Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

ДКЦ 11 ООД Поликлиники в София

Град
Адрес София, ул. Цар Симеон 145
Телефон +359 2/ 931 80 48
E-Mail dkc11@abv.bg
Website http://dkc11-sofia.com/
Факс
ДКЦ 11 ООД  Поликлиники в София
 

ДКЦ 11 ООД е поликлиника в София, която предлага на своите пациенти високвалифицирани медицински консултации и изследвания.

11-та поликлиника в София разполага с екип от професионалисти (лекари, джи-пи-та, медицински сестри, лаборанти и др.), на които можете да се доверите за качествена диагностика и профилактика на редица болести и заболявания.

В ДКЦ 11 се работи по договор със Здравната каса (СЗОК) и на свободен прием от желаещите пациенти.

В Диагностично Консултативен кабинет 11 - София се извършват консултации по следните специалности:

ДКЦ 11 ООД, Поликлиники в София

Общопрактикуващи лекари - медици, които преглеждат, лекуват, изписват рецепти, назначават направления за преглед от специалист.

Кабинет по дентална медицина - зъболекари, които предлагат качествено зъболечение и други стоматологични услуги.

Кардиология - В ДКЦ 11, София се провеждат кардиологични изследвания - сърдечни тонове и сърдечни шумове. Извършват се диагностични прегледи и консултации, ехокардиографии, Холтер мониториране за кръвно налягане.

АГ - Диагностично-консултативният център разполага с акушеро-гинекологичен кабинет в който се предлагат изследвания, диагностика и профилактика на гинекологични заболявания.

Неврология - ДКЦ 11 предлага неврологични изследвания и всичко свързано с централната нервна система, периферната нервна система или автономната нервна система.

Хирургия - В поликлиниката се извршват хирургични изследвания, както и смяна на превръзки.

УНГ - ДКЦ 11 разполага с кабинет по УНГ в който се провеждат ушно-носно-гърлени прегледи, както и лечение…

ДКЦ 11 ООД, Поликлиники в София

Очни болести - Поликлиниката разполага с очен кабинет и се провеждат изследвания, профилактика и диагностика на очни болести.

Кожни болести - ДКЦ 11, София разполага с кабинет по кожни болести и се предлагат изследвания, диагностика и лечение на кожни заболявания.

Педиатрия - В клиниката се провеждат педиатрични консултации, както и годишни имунизации по календар.

Ендокринология - В кабинета по ендокринология се предлагат ендокринологични изследвания.

Урология - В Диагностично-консултативния център можете да проведете Вашите урологични изследвания. В кабинета по урология се прилага ефективна диагностика, лечение при
проблеми с простатата.

Пулмолог - ДКЦ 11, София разполага с кабинет по пулмология в който можете да направите Вашите белодробни изследвания и всички изследвания свързани с дихателната система.

Клинична лаборатория - провеждат се специализирани изследвания на кръв и урина, кръвно-захарен профил по договор със СЗОК и платени изследвания.

Физиотерапия - В ДКЦ 11, София се осъществяват физиотерапевтични процедури и рехабилитация при всякакви възпалителни, дегеренативни и ставни заболявания.

Ехографска диагностика - ДКЦ 11, София предлага ехографска диагностика е вид ултразвуково изследване, което служи за проследяване развитието на плода и даване на по-точна картина на ембриона и на майката.

Ортопед-травматолог - диягностика и лечение на отропедични болести и травматологични заболявания.