Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Лабораторно обзавеждане и оборудване Биомед Фючар

Град София
Адрес ул. Плачковски манастир 14, ет. 1 София
Телефон +359 2/ 943 33 63; +359 888 54 30 97
E-Mail biomed@netbg.com
Website http://bmf-bg.com/
Факс
Лабораторно обзавеждане и оборудване Биомед Фючар
 

Биомед Фючар ЕООД се занимава с търговия, доставка, монтаж, сервиз, консултации по избор и експлоатация на лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи за лаборатории.

Биомед Фючар ЕООД предлага лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи за лаборатории на фирма Biosan, гел-документационната система DigiGenius, спектрофотометри NanoDrop и консумативи за електрофореза National Diagnostics.

Лабораторно обзавеждане и оборудване Биомед Фючар

Лабораторно обзавеждане и оборудване от Biosan

Biosan предлага лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи лаборатории - разнообразни апарати за пробоподготовка. Техните изделия са съвременни и са резултат от последните тенденции при детектирането на биополиморфизъм на генетични, метаболитни и клетъчни заболявания. Целта на Biosan e да подпомогнат минимизирането на грешките при пробоподготовката, което несъмнено води до по-добри крайни резултати.

Тяхното лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи лаборатории се отнасят към няколко категории: клатачки, рокери, ротатори; инкубатори с приставки за разклащане на пробите, термоклатачки; центрофуги и центрофуги/вортекси; вортекси; термостати; магнитни и механични бъркалки; флуориметри и спектрофотометри; миячна машина за микротитрационни плаки и аспиратори; УВ кабинети.

Лабораторно обзавеждане и оборудване Биомед Фючар

Гел-документационна система DigiGenius

DigiGenius е нискобюджетна гел-документационна система, идеална за стандартните приложения като снимки на еднидименсионални гелове и изображения на ДНК/РНК.

Благодарение на контролните елементи на камерата може да се уловят слаби изображения на флуоресценти гелове. Системата се доставя със софтуер анализ на изображенията GeneTools.

Спектрофотометър NanoDrop

NanoDrop e първият появил се на пазара спектрофотометър за измерване в проби с микролитрови обеми, като и до днес си остава най-предпочитаният и популярен продукт от този тип.

От появата си през 2007 г. до днес са продадени над 30 000 апарата в лаборатории за геномни и протеомни изследвания, разработка на нови лекарства, молекулярнобиологична диагностика, биопроизводство. Апаратът работи с патентована технология, позволяваща измерване в обеми от 1 мкл. Апаратът има и модел за стандартно кюветно измерване, а също така осемканален модел и модел за флуоресцентни измервания.

Последният пуснат на пазара модел, за разлика от предшествениците си, няма нужда от връзка с компютър. Апаратът има лек софтуер с многобройни опции, като същевременно работата с него е интуитивна и не изисква четене на помощна литература.

Консумативи за електрофореза National Diagnostics

National Diagnostics е световен лидер за висококачествени консумативи за електрофореза, течна сцинтилация, хистология и почистващи реагенти за електрооптиката.