Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Психиатър в София - Д-р Ирина Лазарова

Град София
Адрес ул. Цар Симеон 13 София
Телефон +359 888 737 915
E-Mail irinalazarova@mail.bg
Website http://adaptacia.info//?page_id=22
Факс
Психиатър в София - Д-р Ирина Лазарова
 

Д-р Ирина Лазарова е дипломиран психиатър и психотерапевт, който предлага психотерапия, консултации и лечение на психични заболявания при деца и възрастни в град София.

 

Психиатър в София - Д-р Ирина Лазарова

Професионалната квалификация на Д-р Лазарова включва - през 1996 година завършва медицина в МУ - София, а своята специалност по психиатрия придобива през 2001г. Работи в Държавна психиатрична болница „Св. Иван Рилски” - Нови Искър, като началник на Диагностично- консултативен блок и е един от основателите на Амбулатория за психично здраве „Адаптация”. Д-р Ирина Лазарова е психодрама терапевт, лицензиран когнитивно-поведенчески психотерапевт и супервайзор.

 

Д-р Ирина Лазарова предлага:

Психиатър в София - Д-р Ирина Лазарова

  • Консултации - много често пациентите на Д-р Лазарова идват при нея за консултации при депресивни и невротични състояния, след развод, инцидент, тежка раздяла или провал в работата. Така те по-лесно се справят с проблемите, тъй като целта на психиатър Д-р Лазарова е да постигне максимално добър резултат и пациентите й да се почувстват отново щастливи. 
  • Индивидуална и групова психотерапия
  • Фамилно консултиране
  • Експертиза на работоспособността, експертиза на правна дееспособност
  • Психотерапия - достигане до основата на проблема и адекватно лечение при напрежение, стрес, безпокойство. В процеса на терапията пациентите се научават да водят по-спокоен живот.
  • Диагностика и лечение на психични заболявания - тревожност, депресия, фобии, агресия, паническо разстройство и други.

 

Доктор Ирина Лазарова е член на Българската психиатрична асоциация, председател и съучредител на Българската асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия.