Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Естетична хирургия

Пластичен хирург в Плевен - доктор Ивайло Рачев
Доктор Ивайло Рачев е пластичен хирург в град Плевен. Ръководител е на отделението по Пластична хирургия и изгаряния в Медицински център "Бюти" на частен прием. Доктор Рачев има дългогодишен опит в областта и осигурява възможно най-високата степен на качество и задоволеност за пациентите. Можете да се свържете с пластичния хирург на телефон 0888823914 и 0878823914 или като му пишете на е-мейл i_ratchev@yahoo.com div.img { margin: 10px; padding: 0px; height: 169; width: 703; float: center; text-align: center; }..
Дерматология и венерология Д-р Ася Янкова
  В кабинета на дерматолог Д-р Ася Янкова се извършват прегледи и процедури по медицинска дерматология и естетични процедури – пилинги, мезотерапия, филари и ботокс. Д-р Ася Янкова е специалист дерматология и венерология. Магистър по медицина – Медицински университет гр. София. Придобива специалност дерматология – венерология, според българското законодателсво в гр. София – 1990 г. Естетична дерматология - Ботокс, Мезотерапия, Пилинги, Филъри, Хиперхидроза. Лечебна дерматология сички заболявания при възрастни и деца, обхващащи кожа, коса, н..
Дерматология и козметика - Медицински център ЕДИ
  В Медицински център ЕДИ се извършват дерматологични прегледи на всички кожни заболявания и козметични проблеми, както и полово предавани болести. Специализирани диагностични методи: Компютърна диагностика на болестите на косъма, космено-мастния фоликул и кожата на скалпа, чрез която се прецизира терапевтичния подход  Алтернативни методи - аурикулодиагностика, подпомагаща прецизното диагностициране на някои ендокринни и обменни разстройства, съпровождащи кожните заболявания Терапевтични дерматологи..
Пластична и естетична хирургия Д-р Живко Кънев
  Д-р Живко Кънев е пластичен хирург, който има дългогодишен опит в пластичната и естетична хирургия (прилагането на Ботокс, Филъри и Мезотерапия). Д-р Живко Кънев притежава диплом по пластична хирургия по законите на България и плакет, издаден от BUL.A.P.R.A.S., гарантиращи високи професионални умения в областта на медицината и качество на работа. Уголемяване на бюст - с кръгли импланти (Eurosilicon, Arion, Mentor, McGhan - Natrell, McGhan - Natrell - Inspira), с капковидни импланти (Eurosilicone, Arion, Mentor, McGhan Style 410, McGhan Style 510 Dual..
МЦ Спирит - естетична медицина и физиотерапия
  Медицински център Спирит е специализиран медицински център за естетична медицина и физиотерапия за жени и мъже в Бургас, предлагащ американската процедура Intraceuticals. Медицински център Спирит предлага козметични и естетични процедури за тяло и лице: лечение на акне, фотоепилация, процедури за целулит, поставяне на ботокс, лифтинг, рехабилитация и други козметични и естетични услуги. Ботокс процедури в Медицински център Спирит Медицински център Спирит предлага ботокс процедури и ботокс терапия като част от услугите в областта на естетичната медицин..
Медико-козметичен център БОРЕКС
  Борекс – верига медико-козметични центрове за неинвазивни естетични процедури - Запазена марка за услуги - медицинска козметика и обучение - квалификация на медицински специалисти Извършвани процедури в Медико-козметичен център БОРЕКС: Трайно премахване на нежелано оксмяване с диоден лазер Light Sheer златния стандарт за епилация – най-прецизния, ефективен, безболезнен, безрисков и траен метод. Неинвазивна терапия с жълт лазер N-lite за: лечение на акне, премахване на бръчки, белези, капиляри, брадавици, фиброми, хемангеоми, ринофима и стр..
Естетична и пластична хирургия д-р Стоян Михайлов
  Д-р Стоян Михайлов е пластичен хирург, който предлага на пациентите си процедури в областта на естетичната хирургия, пластичната хирургия и реконструктивната хирургия. Пластичен хирург д-р Стоян Михайлов извършва консултации и операции в сферата на естетичната и пластична хирургия се извършват в Клиника по Ендоскопска хирургия на Военно-Медицинска академия (ВМА), София. По време на консултациите, продължаващи понякога повече от един час, заедно с пациента се обсъжда неговия проблем и възможните начини за коригирането му чрез способи..
Дерматовенеролог Д-р Вяра Ангелова
  Д-р Вяра Ангелова е дерматовенеролог. В кабинета по клинична и естетична дерматология тя извършва прегледи по здравна каса и различни естетични процедури. Д-р Вяра Ангелова е дипломирана от медицинската акдемия в гр. София. Тя стартира своята кариера, като практикува , като педиатър. Дерматологичната й практика в град Добрич е с 15 годишна история. В сферата на естетичната дерматология работи вече 5 години, като редовно взема участия в международни конгреси и обучения, които допълнително повишават качеството на предлаганите от д-р Ангелова ..
Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев
  Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев се намира в София и предлага козметична хирургия на гърди, лице и тяло - уголемяване и реконструкция на гърди, лифтинг, пилинг, корекция на устни, подмладяване на лице, корекция на белези, отстраняване на бенки, възстановяване на девственост и др.  Естетична хирургия и корекция на Гърди Уголемяване на гърди - Оперативното поставяне на импланти има за цел да повиши пълнотата и проекцията на гърдите, както и да подобри тяхната симетрия. Клинично познат..
Естетична дерматология - д-р Милена Неделчева
  Д-р Милена Неделчева е специалист по кожни и венерически болести, който предлага процедури от областта на естетичната дерматология, лечение на кожни болести, козметични услуги и процедури за намаляване на теглото. В Дермо-козметичния център в Стара Загора, кожният лекар и нейният екип лекуват екземи, псориазис, извършват се алергични тестове, педиатрична дерматология, перманентен грим, пилинг и премахване на целулит (чрез иновативната технология Velasmooth, работещ на базата на комбинация от биполярна радио-честотност, вакумно всмукване и мех..