Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Домове за възрастни хора и хосписи

Грижа за възрастни хора Хоспис 50 плюс
  Хоспис 50+ се намира на 30 км от София, на тиха улица в в град Перник и предлага грижа за възрастни хора, грижи за болни хора в обстановка и персонал, които дават повече грижи и разбиране на пациента от старческите домове. Компетентният ни и специално обучен персонал осигурява 24-часови грижи и обслужване на възрастните обитатели на дома по немски стандрат. Това ще рече, че както в повечето домове за възрастни хора в Германия, ние ще работим по модела на Моника Кроувинкел /Aktivitaten und existentielle Erfahrungen des Lebens/. С прости и човешки думи, т..
Хоспис Възраждане - Пловдив и София
  В стационарите на хоспис Възраждане в Пловдив и София се приемат пациенти с различни заболявания, преминали активно лечение след инсулт, тежки ортопедични операции, онкологично болни и болни, зависими от специализирани медицински грижи. Медицински грижи за пациента: Цялостна грижа за болния: денонощно медицинско наблюдение, тоалет, манипулации. РЕХАБИЛИТАЦИЯ (включена в цената) – след инсулт, алопластики, ортопедични операции и състояния, довели до обездвижване. Извършва се ежедневно по индивидуална рехабилитационна програма. Индивиду..
Дом за възрастни хора Св. Йосиф/ Арборис ЕООД
  Основната цел на дом за възрастни хора Св. Йосиф (Арборис ЕООД) е хората настанени при нас да се чувстват уютно в обстановка близка до домашната а ежедневието им да е ангажирано с различни занимания и социални контакти. Домът за възрастни хора Св. Йосиф се намира в с. Калояново, което отстои на 24 км. северно от гр. Пловдив и на 15 км. южно от курортния гр. Хисар. В нашата работа ние се вдъхновяваме от Христовите думи: Доколкото сте сторили това на едного от тия мои най-малки братя, Мене сте го сторили /Мат. 25,40/ Заповяд..
Хоспис Бобов дол
    Хосписът в град Бобов дол се намира в сградата на МБАЛ “Д-р Стоян Сантев” ЕАД и разполага с 20 легла за пациенти с инвалидизиращи и хронични заболявания.   В хосписа работи екип от лекари, медицински сестри, психолози, рехабилитатори, социални работници и трудотерапевти, които поддържат качеството на живот на пациентите и се грижат за тяхното добро здраве.   Хоспис Бобов дол предлага още: Специализирано денонощно наблюдение Постоянно санитарно обг..
Грижа за възрастни хора Хоспис Безден
  Стационарът на Хоспис Безден предоставя комплексни грижи за пациентите и индивидуализиран подход в обстановка близка до домашната. Следболнични грижи за - Слединсултни състояния и други неврологични заболявания, Следоперативни и посттравматични състояния, Онкологично болни, Терминално болни Пациенти с диагностично и терапевтично уточнени хронични заболявания - Сърдечно съдови, Диабетна болест, Бъбречни и чернодробни заболявания, Грижи за хора, за които самотата е болест Разполагаме с болнични стаи с 3, 2 и 1 (ВИП) легла, кабелна телевизия,..
Дом за възрастни и болни хора Хоспис Рай 2011
  Хоспис РАЙ 2011 е дом за възрастни и болни хора, в който са осигурени непрекъснати медицински грижи, приятна компания и усещане за домашен уют. Домът за възрастни и болни хора се намира град София, квартал Бояна. Изразът дом за възрастни и болни хора се асоциира с топлина, обич и сигурност. За възрастните хора към тези думи трябва да се добавят и възможността да запазят достойнството на старините си, да преоткрият своите спомени, да продължат да общуват със старите си приятели и да се запознаят с нови такива. Хоспис РАЙ 2011 ви предлагаме да с..
Дом за стари хора Феде ин Мария
  “Феде ин Мария” е дом за стари хора, който се намира в град Пловдив на тихо, спокойно място в подножието на Стария град – улица “Митрополит Панарет” №7. “Феде ин Мария” предлага: 32 легла, разпределени в стаи, в които има от едно до три легла. В стаите има всичко необходимо за спокоен престой – баня, тоалетна, климатик, хладилник, телевизор, интернет. Персоналът осигурява денонощно медицинско и санитарно обслужване. Хранене по 5 пъти на ден с меню, в което има всички н..
Хоспис Св. Никола Мирликийски - град Попово
    Хоспис “Св.Никола Мирликийски” е изграден през 2009 година в сградата на МБАЛ - Попово, западно крило. Отговаря на всички европейски стандарти и осигурява комплексна медицинска грижа, като приоритет за целия екип, е комфорта на пациентите и това те да водят добър, нормален живот.   Хосписът предлага: Напълно оборудван денонощен център с 25 легла, ЕКГ-апарат, инхалатор, кислородна апаратура, инвалидни колички и други. 24-часово наблюдение, санитарно обгрижване ..
Хоспис Буона вита - Добър живот
  Хоспис Буона вита (Добър живот) е първият частен дом за възрастни в България. Домът е активен дневен център с функциите на хоспис. Благодарение на опита придобит през двугодишния си престой в социален дом в Италия, д-р Христов предлага в дома, ръководен от него, най–доброто в обгрижването, обслужването и социализацията на постъпилите в него възрастни хора. В Хоспис Буона вита възрастните хора разполагат с всички необходими удобства: личен лекар със здравна практика и клинична лаборатория лекари консултанти (тесни специалисти, прове..
Дом за възрастни хора Радка Кашева - гр. София.
  Домът за възрастни хора Радка Кашева се намира в квартал Горна баня, гр. София. Домът е построен в стил семейна къща, с цел предрасзполагането към домашен уют и спокойствие и естествена атмосфера. Регионът се характеризира благоприятен климат, балнеоложки дадености, чист въздух и уникалната си природа.Домуващите могат да се наслаждават на панорамен изглед към планина Витоша. Прекрасно подържаната градина с много цветя и зеленина са добра предпоставка за приятни усещания на всички гости в домът за възрастни хора Радка Кашева. Организ..