Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Стоматолози

Детски стоматолози в град Пловдив - д-р Атанасова
Доктор Милена Караянева-Атанасова е детски стоматолог в град Пловдив.  Тя се грижи за здравата и красивата усмивка на най-малките сред нас. Осигурява им безболезнено лечение с качествени материали, техника и консумативи. Доктор Караянева-Атанасова гарантира професионално дентално лечение и грижа  на своите малки пациенти. - Детска стоматология; - Терапия и ендодонтия; - Естетична стоматология; - Протетично лечение-металокерамика; - Циркониева керамика; - Чиста керамика; - Почистване на зъбен камък с ултразвук; понеделник ..
Зъбна естетика, детска стоматология град Пловдив
Д-р Бойчева е стоматолог в град Пловдив с 16 годишен стаж. Завършила е МУ – Пловдив през 1999 г. Има следдипломни квалификации, посещения на международни конгреси и обучения в практични курсове. Насочеността на работата на д-р Бойчева е: - терапевтично лечение на зъби; - хирургично лечение на зъби; - зъбна естетика; - избелване на зъби; - детска стоматология. Д-р Галя Бойчева може да ви осигури качествено и безболезнено дентално лечение, а при нужда – консултация с хабилитирани лица, с които е професионално свързана. Кабинетът е с ра..
Импланти, фасети, избелване Велико Търново
Търсите опитен зъболекар във Велико Търново? Заповядайте в Студио за Естетична дентална Медицина и Имплантология - VivaDent в гр. Велико Търново! За спокойствието и предразположението на своите пациенти в минутките преди същинските лечебни процедури, д-р Бояджиев е осигурил приемна с модерно обзавеждане и разнообразни източници на развлечение. А в съвременно оборудвания стоматологичен кабинет, вие ще получите адекватно лечение и професионалното отношение съобразено с най-новите стандарти за гарантиране на безболезнено, естетично, функционално и дълготрайно възстан..
Избелване на зъби, премахване на зъбен камък Стара Загора
Търсите опитен зъболекар в град Стара Загора? Доктор Василена Панайотова може да Ви осигури качествено, ефективно и безболезнено стоматологично лечение! Доктор Панайотова е магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина - София. Следдипломни квалификации и курсове: - съвременните методи за зъбно избелване; - естетични композитни възстановявания; - директни композитни фасети; -съвременни методи на диагностика и лечение в детската дентална медицина. Професионален опит: - “Медико- Дентален Център МЕДСТОМ“, София; - клиника ..
Естетично възстановяване на зъби, детска стоматология
Търсите опитен стоматолог в град Пловдив? Доктор Димитър Недялков може да осигури качествено и ефективно лечение на Вашия стоматологичен проблем! Той завършва МУ Пловдив, със специалност - лекар по дентална медицина. Занимава се с имплантология и естетична дентална медицина. Работи и с деца. Посещава много курсове след дипломирането! Доктор Димитър Недялков е сертифициран дентален имплантолог. Не се колебайте при стоматологичен проблем или при нужда от консултация да се обърнете към доктор Недялков. Стоматологичният кабинет на лекаря по дентална мед..
Специалист дентална медицина, зъболекар град Пловдив
Доктор Гергана Мавродиева е общопрактикуващ лекар по дентална медицина в град Пловдив с 15 години стаж в областта. Стоматологичният кабинет на д-р Мавродиева се намира в жк.Тракия, ул. Съединение 19, ТЦ Аримаг, ет.3, офис55. Стоматологичният кабинет работи с предварително записани часове по график. Не се колебайте при стоматологичен проблем да посетите д-р Мавродиева. Тя ще Ви осигури качествено и безболезнено лечение. В своя дентален кабинет в град Пловдив д-р Гергана Мавродиева извършва: - Лечение на зъбен кариес; - Лечение на усложнен..
Зъболекар в кв. Витоша, стоматологични услуги в кв. Витоша
Всеки от нас търси стоматолог, който да му предложи качествено и безболезнено лечение. Доктор Ивелина Георгиева може да Ви осигури ефективно стоматологично лечение, в своя стоматологичен кабинет в кв. Витоша. Не се колебайте при нужда от консултация или при проблем да се обърнете към доктор Георгиева. Нейният дентален кабинет се намира в кв. Витоша, ул.Емануил Попдимитров 1. В своя стоматологичен кабинет в кв. Витоша д-р Георгиева предлага следите дентални услуги: - терапия; - ортопедия; - детска стоматология; - пародонтология; - физи..
Добър стоматолог в Стара Загора - доктор Пламен Славов
Търсите си добър стоматолог в Стара Загора ... Д-р Пламен Славов е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина - гр. София. Завършва своето обучение като отличник на випуска. Проявява особен интерес в областта на естетичната и възстановителна дентална медицина. Има стаж в специализирана клиника за стоматологично лечение на деца. Посещава множество следдипломни курсове и обучения. Държи на качествената и безболезнена работа с материали и инструменти от най-висок клас. - Почистване на зъбен камък с ултразвук и п..
 Добър стоматолог в Димитровград – д-р Юлия Христова
Доктор Юлия Христова е специалист поливалентна стоматология в град Димитровград. Кабинетът и се намира на адрес: улица "Простор" 1. Доктор Христова предлага пълна гама от услуги в областта на поливалентната стоматология: лечение; екстракция; ортопедия; детска стоматология. Специалистът има богат професионален опит в областта на стоматологията и ще Ви осигури качествено лечение. Кабинетът и е отворен за пациенти,потърсили диагностика и лечение на всякакъв вид дентални оплаквания. Не се колебайте, потърсете доктор Юлия Христова в денталният и кабинет в град..
Добър Стоматолог Варна, лечение с брекети Варна
Доктор Христина Богданова е стоматолог ортодонт в град Варна. Тя има богат професионален опит в областта на ортодонтското лечение. За доктор Богданова създаването на красива усмивка е основна цел - базирана на знания, индивидуален подход и използуване на най - модерните методи на лечение и материали. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: Понеделник: 8.30ч - 14.00ч Вторник: 12.00ч - 18.00ч сряда: 8.30ч - 14.00ч четвъртък:12.30ч - 18.30ч петък: 11.00ч - 17.00ч ..