Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дентален хирург Д-р Каназирска – Център Ведра Дентал София

Град София
Адрес бул. Патриарх Евтимий 1;, ет. 1; София
Телефон +359 888 333 745; +359 887 257 755
E-Mail nickgorchev@abv.bg
Website
Факс
Дентален хирург Д-р Каназирска – Център Ведра Дентал  София

Д-р Цонка Каназирска предлага професионална стоматологична помощ и широка гама от услуги в областта на денталната медицина, като работи с НЗОК.

Зъболекарят ще осигури не само качествено зъболечение и профилактика за Вашата красива усмивка, но ще го направи и на изключително конкурентни, ниски цени. На стоматологът можете да разчитате за:

Дентален хирург Д-р Каназирска – Ведра Дентал

  • Дентална хирургия – Д-р Каназирска е специалист в хирургичното лечение на заболявания в областта на устната кухина и на лицево-челюстната област. Тя предлага лечение на травми на меките тъкани на зъбите (лигавица, венци), възпаления в областта на лицево-челюстната област, екстракция на зъби, операции за отстраняване на челюстни кисти и кости, вадене на ретинирани мъдреци, останали в костта.
  • Ортодонтия – поставяне на мост, коронки, зъбни пломби, лечение на пародонтит, на коренови канали на зъбите. Целта на Д-р Каназирска е Вашите зъби не само да изглеждат естетически красиви, но да са и здрави. 
  • Поставяне на фасети и зъбни мостове – порцелановите фасети са тънки, неинвазивни и се сливат със зъбната повърхност, което ги прави изключително практични при заличаване на разстояние между зъбите, оцветяване или счупване на зъби. Стоматологът поставя и зъбни мостове, при липсващи зъби, за да възстанови дъвкателната функция, нормалното говорене и хранене. 
  • Премахване на зъбен камък - процедурата предотвратява развитието на вредни за венците и зъбите бактерии, които могат да доведат до пародонтоза. За целта зъболекарят използва ултразвуков апарат.

Дентален хирург Д-р Каназирска – Ведра Дентал

Можете да се доверите на дентален хирург Д-р Цонка Каназирска при всякакви оплаквания, свързани със зъбите. Тя е специалист, който има не само дългогодишен опит в денталната медицина, но разполага и с модерно оборудвани стоматологични кабинети за постигане на максимално ефективни резлутати при лечението на Вашите стоматологични заболявания.

При болка в зъбите, за профилактични прегледи или консултации - без колебание се свържете с Д-р Каназирска на телефон: +359 882 000 850.

Работно време на Дентален център Ведра Дентал:

  • Понеделник, сряда и петък от 14:30 до 19:30 на бул. „Васил Левски” 144, етаж 2 
  • Вторник и четвъртък от 14:30 до 19:30 на бул. „Патриарх Евтимий” 16, ет. 1 (клиника Ведра Дентал).