Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

СПА центрове и балнеолечение

Балнеолечение, физиотерапия, хидротерапия в Сандански
"Специализирани болници за рехабилитация-Национален комплекс” ЕАД ("СБР-НК" ЕАД) е лидер във физикалната и рехабилитационна медицина, използващ утвърдени медицински стандарти в съчетание с природни ресурси. Дружеството е без аналог в системата на здравеопазването в Република България, в състава на което влизат 13 специализирани болници за рехабилитация, разположени на територията на цялата страна в утвърдени балнеолечебни курорти. "СБР-НК" ЕАД предлага богата гама от физиотерапевтични и рехабилитационни методи в своите специализирани болници. Използват се природни и лечебни фактор..
Хотелски комплекс Рим, Велинград
  За вашата почивка Хотелски комплекс Рим предлага настаняване в апартаменти, двойни и единични стаи, телефон, луксозна обстановка, кабелна телевизия, мини бар, рум сервиз. Хотел Рим, Велинград Ви предлага следните удобства: ресторант, охрана, рум сервиз, лоби бар, телевизор, кухня, кабелна тв, отопление, мини-бар, интернет, баня/тоалетна, пералня, тераса, ютия. СПА центърът в Хотелски комплекс Рим разполага с: парна баня, джакузи, минерален басейн, сауна, вани. Под грижовите ръце на нашите рехаблитатори, Вие ще получите необходимото за пълноценна почи..
Балнеолечение - Рехабилитационна база на ССБ Шипково
  Акценти: Балнеолечение Пълен или полупансион Кабелна телевизия Ресторант Екскурзии Безжичен интернет Условия за хора с увреждания Рехабилитационна база на ССБ Шипково е разположена в централната част на курорта на десния бряг на река Шипковска в непосредствена близост до чешмите с различните видове минерални води и предлага балнеолечение. През 2006 и 2007 г. почивната база беше ремонтирана. Това завиши качеството на предлаганите услуг..
Балнеолечение Балнеокомплекс Медика - Наречен
  Балнеокомплекс Медика - Наречен предлага на своите гости балнеолечение и настаняване в балнеохотел, разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите. Медицински център Медика Експерт към балнеохотел Медика-Наречен работи с водещи специалисти в областта на физиотерапията и умело съчетава лечебните свойства на минералните води и природата със съвременните постижения на медицината. Балнеокомплекс Медика - Наречен разполага с 42 модерно обзаведени стаи, от които 3 апартамента, 27 двойни стаи и 12 двойни стаи тип спалня. Балнеокомплексът предлага и допъл..
СПА процедури и почивка в Почивна станция Велиста
  Почивна станция Велиста предлага изключително благоприятни условия за почивка, отдих и туризъм, тъй като се намира в китно курортно селце с минерални извори, спокойна обстановка и множество природни забележителности и местности, привличащи туристи от цял свят. Ново в хотелската база са предлаганите СПА процедури, прилагани с минерална вода лекуваща различни вътрешни болести, ставни проблеми и др. Цените на СПА процедурите са едно от нещата, които привличат нашите гости, търсещи не само хидротерапия, физиотерапия и ЛФК, но и светлоле..
Ваканционен СПА комплекс Островче - Разград
  Ваканционен Спа Комплекс Островче е хотел с индивидуален стил и атмосфера и се намира сред покоя на гора от липи - в очарователната местност Липoвото, близо до село Островче и градовете Разград и Търговище (на 23 км от гр.Търговище, 10 км от гр. Разград). СПА Комплекс Островче предлага хотелска част, забавления, СПА процедури, условия за спорт и туризъм. В хотелския комплекс бързото градко темпо постепенно избледнява, за да се слее с покоя на гористата местност, изпълнена с аромата и звуците на природата. СПА комплекс..
Рехабилитация и лечение Болница Св. Богородица, Нареченски бани
  Болница Света Богородица, Нареченски бани предлага рехабилитация, лечение и профилактика на стреса, неврологичните заболявания, сърдечно-съдовите заболявания и диабет. МБДПЛР Св. Богородица, Нареченски Бани е многопрофилна болница и балнеосанаториум, работеща по договор с НЗОК и по рехабилитационната програма на НОИ. Диагностика, изследвания и лечения на: стрес, дистрес, тревожни, депресивни, конверзионни и панически разстройства. Лечение на захарен диабет и усложненията му. Лечение и профилактика на всички форми на хи..