Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дентална медицина и оборудване

Медицински център в София, добри специалисти в София
Медико-Дентален Център Кристал разполага с модерно обoрудване и отлични специалисти от водещи лечебни заведения в България като УМБАЛ Лозенец (Правителствена болница), МБАЛ Пирогов, ИСУЛ, Транспортна болница, УМБАЛ Св. Екатерина, V-та Градска болница София, САГБАЛ Шейново, Медицинска академия – Стоматологичен факултет. Всички здравноосигурени лица могат да бъдат консултирани и прегледани от утвърдени специалисти в Медико-Дентален Център Кристал ползвайки направление от личният си лекар. *УНГ *Хирург *Уролог *Ортопед *Невролог *Нефролог ..
Добър зъболекар в София - доктор Георги Илиев
  Красивата усмивка     е удоволствие и желание за всеки от нас. Постигането и е доста сложна задача, както за специалиста дентален лекар, така и за самия пациент. Д-р Георги Илиев е преподавател към Катедра “Протетична Дентална Медицина“, Факултет по Дентална медицина, София. През 2009г. д-р Георги Илиев придобива специалност по Протетична Дентална Медицина. По време на преподавателската си дейност Д-р Георги Илиев е автор на учебен филм “Определяне на централна позиция на долна челюст” в екип с колеги. ..
Стоматолог в Пловдив - доктор Цонка Млъзева
Доктор Цонка Млъзева е стоматолог, практикуващ на територията на град Пловдив. Като специалист по дентална медицина, Млъзева извършва: -стоматологични прегледи -поставяне на коронки и мостове -лечение на кариес -почистване на зъбен камък -козметична дентална медицина -детска дентална медицина Стоматологичният кабинет на доктор Цонка Млъзева се намира на ул. Славееви гори 23 в град Пловдив. В кабинетът се извършва пълно стоматологично обслужване с качествени материали и със съвременна апаратура. Стоматологични прегледи в град Пловдив В стомато..
Зъболекар д-р Любомир Турсунов
Д-р Любомир Турсунов е специалист по дентална медицина, практикуващ в гр.Петрич. Извършва профилактика и лечение на кариеси,поставяне на мостове,корони и протези,дентална козметология и др. Той се грижи за добрата усмивка на хората и за здравия и нормален дъвкателен процес. Доктора има сключен договор със здравната каса НЗОК. Д-р Любомир Турсунов извършва от 4 години дейността си като лекар по дентална медицина. Използват се подбрани продуктите, които вършат добра работа, както за здравето на пациента, така и за удоволетворението от свършената работа..
Зъболекари в Благоевград - Дентален център д-р Корчев
Дентален център д-р Корчев е модерна интердисциплинарна клиника, модел на съвременните дентални и медицински клиники от висок клас. Проект на д-р Андон Корчев, осъществен на базата на 30 годишен опит в денталната медицина. Обособените кабинети със специфична апаратура, материали и организация, профилирани дентални лекари и асистенти са задължителният минимум, за да очаквате първокласно лечение. *Имплантология *Естетична стоматология *Протетична дентална медицина *Ортодонтия *Орална хирургия *Избелване *Ендодонтия *Пародонтология *Детска де..
Екодент - официален вносител на Ивоклар Вивадент
  Екодент e официален представител и вносител на Ивоклар Вивадент за България. Нано композит на Вивадент - Еветрик - с уникален хамелеонов ефект на обтурациите. Нано-пигменти за впечатляващ хамелионов ефект. Специални пълнежи за висока рентгенова контрастност. Пещ за металокерамика с вакуум помпа     ..
Оборудване за стоматологията Дентал комерс ЕООД
      Дентал комерс ЕООД е директен вносител на оборудване за стоматологията, зъботехническа и стоматологична техника и консумативи.   ..
Дентална техника Дентаком ООД
  Дентаком ООД е единствената фирма която търгува с пълната гама дентални продукти: материали, консумативи, инструменти и техника. За Вашето по-добро обслужване разполагаме с 6 бр. лицензирани склада за търговия на едро с медицински изделия: в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Плевен     ..
Дентална клиника Д-р Щирков
  Зъболекари, стоматолози и зъботехници в дентална клиника Д-р Щирков Дентална клиника Д-р Щирков предлага стоматологична помощ, денталната медицина, дентална хирургия и зъболечение при квалифицирани зъболекари, стоматолози и зъботехници. Дентална клиника Д-р Щирков предлага: Профилактика Естетични възстановявания с фотополимер Ортодонтия за деца и възрастни Избелване на зъбите Естетично зъбопротезиране Керамични фасети Изцяло-керамични коронки и мостове Прецизна енд..
Самостоятелна медико-техническа лаборатория Поповдент
В Самостоятелна медико-техническа лаборатория Поповдент с дейност зъботехника по закон се произвеждат само и единствено специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати. Това означава, че произвеждаме зъбни протези, терапевтични апарати и др. такива, свъзани със стомотологичното ортопедично лечение, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика. Изработват се по различни технологични методи, със специални за това машини и инстроменти, както и от различни за тази цел стоматологични материали (според Стандарт по зъботехника). ..