Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Лаборатории, лабораторно оборудване

Kалибриране на средства за измерване - Интерлаб
Лабораторен комплекс ИНТЕРЛАБ към ИНТЕРЛАБ ООД е създаден за калибриране на измервателни уреди през 2002 година и акредитиран от ИА Българска Служба по Акредитация, съгласно стандарта БДС EN ISO/IEC 17025:2006 от 2003г. до настощия момент. ЛК ИНТЕРЛАБ гарантира висока прецизност, коректност и професионален опит при калибриране на средства за измерване. - Везни - аналитични, електронни, технически; - Уреди за измерване на скорост на движение на въздуха; - Титратори; - Стъклени течностни термометри; - Цифрови термометри манометрични биметални термометри..
Лабораторно оборудване Пловдив - Филлаб ЕООД
Фирма „ФИЛЛАБ”ЕООД е на българския пазар от 1997 год. Специализирана е в търговията с лабораторни консумативи, стъклария, химикали ,реактиви,апаратура и оборудване използвани в медицински,микробиологични,химически и промишлени лаборатории. Предлагаме голямо разнообразие от консумативи, като се стремим да поддържаме складови наличности с оглед бързото задоволяване нуждите на нашите клиенти. Фирмата е надежден и коректен партньор за всички, които ползват лабораторни консумативи и реактиви. Чрез бързо, точно и професионално изпълнение на доставките към утвърждаване на к..
Протези за крака и ръце - ВИП Плюс
ВИП плюс Медикотехническа лаборатория е глобален лидер на пазара на ортопедични технологии повече от 20 години и е синоним на иновации и успех. Фирмата е сертифицирана по ИСО 13485 за производство и търговия с медицински изделия и е регистрирана в Агенцията за хора с увреждания като производител на медицински изделия. Изработваме медицински изделия по индивидуална мярка:  Протези за горни и долни крайници,включително мио протези;  Ортези за горни и долни крайници;  Стелки (чрез скениране на ходилата- 3D);  Корсети;  Ортопедични обувки; ..
Преносима измервателна апаратура ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД
  Фирма ГЛОБАЛ-ТЕСТ ООД е създадена през 1994г. като смесено българо-немско дружество, но от 21.08.2009г. дружеството се преобразува в ЕООД с едноличен собственик г-н Румен Андронов. ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД е търговско дружество, официален представител на фирмите ТЕSТО, VEGA, и KERN- Германия и на CASELLA CEL- Англия. ТЕSТО e водеща фирма в производството на преносима апаратура за измерване на физико-химични величини, климатични параметри и димни газове. VEGA е един от водещите производители на електронни нивомери и нивосигнализатори. KERN - производител на ..
Оборудване за измерване и контрол Туви ЕООД
  Туви ЕООД е търговско дружество с основна дейност представителство на западни фирми при продажбата на оборудване за измерване и контрол - параметри на води, газ-анализатори, радиационна защита, физикомеханични изпитания на материали, вибрации, аналитични измервателни прибори. Апаратура за гама спектрометрия ADVANCED MEASUREMENT TECHNOLOGY (AMETEK) - ORTEC – САЩ – детектори [за заредени частици, фотонни (германиеви, силициево-литиеви), NaI и други], измервателна електроника (NIM и модулна), спектрометри на ядрени лъчения (цифрови, лабораторни, преносими), ме..
Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс ЕООД
  Филинокс ЕООД е производител на неръждаеми бойлери, неръждаеми съдове и изделия от неръждаеми и специални хром-никелови стомани: електрически и комбинирани бойлери неръждаеми водосъдържатели лабораторни дестилатори и съдове, лабораторни дестилатори за вода, фармацевтични и медицински прибори стерилизатори на Кох хидрофорни уредби, хидрофорни инсталации с обем по желание и проект на клиента ел. нагревателни устройства и съоръжения неръждаеми комини и димоотводни тръби съоръжения за омекотяване на водата ..
Калибриране на средства за измерване Лаборатория Интерлаб
Лабораторен комплекс ИНТЕРЛАБ към ИНТЕРЛАБ ООД е създаден за калибриране на измервателни уреди през 2002 година и акредитиран от ИА Българска Служба по Акредитация, съгласно стандарта БДС EN ISO/IEC 17025:2006 от 2003г. до настощия момент. ЛК ИНТЕРЛАБ гарантира висока прецизност, коректност и професионален опит при калибриране на средства за измерване. - Везни - аналитични, електронни, технически; - Уреди за измерване на скорост на движение на въздуха; - Титратори; - Стъклени течностни термометри; - Цифрови термометри манометрични биметални термометри..
Лабораторно обзавеждане и оборудване Биомед Фючар
  Биомед Фючар ЕООД се занимава с търговия, доставка, монтаж, сервиз, консултации по избор и експлоатация на лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи за лаборатории. Биомед Фючар ЕООД предлага лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи за лаборатории на фирма Biosan, гел-документационната система DigiGenius, спектрофотометри NanoDrop и консумативи за електрофореза National Diagnostics. Лабораторно обзавеждане и оборудване от Biosan Biosan предлага лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и ..
Лабораторно обзавеждане АЛИАНС Шумен
  АЛИАНС Шумен предлага лабораторно обзавеждане. Фирмата изработва по индивидуални проекти лабораторна мебел съобразена със специфичните изисквания на Вашата лаборатория. Дългогодишен опит в производството на лабораторни камини, възстановяването на лабораторни уреди, апарати и дестилатори, търговия с лабораторна стъклария и химикали. В своята продуктова гама включваме лабораторни камини, маси и друго обзавеждане. Предлаганите от нас стоки са уникални, с различни размери и изработени от разнообразни висококачествени материали. ..
Екология, Екологични оценки Биоинформ Консулт ООД
Биоинформ Консулт ООД е специализирана фирма с екологична насоченост, в сферата на: -извършване на ЕО /екологични оценки/, -ОВОС /оценки за въздействието върху околната среда/, -екологични анализи, -мониторинг на околната среда, консултации, пречистване на водите, -пуск и експлоатация на ПСОВ /Пречиствателни станции за отпадъчни води/, -прилагане на различни методи за пречистване на води, включително и плувни басейни, -програми и управление на отпадъци, -рециклиране и оползотворяване на отпадъци, -изработване на оценки за съвместимост, -лаборатор..