Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Медицински център Евроздраве АД

Град София
Адрес ул. "Св. Иван Рилски" №10; София
Телефон +359 2/ 953 1191; +359 2/ 954 2639
E-Mail office@evrozdrave.com
Website http://evrozdrave.com/
Факс
Медицински център Евроздраве АД

МЦ Евроздраве АД изграден на законна основа като изцяло частно акционерно дружество. В медицинския център работят водещи специалисти – лекари и учени (доценти и професори) в следните специалности: неврология, УНГ, токсикология, очни болести, психиатрия, психология, вътрешни болести, хирургия, ортопедия и травматология, гастроентерология, кардиология, ревматология, алергология, имунология, нефрология, АГ, клинична лаборатория и микробиология.

Центърът разполага със собствена модерна апаратура за извършване на високоспециализирани изследвания: кардиоехография, холтер, велергометрия, тестуване за алергия, безкръвно лечение на хемороиди, ехография на коремни органи, колоноскопско изследване на дебело черво, компютърно изследване на зрението, тестуване за наркотици и токсохимичен анализ, измерване на свободни радикали и стрес, доплерово изследване на съдове, ЕЕГ и ЕМГ.

Медицинският център осигурява бърза и качествена диагностика на заболяванията и извършване на високоспециализирани дейности – скенер , ядрено магнитен резонанс, хормонални, имунологични и др. изследвания. МЦ Евроздраве АД има договор със Здравната каса и осигурява възможността на пациентите си да се лекуват по клинични пътеки в клиниките на Военномедицинска Академия или друго болнично заведение при необходимост.

Към центъра работи служба по трудова медицина, която е лицензирана от Министерство на здравеопазването, лиценз №235-1/2006г. на МЗ.Тя осъществява оценка на риска на работните места, необходимите замервания на факторите на работната среда, обучение по здравословни и безопасни условия на труд и разработване на програми за укрепване на здравето и увеличаване на трудоспособността.