Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Д-р Здравка Демерджиева - кожни и венерически болести

Град Банкя
Адрес Банкя, ул. Никола Вапцаров 51Б (Токуда Болница)
Телефон +359 888 707 576; +359 2/ 4034 933
E-Mail z.demerdjieva@bol.bg
Website
Факс
Д-р Здравка Демерджиева - кожни и венерически болести
 

Д-р Здравка Демерджиева е дерматолог от София, което означава, че специалността й е да открива и лекува кожни и венерически болести.

 

Проблеми като акне, дерматит, бактериални инфекции, псориазис и т.н. са от нейната компетенция, а заради своя подход към всяко отделно заболяване и всеки отделен пациент си е изградила име на доверен лекар и съветник по отношение на здравето и състоянието на организма.

 

Нейната квалификация и висок професионализъм са качества, които я правят не само предпочитан лекар, но и й помагат да се издигне на професионално равнище до началник Отделение по Дерматология и венерология към МБАЛ Токуда Болница София.

 

Д-р Здравка Демерджиева - кожни и венерически болести

Д-р Демерджиева завършва медицинското си образование по специалността през 1997 г., а десет години по-късно успешно защитава своя докторат.
Специализирала е Детска дерматология във Великобритания - град Манчестър.

17 години от нейното професионално развитие са преминали в УМБАЛ Александровска, където е била завеждащ Детски кожен кабинет към Катедрата по Дерматология и Венерология.

 

Специалистът в лечението на кожни проблеми и полово-предавани болести е взимала участие в различни конференции, симпозиуми както на национално, така и на световно равнище.

 

Носител е на Награда за постерна сесия на EADV - Rhodos за 2002 г., както и на Награда на X-та Юбилейна национална конференция на ОПЛ и педиатри.