Промоции от Supersait.bg

Ветеринарни аптеки

РОСВЕТ Росен Христов – ветеринарна клиника
  РОСВЕТ Росен Христов е ветеринарна клиника в град Русе, в която можете да намерите професионална ветеринарна помощ за Вашите домашни любимци. Освен това от клиниката можете да се снабдите и с разнообразни видове храни и аксесоари, както и да получите съвет от нашите ветеринари по всякакви въпроси, засягащи здравето на Вашите животни. Услуги от РОСВЕТ Росен Христов: Консултации Прегледи Профилактични процедури и прегледи Операции при необходимост Ваксинации на всички ви..
Ветеринарна клиника и зоомагазин, Горна Оряховица
  Ветеринарна клиника и зоомагазин на ЕТ Ваня Станиславова е позиционирана в град Горна Оряховица и предлага превенция, диагностика и лечение на животни. Също така извършва ваксинации, микрочипиране, лабораторни изследвания за Вашите домашни любимци. Предлага услуги свързани със здравето и храненето и на селскостопански животни. В Зоомагазина към клиниката се предлагат храни и аксесоари за животни, включително фуражи. Ветеринарна клиника и аптека, Горна Оряховица предлага още хирургия, ехограф..
Ветеринарна клиника Прима Вет - лечение на животни
  Ветеринарна клиника Прима Вет работи в областта на ветеринарната медицина, като предлага не само лечение на животни, но и пълна грижа за Вашите домашни любимци. Тук можете да ваксинирате своето малко кученце, получавайки и медальон. Извършваме външно и вътрешно обезпаразитяване Поставяме микрочип на кучета Ветеринарните лекари са специалисти в диагностиката, лечението и извършването на хирургични интервенции, при необходимост, на кучета, котки, зайци, гризачи, птици и т.н. Предлагат се ре..