Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс ЕООД

Град Пловдив
Адрес ж.к. Тракия, ул. Нестор Абаджиев 57 Пловдив
Телефон +359 32/ 621 772; +359 887 66 88 75;
E-Mail philinox@gmail.com
Website http://www.philinox.net/
Факс +359 32/ 621 704
Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс ЕООД
 

Филинокс ЕООД е производител на неръждаеми бойлери, неръждаеми съдове и изделия от неръждаеми и специални хром-никелови стомани:

 • електрически и комбинирани бойлери
 • неръждаеми водосъдържатели
 • лабораторни дестилатори и съдове, лабораторни дестилатори за вода, фармацевтични и медицински прибори
 • стерилизатори на Кох
 • хидрофорни уредби, хидрофорни инсталации с обем по желание и проект на клиента
 • ел. нагревателни устройства и съоръжения
 • неръждаеми комини и димоотводни тръби
 • съоръжения за омекотяване на водата
 • комплекти за дестилиране с обем от 50 до 400 литра
 • неръждаеми вани и резервоари
 • неръждаеми съдове със сдвоени стени и възможност за подгряване и топене на шоколад, масло и кремове, съдове с механично задвижване на бъркалките, маси, шкафове и др.
 • и други битови и промишлени неръждаеми бойлери, съдове и изделия!

Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс

Филинокс е изцяло частна фирма от Пловдив с насоченост в производството на бойлери, съдове и изделия за бита и промишлеността от неръждаеми и специални хром-никелови стомани. Най-често използваните марки стомани са AISI 304, 304 L, 316, 316 L, 316 Ti, 310 S като по поръчка на клиентите се внасят и други видове, в зависимост от желанията и спецификата на продукта.

Основно място в продуктовата гама на Филинокс заема производството на електрически и комбинирани бойлери, неръждаеми водосъдържатели, хидрофорни уредби и други ел. нагревателни устройства и съоръжения. По чертежи на клиента се изработват и нестандартни съоръжения.

 • Philinox изработва лабораторни дестилатори и съдове, стерилизатори на Кох, фармацевтични и медицински прибори, както и машини, неръждаеми съоръжения и съдове за хранително-вкусовата промишленост, неръждаеми съдове за сладкарската, месопреработвателната и млекопреработвателната индустрия и други отрасли от ХВП. 
 • Част от произведените неръждаеми продукти са вани, резервоари, резервоари със сдвоени стени и възможност за подгряване и топене на шоколад, масло и кремове, съдове с механично задвижване на бъркалките, маси, шкафове и други.
 • Ново в дейността на фирмата е производството на неръждаеми комини и димоотводни тръби с изолация и обшивка от неръждаема ламарина, предназначени за хотели и ресторанти.
 • Фирма Филинокс ЕООД произвежда и съоръжения за омекотяване на водата.

Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс

Неръждаемите бойлери, съдове и изделия на Philinox се използват главно в ресторанти, хотели, промишлени предприятия, бензиностанции, винарски изби, малки предприятия в хранително-вкусовата промишленост, домакинството и др.

Продуктовата гама неръждаеми изделия включва неръждаеми съдове за хранително-вкусовата промишленост, сладкарската, месопреработвателната и млекопреработвателната индустрия и други отрасли от ХВП, както и аксесоари по вътрешно обзавеждане за обществени сгради - ресторанти, хотели, бензиностанции, включително неръждаеми кантове за бордюри на бензиноколонки. Philinox произвежда стандартно и нестандартно оборудване за винарски изби, мандри, месокомбинати, цехове за хляб, закуски и други хлебни изделия.

В номенклатурата на фирмата трайно е наложено производството на електрически и комбинирани бойлери, неръждаеми бойлери и хидрофорни уредби под налягане, акумулиращи топлина за битови и обществени нужди, с неръждаем водосъдържател и кожух от тровидур, като обемът им варира от 10 до 5000 литра и обща мощност от 2 до 120 kW.

Клиенти на Филинокс Пловдив са - Макдоналдс България ЕООД, Митническа Лаборатория гр. Свиленград, БИОВЕТ гр. Пещера, АГРИ България с. Раднево, Фирма КРОКИ, Екотест гр. Пловдив, Стъкларски завод ДРУЖБА, Бетонов завод гр. Кондопола – Република Карелия ОНД, Хотел Хризантема гр. Несебър и хотел Сокол к.с. Слънчев Бряг, Хотел Пирин – Сандански, Хотел Мираж – Несебър, Сиенит ООД Пловдив

Последно изпълнени проекти са - Специализирано кухненско обзавеждане от неръждаема стомана за Следствен арест в гр. Пловдив – транжорни маси, мивки, колички за хранене, кухненски шкафове и плотове.