Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

ДКЦ диагностично-консултативни центрове

Поликлиники в София - ДКЦ 20
  ДКЦ 20 е поликлиника в София, която осигурява пълен набор от медицински услуги, извършвани от лекари - специалисти с дългогодишен опит в медицината и лечението на редица заболявания. хирургия и хирургични интервенции ортопедия и травматология кардиология и сърдечни болести ендокринология неврология и неврологични заболявания детски болести и педиатрия психиатрия микробиология Диагностично-консултативен център 20, София предлага на пациент..
ВСД, ВСМД Втори медицински център – София ЕООД
  Втори медицински център – София ЕООД е диагностично-консултативен център (ДКЦ) за доболнична специализирана медицинска помощ, в който се предлагат Високоспециализирани и специфични дейности (ВСД) и Високо-специализирани медицински дейности (ВСМДИ). Втори медицински център – София разполага със специализирани медицински кабинети и лекари, специалисти по: кардиология, неврология, Акушерство и гинекология (АГ), ендокринология, ортопедия и травматология, очни болести, детски болести, физиотерапия и рехабилитация, хирургия, детска кардиология, клинична алергология, УНГ бол..
ДКЦ І Св. Клементина - Варна ЕООД
  ДКЦ І Св. Клементина - Варна ЕООД предлага медицинска помощ, прегледи, диагностика и лечение на редица заболявания. В здравното заведение се предлага и рехабилитация, лабораторни анализи, детска консултация, както и денонощна медицинска помощ. Към диагностично-консултативния център има разкрит стационар с 10 легла за пациенти. Поликлиниката разполага с 21 специализирани кабинета и 83 медицински специалисти Акушерство и гинекология Клинична алергология Гастроентерология Кожни и вен..
Диагностично-консултативен център II - Пловдив
  ДКЦ II - Пловдив е болница за специализирана доболнична медицинска помощ, в която се осъщестява лечение, диагностика, рехабилитация на пациенти. В центъра работят над 30 лекари специалисти, които осигуряват професионална медицинска грижа в следните области: педиатрия, кардиология, хирургия, акушерство и гинекология, ендокринология, гастроентерология, ортопедия и травматология, офталмология, ЕНТ болести, неврология, дерматология, венерически болести, психиатрия, вътрешни болести, рентгенология, пулмология, паразитология, хематология, физиотера..
ДКЦ І към 1-ва МБАЛ, София
  ДКЦ І към 1-ва МБАЛ, София (първа градска болница) е диагностично-консултативен център, работещ по договор с НЗОК, което осиурява на пациентите достъп до квалифицирана здравна помощ. Съвременното оборудване и квалифицираните лекари, работещи тук, са гаранция за достъпна, своевременна и качествена медицинска помощ. Лекуват се болести в областта на офталмологията, ортопедията, акушерството и гинекологията, вътрешни болести, урологични заболявания, психиатрични проблеми. Извършва се диагностициране, рехабилитация. ..
ДКЦ 11 ООД, Поликлиники в София
  ДКЦ 11 ООД е поликлиника в София, която предлага на своите пациенти високвалифицирани медицински консултации и изследвания. 11-та поликлиника в София разполага с екип от професионалисти (лекари, джи-пи-та, медицински сестри, лаборанти и др.), на които можете да се доверите за качествена диагностика и профилактика на редица болести и заболявания. В ДКЦ 11 се работи по договор със Здравната каса (СЗОК) и на свободен прием от желаещите пациенти. В Диагностично Консултативен кабинет 11 - София се извършват консултации по следните специал..
Диагностично-консултативен център І - Бургас ЕООД
  Диагностично-консултативен център І - Бургас ЕООД е най-голямата структура за извънболнична медицинска помощ на територията на Община Бургас. В структурата на ДКЦ Бургас се включват кабинети на общо-проктикуващи лекари, медицински кабинети на специалисти, клинична лаборатория, образна диагностика и физиотерапия. Медицинският център разполага със специалисти от следните специалности: кардиология, детска кардиология, пневмология и фтизиатрия, гастроентерология, неврохирургия, хирургия, ортопедия и травматология, ендокриноло..
Медицински център (Денонощна детска поликлиника) Вела
  Стандартен месечен абонамент в Медицински център Вела Абонаментът в Медицински център Вела включва абсолютно неграничен брой прегледи, в рамките на месеца. Безотказност на услугата - родителите могат да посещават поликлиниката по всяко време на денонощието, толкова пъти колкото е необходимо до пълното оздравяване на детето Безплатни лабораторни изследвания, рентген, ехография, кардиография консултации с всички специалисти във ВЕЛА Телефонни консултации по всяко време на денонощието Програма за проследяване и профилакт..
Център за обслужване на пациенти в болници Acibadem Груп
  Международният център за обслужване на пациенти в болниците Acibadem Груп предлага широка гама от услуги за международни пациенти и посетители. Нашият екип е посветен на предоставянето на услуги, включително медицински консултации, диагностика, фактуриране и здравни застраховки, уреждане на транспорт и настаняване, преводачески услуги. Центърът за обслужване на пациенти Acibadem International, който е здравен център от типа едно гише, предлага здравни услуги, от деня на запитването Ви до момента, в който се върнете към родината си. Това е начлната точка за контакт за ..