Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дезинфекционни препарати Белина Хексазон ООД

Град Варна
Адрес ул. Странджа 5 Варна
Телефон +359 52/ 699 317; +359 52/ 699 318; +359 898 519 457;
E-Mail g_ivanova58@abv.bg
Website http://www.hexazon.com/
Факс +359 52 622 542
Дезинфекционни препарати  Белина Хексазон ООД
 

Хексазон ООД е създадена през 1990г. Основната и дейност е производство и търговия на дезинфекционни и миещи препарати - белина, концентрирана белина, натриев хипохлорит, тризон, килол, водно стъкло.

Основните продукти за дезинфекция и миене, произвеждани и разпространявани в търговската мрежа от Хексазон ООД са:

  • Белина - Белината се използва за избелване на памучни, ленени и конопени тъкани, дезинфекция на санитарни възли, посуда фаянс и други.
  • Натриев хипохлорит - Хипохлоритът се използва като избелващо средство за дезинфекция в животновъдството, хранително вкусовата промишленост, дезинфекция на питейни води и плувни басейни, оборотни цикли и други.

  • Тризон® - Употребява се като хигиенно средство в здравни заведения, в животновъдството, хранително-вкусовата промишленост и др.
  • Кислол - Употребява се в химическата, хранително-вкусовата, багрилната промишленост за омекотяване на промишлени води и др.
  • Концентрирана белина - Концентрираната белина се използва като избелващо средство,дезинфекция на питейни води и плувни басейни,оборотни цикли и други.
  • Водно стъкло - Употребява се за изолиране от влага, водоплътни замазки,като липило в строителството, дървообработващата, хартиената, леярската промишленост, при производството на прахове за пране, за пречистване на сяра

Фирма ХЕКСАЗОН ООД е регистрирана на 15 май 1990г. от Варненски Окръжен съд. Фирмата е собственик на две търговски марки, защитени пред патентното ведомство - Тризон и Емблема на фирмата.

Хексазон ООД разполага със собствена производствена база, намираща се в райoна на град Девня (+359 51992572).