Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Протези за крака и ръце - ВИП Плюс

Град гр. София
Адрес ул. Казбек 53 , гр. София
Телефон + 359 (2) 8565038 ; + 359 887 925725;
E-Mail info@vipplus-mtl.com; office@vipplus-mtl.com; sales@vipplus-mtl.com
Website vipplus-mtl.com
Факс + 359 (2) 856503
Протези за крака и ръце - ВИП Плюс

ВИП плюс Медикотехническа лаборатория е глобален лидер на пазара на ортопедични технологии повече от 20 години и е синоним на иновации и успех.
Фирмата е сертифицирана по ИСО 13485 за производство и търговия с медицински изделия и е регистрирана в Агенцията за хора с увреждания като производител на медицински изделия.

Изработваме медицински изделия по индивидуална мярка:
Протези за горни и долни крайници,включително мио протези;
Ортези за горни и долни крайници;
Стелки (чрез скениране на ходилата- 3D);
Корсети;
Ортопедични обувки;

В последните години във ВИП плюс МТЛ въведохме нови технологии в производството на протези и ортези, като скениране на тялото, крайниците и тяхната компютърна обработка с последващо изработване на модели.
В фирмата работят дипломирани медици, кинезитерапевт, протезисти и търговски мениджър. Висококвалифицирания персонал от специалисти осигурява професионално, прецизно и индивидуално насочено обслужване на всеки един пациент. Ежегодно персоналът преминава курсове за квалификация.
Предлаганите от фирмата медицински изделияпротези за горни и долни крайници, и ортези за горни и долни крайници се покриват от лимитните стойности от Дирекциите по социално подпомагане.
Приканваме Ви да се възползвате от нашата компетентност, която е помогнала на толкова много хора от страната и чужбина.
ВИП плюс МТЛ предлага най-добрите възможни решения за вас!
Имате право на най-доброто!
Съществуваме заради изпълнението на тази мисия. Напредъкът е принцип и традиция за нас. ВИП плюс МТЛ е първата компания, която въведе модулното протезиране в България преди 16 години и в настоящия момент използва скениране и компютърно моделиране на индивидуалните модели за протези и ортези, най-новата върхова технология в протезирането. Днес сме пионери във въвеждането на нови технологии и конструкции за протези за горни и долни крайници и работим успешно със седем водещи фирми в тази област. Нашите силни страни могат да се открият във висококачествените крайни продукти, включително и в оптималното им приложение по време на рехабилитацията и адаптацията с тях.
Разполагаме с единствената МОБИЛНА ЛАБОРАТОРИЯ регистрирана на територията на България.Благодарение на нея всеки пациент може да бъде обслужен в домът му в реално време дори и в най-отдалечените места.
Във ВИП плюс МТЛ с удоволствие ще ви изработим индивидуален пакет от услуги според специфичните ви нужди. В крайна сметка едно предложение за първокласна протеза или ортеза се нуждае от нещо повече от високи технологии и ноу-хау - то се нуждае от комплексна услуга, включваща и рехабилитация, и реинтеграция. Комплексната услуга за по-добър живот е много повече от едно просто приспособление.

Нашите моблни еипи:

Балансът между функция, естетика и удобство гаратира естествения външен вид и представлява изящензнак на висококачествени изделия – НИЕ ГО ГАРАНТИРАМЕ!

АДРЕСИ:

 гр.София, жк. Манастирски ливади, ул.”Казбек”53, 02/ 8565038,0887/ 925 725
 гр.Варна, ул.”Христо Смирненски” 1,
052/ 333 455; 0879/ 888 470
 гр.Стара Загора, ул.”Одринска епопея”22, 0887/ 111 175
 гр.Пловдив, бул. ”Пещерско шосе”66,
0879/ 888 469

ПРИЕМНИ КАБИНЕТИ (предварително записване в някои от нашите лаборатории):

гр.Пазарджик, гр.Велико Търново, гр.Враца, гр.Монтана, гр.Петрич, гр.Русе, гр.Силистра, гр.Сливен, гр.Бургас, гр.Смолян, гр.Плевен, гр.Благоевград, гр.Кюстендил, гр.Търговище, гр.Ямбол, гр.Севлиево, гр.Хасково;

Доц. Д-р Иванов е ортопед-травматолог консултант във фирмата. Роден е през 1952г. в гр.София. Завършил е медицина в МА София. Има специалност по ортопедия, защитил е докторска дисертация в областта на ампутациите свързани със съдови заболявания. Занимава се с външно протезиране от 30 години.Има 6 изобретения и 13 рационализации в изработването на протезни и ортезни медицински изделия.

Има специализация в областта на биомеханиката и е избиран за извънреден Доцент по „Биомеханика в протезирането” в ВПИ Неофит Рилски” гр.Благоевград. Във външното протезиране Доц. Д-р Иванов има много завършени курсове в учебните центрове на Otto Bock Германия и института по протезиране в Москва. Доц. Д-р Иванов има голям опит във външното протезиране в комплекс от диагностика, хирургично лечение, изработване на индивидуални протези и ортези, и рехабилитацията с тях. Активно се занимава с изработването на спортни протези. Доц.Д-р Иванов дава консултации при предварително записване.