Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

Град
Адрес София, кв. Княжево, бул. Цар Борис III №315
Телефон +359 2/ 957 11 08
E-Mail plasticsurgery@abv.bg
Website http://www.plasticsurgery-bg.com
Факс
Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев
 

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев се намира в София и предлага козметична хирургия на гърди, лице и тяло - уголемяване и реконструкция на гърди, лифтинг, пилинг, корекция на устни, подмладяване на лице, корекция на белези, отстраняване на бенки, възстановяване на девственост и др. 

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

Естетична хирургия и корекция на Гърди

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

 • Уголемяване на гърди - Оперативното поставяне на импланти има за цел да повиши пълнотата и проекцията на гърдите, както и да подобри тяхната симетрия. Клинично позната като уголемяваща мамапластика , процедурата козметично се използва за уголемяване на естествено малки гърди, най-често предавани по наследство, възстановяване на големината на гърдите след бременност, кърмене или загуба на тегло, постигане на симетрия когато разликата в размера и формата между двете гърди не е толкова драстична.
 • Намаляване на гърди - При тази операция оперативно се намалява размера на големи, увиснали гърди, които са непропорционални на женското тяло и причиняват физическа болка. Чрез операцията, наричана още редукционна мамапластика, се подобрява размера и формата на гърдите, както и различни състояния, свързани с неестествената им големина.
 • Повдигане на гърди - Чрез тази процедура, наричана още мастопексия (mastopexy), се повдига и подобрява формата на женската гърда. Повдигането на гърдата е подходящо за жени, желаещи да подобрят формата и позицията на своите гърди. Ако желаете да уголемите своите гърди, поставянето на имплантите и повдигането на гърдите могат да бъдат извършени едновременно.
 • Реконструкция на гърда - Реконструкцията на гърдата се постига чрез няколко реконструктивни техники, които оптимално възстановяват формата, външния вид и големината на гърдата. Реконструкцията се прилага и когато само едната гърда е отстранена. В този случай за подобряване симетрията между двете гърди (размер и позиция) се препоръчват допълнителни процедури като повдигане, намаляване или уголемяване на гърдите.

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

Естетична хирургия и корекция на Лице

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

 • Лифтинг - Тази операция се извършва, за да подобри вида на лицето и шията. Това е процедура, която коригира бръчки, увиснала или отпусната кожа в тази област. Излишната мастна тъкан, която се образува под брадичката или линията на челюстта, може да бъде отстранена по същото време чрез малка липоскулптура.
 • Лифтинг - Ендоскопски - Лифтингът е възстановяваща процедура и не променя съществено Вашето изражение; нито може да спре ходът на времето. Вие ще продължите да се променяте с възрастта, но сега на изменения ще бъде подложена една по-млада версия на самите Вас. 
 • Корекция на устни - Процедурата по поставяне на имплантите PermaLip успешно се извършва под локална анестезия, която по своето въздействие наподобява денталната. Не повече от 30 минути са необходими за самата манипулация.
 • Аурикулопластика - Козметичната операция на ушите, или аурикулопластиката, е процедура, чрез която се подобрява формата на ушите. Подобрената симетрия и пропорционални черти на лицето са обикновено повече от удовлетворителни - асиметрията, дори и все още да се наблюдава, е в задоволителни граници, което със сигурност ще повиши Вашето самочувствие.
 • Ринопластика - Козметичната операция на носа, или ринопластиката, е процедура, чрез която се подобрява вида на носа. Подобрената симетрия и пропорционални черти на лицето са обикновено повече от удовлетворителни - новият Ви нос със сигурност ще повиши Вашето самочувствие.
 • Блефаропластика - Корекцията на клепачите, технически наричана блефаропластика, е оперативна процедура за подобряване външния вид на горните и долните клепачи. Гладкият и стегнат контур на клепачите е един от предимствата на козметичната процедура. От много по-голямо значение е, че външният ви вид ще съответства на начина, по който се чувствате - млади и жизнени.

