Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Балнеолечение физиотерапия хидротерапия в Сандански

Град Сандански
Адрес ул. ``Полковник Дрангов`` № 1 гр. Сандански
Телефон +359 746 3 08 34 ;
E-Mail sandanski@rehabilitation.bg
Website http://www.rehabilitation.bg/
Факс +359 746 3 24 69
Балнеолечение  физиотерапия  хидротерапия в Сандански

"Специализирани болници за рехабилитация-Национален комплекс” ЕАД ("СБР-НК" ЕАД) е лидер във физикалната и рехабилитационна медицина, използващ утвърдени медицински стандарти в съчетание с природни ресурси.
Дружеството е без аналог в системата на здравеопазването в Република България, в състава на което влизат 13 специализирани болници за рехабилитация, разположени на територията на цялата страна в утвърдени балнеолечебни курорти.
"СБР-НК" ЕАД предлага богата гама от физиотерапевтични и рехабилитационни методи в своите специализирани болници. Използват се природни и лечебни фактори – климат, минерални води, лечебна кал в съчетание с апаратна физиотерапия, кинезетерапия.
В болниците работи висококвалифициран висш и среден медицински персонал с богат опит и добра съвременна апаратура. По този начин гарантираме трайни положителни резултати и благоприятен ефект при лечението на широк кръг от заболявания при възрастни и деца.
"СБР-НК" ЕАД е търговско дружество със 100% държавно участие и принципал - Министерство на здравеопазването.
В Централния офис на Дружеството – гр. София, бул. "Васил Левски" 54, може да бъдете консултирани от медицински специалисти и да направите предварителна резервация за препоръчаното Ви лечебно заведение.

Град Сандански е разположен в югозападните склонове на Пирин планина по долното течение на река Санданска Бистрица. Географското му разположение – между Кресненското и Рупелското дефиле е предпоставка за изключително благоприятните му климатични особености.
Филиалът се намира в парковата зона на града в местност с уникален климат и разполага с минерални извори, водата от които е хипертермална. Надморска височина - 224 м.

-Неспецифични хронични и алергични заболявания на дихателната система: бронхит, астма, алергичен ринит, синузит, фарингит; състояния след пневмония, хронична обструктивна белодробна болест /ХОББ/;
-Хронични ставни заболявания: болест на Бехтерев, спондилоартрози, следфрактурни състояния, ревматоиден артрит;
-Заболявания на периферната нервна система: - невралгии, неврити, плексити; рехабилитация след инсулти.

- балнеолечение-минерален душ, минерални вани;
- физиотерапевтични процедури;
- медикаментозно-инхалаторно лечение;
- парафинотерапия;
- ЛФК;
- хидротерапия;
- луголечение;
- диетично хранене според заболяването.