарства, витамини, хранителни добавки и средства за дезинсекция и дератизация, осигурява оптимални условия за бързо и ефективно решаване на възникналите проблеми, както при продуктивните животни, така и при животните за компания. Док..
Ветеринарен кабинет в Димитровград - Карамилев и син
Ветеринарен кабинет „Карамилев и син” предлага професионална ветеринарна грижа за Вашите любимци. Екипът е съставен от специалисти ветеринари, които се отнасят с внимание към животните и се стремят да им осигурят най-доброто и ефективно лечение. Ветеринарният кабинет предлага следните услуги: -диагностика и лечение; -хирургични манипулации; -ваксинации и обезпаразитяване; -подстригване; -ехограф; -кръвни изследвания; Ветеринарен кабинет „Карамилев и син” разполага и с ветеринарна аптека. В аптеката можете да откриете голямо разн..
Лечение кучета и котки Балчик, Ветеринарна клиника  Балчик
Ветеринарна клиника ВИ–ВЕТ предлага лечение на домашни любимци и екзотични животни. Екипът се състои от двама ветеринарни лекари. Това са д-р Вл. Божидаров и д-р Ив. Великова. Услуги, предлагани от Ветеринарна клиника ВИ–ВЕТ: -Диагностика и лечение – извършват се бързи диагностични тестове, кръвни изследвания, микробиологични изследвания с антибиотикограма, хемокулура, образна диагностика; -Имунопрофилактика и профилактика: ваксинации с доказано високо имуногенни ваксини, обезпаразитяване - вътрешо и външно; -Козметични процедури: подстригване, почистване на уш..
Университетска клиника за дребни животни
“Клиниката за дребни животни” към ВМФ при Тракийски Университет, гр. Стара Загора е първата по рода си университетска ветеринарна клиника в България. В клиниката работи екип от ветеринарни лекари с клиничен опит в различни области на професията. Обособени са специализирани кабинети по хирургия, акушерство, вътрешни незаразни болести, инфекциозни и паразитни болести. Лечебното заведение разполага със зали за рентгеноскопия и рентгенография, ехография, ендоскопия, клинична лаборатория, асептични хирургични зали, изолатор и стационар. В кабинетите по хирургия се извършват ..
Ветеринарна амбулатория Д-р Толев - Сандански
  Ветеринарната амбулатория „Д-р Толев” предлага професионална ветеринарна грижа за Вашите любимци. Екипът е съставен от специалисти ветеринари, които се отнасят с внимание към животните и се стремят да им осигурят най-доброто и ефективно лечение. Услуги: Консултации Профилактика Хирургия Паразитология Подстригване на кучета и котки Подрязване на нокти и зъби Имунизации и ваксини Апаратура за изследвания Във ветеринарна амбулатори..
Ветеринарен кабинет Симеоново - д-р Добрин Студенков
  Ветеринарен кабинет Симеоново на д-р Добрин Студенков се грижи не само за здравето на вашите животни, но и разполага и с хотел за домашни любимци. Във ветеринарен кабинет Симеоново ветеринарният лекар д-р Добрин Студенков предлага диагностика, лечение и профилактика на домашни животни - прегледи на кучета и котки, изследвания, обезпаразитяване и др. ветеринарни дейности. Ветеринарен лекар д-р Добрин Студенков е завършил във Факултет Ветеринарна медицина, София, ЛТУ. Ново във Ветеринарен кабинет Симеоново Ново във..
ПЕВИ ВЕТ - ветеринарен комплекс в Димитровград
  ПЕВИ ВЕТ е ветеринарен комплекс в град Димитровград, в който ветеринарни лекари с богат опит, висока мотивация и много любов към животните осигуряват на Вашите домашни любимци професионална ветеринарна помощ. В комплекса се предлага и богата гама храни и аксесоари за животни. При нас може да получите следните услуги: прегледи, консултации, диагностика, лечение и профилактика ехографско изследване хематологично изследване биохимично изследване електрохирургия цитология вет..
Лечение на животни - Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ
  Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ се намира в град София и се занимава с лечение на животни - ветеринарните лекари тук лекуват домашни любимци, бездомни кучета и котки, диви животни, гризачи, птици, влечуги и т.н. Клиниката съществува от 2004 г. (с одобрението на РВМС и Столична Голяма Община) с цел лечение, възстановяване и превенция на заболявания при дребни домашни любимци и екзотични животни. Апаратурата и специалистите тук спомагат за отстраняване на проблеми от всички области на ветеринарната медицина - вътрешни и инфекциозни болести, хирургия..
Обединена ветеринарна клиника, Варна
  Обединена ветеринарна клиника, Варна денонощно се предлагат ветеринарни грижи и лечение на домашни любимци и екзотични животни. В клиниката работят ветеринарни лекари с дългогодишен опит - д-р Иван Кацарски, д-р Георги Делчев, д-р Николай Александров Гормански, д-р Михаил Тодоров. Обединена ветеринарна клиника е създадена през 1995 г. и разполага с: рецепция и приемна кабинети за прегледи и манипулации, даващи възможност за успоредно обслужване от два екипа ветеринарни лекари манипулационна з..