Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Д-р Невена Сурлекова - Кожно-венерически болести в Пловдив

Град България - Пловдив
Адрес Пловдив, ул. Радецки 43
Телефон +359 32/ 648 086; +359 888 608 402
E-Mail info@doctorsurlekova.com
Website http://www.doctorsurlekova.com/
Факс
Д-р Невена Сурлекова - Кожно-венерически болести в Пловдив
 

Доктор Невена Сурлекова, родом от гр. Пловдив, е завършила своето медицинско образование в МУ-Пловдив, тогава носещ името ВМИ „Иван П. Павлов”. Квалификацията си по Кожно-венерически болести, или казано по друг начин - Дермо-венерология, придобива няколко години по-късно, през 1996 г.

Д-р Невена Сурлекова

 

Д-р Сурлекова е взела курсове по Дерматоскопия, Криотерапия, Медицинска козметика и Дермохирургия.

 

Частния кабинет на Доктор Невена Сурлекова се намира в Пловдив, на улица „Радецки” №43. Освен в кабинета си, тя лекува своите пациенти и в Пловдивския Кожно-венерическия диспансер, където работи и като физиотерапевт, Дермо-венеролог и Рентгенолог.

Кожно-венерически болести в Пловдив

Добрите си резултати Д-р Невена Сурлекова постига при лечението на гъбични заболявания по кожата или лигавиците, акне, отстраняване на брадавици, Псориазис, отстраняване на кокоши тръни, Витилиго, различни кожни екземи и бенки.

За своите пациенти Доктора по Кожно-венерически болести в Пловдив извършва и различни козметични процедури и специални програми за подмладяване на кожата на лицето. Тези процедури включват пилинг, изглаждане на бръчки, операции и биопсии, физиотерапия и изготвяне на индивидуални схеми за тези пациенти, които страдат от различни алергични заболявания.

Доктор Невена Сурлекова е член на Българския лекарски съюз и Българското дермато-венерологическо дружество. Тя е взимала участие в десетки международни семинари, конгреси и симпозиуми.