Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Санитарни стоки и хигиенни материали

Дезинфекционни препарати, Белина Хексазон ООД
  Хексазон ООД е създадена през 1990г. Основната и дейност е производство и търговия на дезинфекционни и миещи препарати - белина, концентрирана белина, натриев хипохлорит, тризон, килол, водно стъкло. Основните продукти за дезинфекция и миене, произвеждани и разпространявани в търговската мрежа от Хексазон ООД са: Белина - Белината се използва за избелване на памучни, ленени и конопени тъкани, дезинфекция на санитарни възли, посуда фаянс и други. Натриев хипохлорит - Хипохлоритът се използва като избелващо средство за дезинфекция в животновъдството, ..
Търговия с хранителни и нехранителни стоки Сепю ООД
  Сепю ООД е с дългогодишен опит в търговията с хранителни и нехранителни стоки. Регистрирана е през 1992г. с откриването на първия й хранителен магазин. Сепю ООД е дистрибутор на фирми за сладкарски изделия, захарни изделия и шоколадови изделия - Нестле - София, Победа - Бургас, Престиж - Велико Търново, Захарни Заводи - Горна Оряховица, Захарни Изделия - Варна, Кристал - Пловдив. Сепю ООД е дистрибутор на Си Комерсиал - Самоков, Мелница София, Олио Калиарка, Олио Карина и др.  Предлага се пълната гама от всички захарни изделия и пакетирани ст..
Стоки за бита на едро и дребно Галея ООД
  Галея ООД - Варна е склад на едро и дребно и онлайн магазин за продажба на стоки от България и внос от Китай, Турция, Дубай и Индия. При нас можете да откриете голямо разнообразие от стоки за дома, градината и офиса на изгодни цени. Предлагаме продукти за: баня и тоалетна, коледна и новогодишна украса, бижутерия, козметика, парфюми и дезодоранти, кухненски принадлежности, домашни потреби, за градината, инструменти и техника, изкуствени цветя, вази и сувенири, играчки тип колички, мечове и пистолети, играчки микс, ученически пособия. Широка гама от б..
Санитарни стоки - Гама Комерс ООД
  Тоалетна хартия, салфетки и домакински кърпи ГАМА КОМЕРС ООД - гр. Гоце Делчев е частна компания, която е производител на хигиенни екологично чисти продукти - тоалетна хартия, салфетки и домакински кърпи. Създадена през 1995 г., тя разполага с големи производствени мощности и е една от водещите фирми в отрасъла. ГАМА КОМЕРС ООД предлага разнообразна продуктова гама, богат асортимент, високо качество на добра цена, качествено клиентско обслужване. Тоалетна хартия - Classic, Maxi Plus, Maxi, Economic, Clever, Clever 12, Delux 8, Delux 10, Lux, Delux Plu..
Домашни потреби, Стоки за бита АЦИ 95 - Гергана Георгиева
  АЦИ 95 - Гергана Георгиева предлага домашни потреби и стоки за бита: чували, кесии самозалепващо фолио, палетно фолио тарелки, чинийки и чаши за еднократна употреба в голям избор торбички, полиетиленови торбички перилни препарати, омекотители, препарати за дома, офиса, хотела битова химия тоалетни принадлежности, шампоани разнообразие от бои за коса парфюмерия също така предлагаме и кафе, което се мели на място по желание на клиента Освен със склад АЦИ 95 разполага и..
Есенции, Парфюмни композиции, Прахове ЕТ Каролин
  Основната дейност на ЕТ Каролин е търговия на едро с есенции, парфюмни композиции, прахове, перилни и почистващи препарати, доставка на място. От 2002 година фирма КАРОЛИН е представител в България на J & E SOZIO DESCOLLONGES (производство на френски парфюмни композиции и други суровини). Поддържаме богат асортимент от артикули, които ежедневно виждаме по медиите - нови и качествени продукти на български и чуждестранни производители. В целите на фирма Каролин на първо място стои удоволетвореността на нашите клиенти, стремежът да предложим нещо ..
Пелени, памперси Алдъри Интернационал
  Фирма Aldari International Ltd. е вносител на: пелени и памперси за деца пелени и гащи за възрастни чаршафи мокри кърпи перилни препарати санитарни материали сапуни и шампоани       ..
Течни почистващи и дезинфекциращи препарати Ерлан ООД
  Ерлан ООД се занимава с производство на течни почистващи, миещи и дезинфекциращи препарати. Освен за бита, нашите изделия са насочени към промишлеността и обслужващата сфера. Препарат за миене и дезинфекция - едновременно за измиване и с голяма трайност Дезинфекциращ сапун - безвреден за ръцете и при многократна дневна употреба Препарат за миене на съдове Течен сапун Препарат за стъклени повърхности Универсален почистващ препарат Препарат за мрамор и теракот САНДРИН от Естери - Билков концентрат за пр..
Шини - ортези, ортопедични стелки, медицинско облекло Различните
  Различните ЕООД предлага помощни средства, наколенки, глезенки, налакътници, лумбостати, инвалидни помощни средства, ортопедични стелки. Медицинско облекло - производство. Ортопедични стелки - вижте видео>> Помощни средства Магазин за постравматични, помощни рехабилитационни, постоперативни състояния за укрепване и лечение, инвалидни, ластични, магнитни компресивни средства, санитарно хигиенни материали, апарати за кръвно, анатомични седалки, апарат за отслабване на корема, ортопедични чехли, силиконови и кожени стелки, ортопедични стел..
Медицински изделия и дрогерия Парагон Трейдинг ООД
  Парагон Трейдинг ООД е 100% Българска компания, склад на едро за медицински изделия и дрогерия за търговия на дребно с медикаменти без рецепта и медицински изделия. Парагон Трейдинг® е запазена търговска марка на компанията и гаранция за качеството на продуктите, които предлагаме. Продуктите, които предлагаме на българския пазар са с изключително качество, гарантирано от CE марката на продуктите, всички от които са предлагани на Европейския пазар и Системата за контрол на качеството ISO 9000 на фирмите производители. От 1994г. фирмата работи в областта на ..