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

 • Инжектиране на филъри - Филърите представляват заместители, които възстановяват естествената форма и линии на лицевия контур. Някои филъри са на основата на естествени вещества, извлечени от човешкото тяло, други представляват синтетични форми на тези вещества, а някои може да съдържат синтетични, съвместими с човешкия организъм компоненти. Терапията може да се извърши и като се използват собствени мастни клетки. Различията между отделните филъри не се отнасят единствено до техните компоненти, но и до зоните на тяхното приложение и времетраенето на резултатите.
 • Скулптуриране на лице - Ще останете изненадани в каква степен тази относително бърза и безболезнена процедура ще подобри начина, по който Вашето лице изглежда и ще възвърне младежкото Ви излъчване. Процедурата обаче съвсем не е лесна. Ефективната и безопасна употреба на филъри изисква квалифициран лекар, подробно запознат с анатомията на лицето, който е в състояние да Ви препоръча и подходящ за Вас филър. Избирайки да направите Вашата процедура при пластичен хирург, Вие не просто избирате някой, който има опит с процедурите по инжектиране на филъри, но и с всички видове неоперативни и оперативни операции за подмладяване на лицето. 
 • Повдигане на вежди - Повдигането на веждите е пластична операция за подобряване на визията на лицето в областта между горните клепачи и скалпа до слепоочието. Чрез операцията се коригира увисването и по-ниското разположение на веждите и се минимизират наличните бръчки и бразди по челото. Тези състояния може да се дължат на естествения процес на остаряване или да се предават по наследство. При някои хора честото повтаряне на една и съща мимика и свиването на едни и същи лицеви мускули също резултира във видими гънки и дълбоки бразди.
 • Пилинг - Това е хирургична процедура, която прави кожата на лицето гладка чрез отстраняване на повърхностни слоеве. Често се използва за подобряване вида на кожата след белези от акне и на неправилни и грапави белези от инциденти. Може да се използва за подобряване на вертикалната гънка, която се появява при жените над горната устна.
 • Процедури по подмладяване на лицето - При този тип подмладяващи процедури с инжектирането на ботулинов токсин (Botox) се затруднява движението на мускулите, които създават нежеланите линии на лицето. Процесът се нарича денервация. Ботокс представлява пречистено терапевтично вещество, използвано при процедурите за подмладяване на лицето, намаляване на бръчките и смекчаването на линиите на намръщване, гънките, бръчиците, връзките на врата.

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

Естетична хирургия и корекция на Тяло

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев

 • Оформяне на тяло - Ще останете изненадани в каква степен тази относително бърза и безболезнена процедура ще подобри начина, по който Вашето лице изглежда и ще възвърне младежкото Ви излъчване. Процедурата обаче съвсем не е лесна. Ефективната и безопасна употреба на филъри изисква квалифициран лекар, подробно запознат с анатомията на лицето, който е в състояние да Ви препоръча и подходящ за Вас филър. Избирайки да направите Вашата процедура при пластичен хирург, Вие не просто избирате някой, който има опит с процедурите по инжектиране на филъри, но и с всички видове неоперативни и оперативни операции за подмладяване на лицето.
 • Абдоминопластика - Пластиката на корема е оперативна процедура, чрез която се коригира изпъкналия или увиснал корем. Третираните области може да бъдат ограничени до средната част на корема или да обхванат и областта между долното ребро и лонната кост. При оформянето на корема се използват различни техники. Абдоминопластиката не може да замени редовните физически упражнения и намаляването на теглото чрез отслабване. Въпреки че резултатите от операцията са относително постоянни, положителният ефект може значително да бъде намален от значителни колебания в теглото.
 • Корекция на белези - Сега хирурзите имат подобрена техника за коригиране на белези, чрез промяна на посоката на раната, евентуално белега - чрез серия от малки трионоподобни назъбени ламба, които правят зиг-заг ефект. Никоя от лините на зиг-заг не преминава в еднаква на стария белег посока. Опитите показват, че при правилно изрязване на белега се образува по-незабележим белег и се забелязва значително подобряване на състоянието.
 • Липосукция - Липосукцията, наричана още липопластика или липектомия, представлява оперативно отстраняване на локализираните излишъци от мастна тъкан. Липосукцията може да се извършва самостоятелно или заедно с други процедури на пластичната хирургия като лифтинг, намаляване на гърдите при мъжете и жените, абдоминопластика. Липосукцията не се смята за лечение на пълнотата и не е заместител на диетите и физическата активност, не представлява и ефективен начин за лечение на целулит.
 • Удължаване на пенис - Оперативната техника, която се използва за удължаване на мъжкия полов член, включва разрез с размери 4-6см в гънката между пениса и тялото. Зоната на триъгълника около пениса се инфилтрира предварително, за да се евакуира максимално мастната тъкан от тази зона. Пенисът се освобождава много внимателно от придържащите го към тялото елементи докато се стигне до пубисната кост. Тази манипулация е безкръвна.
 • Удебеляване на пенис - Иновативна за България е методиката на удебеляване на пениса чрез инжектиране на Macrolane - гел на основата на хиалуронова киселина. Macrolane е ендогенно съединение на хиалуроновата киселина, каквато има във всяко човешко тяло, където тя играе ролята на естествен пълнител на междуклетъчното пространство. 
 • Циркумцизио - обрязване
 • Лабиопластика
 • Хименопластика
 • Отстраняване на бенки
 • Липофилинг със собствена мастна тъкан
 • Лазерна липодистрофия

Медицински център за пластична хирургия д-р Николай Георгиев