Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Изработка на очила корекция на очила Пловдив

Град Пловдив
Адрес бул. "Цар Борис III Обединител" 149А, Пловдив
Телефон 032 / 269 840; 0888 279 857;
E-Mail optics@grandvisionbg.com
Website http://www.grandvisionbg.com/index.php
Факс
Изработка на очила корекция на очила Пловдив

Оптика Grand Vision е създадена през 1991г. от Йорданка и Наско Динчеви, които имат над 20-годишен опит в очната оптика и са уважавани специалисти в областта. През 2004г. те откриват своята втора оптика.
Повече от двадесет години Grand Vision е доверената оптика на многото наши клиенти и техните семейства. Виждането е доверяване, а доверието трябва да се заслужи. Затова, когато нашите клиенти ни поверяват зрението си, това наистина означава доверие. Създаваме силни връзки с нашите клиенти, които преди години са идвали при нас със своите родители, а сега идват със своите собствени деца.
При нас ще намерите богат асортимент от рамки, слънчеви очила, стъкла, контактни лещи и аксесоари. Моделите очила, които предлагаме са не само висококачествени ,но и съвременни, така че не само зрението ви, но и видът ви да е удивителен.
Чрез нашите очи и зрение ние опознаваме света и се наслаждаваме на живота. То е скъпоценен дар и заслужава най-добрата грижа и внимание.

При нас ще намерите богат избор на диоптрични стъкла за корекция на зрението, за работа с компютър, шофиране.Работим с водещите фирми в този бранш и предлагаме по-добър комфорт и по-високо качество на зрението със стъклата на Essilor (Varilux, Transitions, Crizal), Zeiss, Seiko и други.
Предлагаме диотпрични рамки на утвърдени марки, гарантиращи високо качество и приятна визия.Моделите, сред които ще можете с удоволствие да избирате, са Vox, Cube, Jacques Lamont, Henry Loyd, Tom Tailor, Exess, Head, Аna Hickmann, Police, Liw Lewant, Lazer, Kwiat, Eshenbach, Roberto Cavalli и други. При поръчка на нови рамки и стъкла, вашият очен преглед е безплатен. С очилата си получавате калъф и кърпичка за почистване.
При нас ще намерите слънчеви очила на известните марки Pepe Jeans, Solano, Carolina Herrera, Police, Roberto Cavalli, Giorgio Armani, Lacoste, Guess, Puma, Kwiat, Exess, Prego, Harley-Davidson, Eshenbach и други. Всички модели имат 100% UV защита и са в комплект с оригинален калъф и кърпичка за почистване. Също така изработваме слънчеви очила с диоптър. При нас може да поръчате и очила за мъгла и маски за гмуркане с диоптър.
Предлагаме корекционни и цветни контактни лещи на Baush&Lomb, Zeiss, Ciba Vision и Sauflon. Корекционните контактни лещи са с различно водно съдържание и срок на годност. Може да изберете между еднодневни, едномесечни, тримесечни или годишни.
Разтвори за контактни лещи, които предлагаме, са ReNu MultiPlus, Biotrue, Opti-free Express, CyClean, All In One light, Synergi.
Предлагаме също: Спрей за почистване на стъкла; Кърпички за почистване от микрофибър; Ланци – кожени, памучни, текстилни, перлени, метални, силиконови; Калъфи за диотрични и слънчеви очила; Детски калъфчета и ланци; Обтуратори; Контейнери за съхранение на контактни лещи

Oптиката разполага с лаборатория, оборудвана с последно поколение апаратура. Работим с високотехнологично и изцяло компютъризирано оборудване Essilor. Това ни позволява да изпълняваме вашите поръчки прецизно, точно и бързо.

Изработка на всички видове очила

Ремонти и корекции на очила

Обучение за поставяне и употреба на контактни лещи

Почистване на очила с ултразвук

Тест за UV-защита на слънчеви очила

Проверка на диоптър

Очен преглед (безплатен при поръчка на нови рамки и стъкла)

Компютърно изследване на зрението

Медицински свидетелства