Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Здравеопазване и медицина

Опитен педиатър в град Пловдив - д-р Татяна Бицина
Доктор Татяна Бицина е опитен педиатър в град Пловдив с 30-годишен стаж в областта. Завършва медицина в София. Специалност защитава преди повече от 25 години. В детско отделение в МБАЛ "Пловдив"  д-р Бицина работи повече от 3 години. Била е началник на отделението за церебрално увредени деца към МБАЛ "Св. Мина" в Пловдив. В продължение на 3 години е педиатър в медицински комплекс "Здраве" в Пазарджик, както и в детско отделение в бившата Първа градска болница. От 2 години практикува в частния медицински център "Пловдимед", разкрит на територията на Многопро..
Опитен семеен лекар София, хомеопат София
Доктор Първолетка Маркина е общопрактикуващ лекар и хомеопат в град София. Кабинетът на доктор Маркина се намира в квартал Обеля 2, блок 237, вход Д (до пощата) и работи по договор със Здравната каса. Личният лекар има завършена специалност „Хомеопатия“, както и магистърска степен по „Здравен мениджмънт“ и „Финанси на здравеопазването“. Д-р Първолетка Маркина има дългогодишен опит в своята професия и предлага индивидуално отношение към всеки свой пациент. Кабинетът на личния лекар е оборудван с всички необходими инструменти за правилна диагностика и лечение на раз..
GP, специалист вътрешни болести София - д-р Илияна Захаридова
Д-р Илияна Димитрова Захаридова е общопрактикуващ лекар в София с дългогодишен опит в областта на медицината. Като личен лекар (GP), доктор Захаридова осъществява профилактични медицински прегледи в своя кабинет в град София, на ул. Мир 3 Доктор Илияна Димитрова Захаридова извършва профилактични прегледи и при нужда, по своя преценка пренасочва пациента към съответния специалист според симптомите и подозираното заболяване. Като специалист по вътрешни болести и обща медицина, д-р Илияна Димитрова Захаридова еа предлага следните медицински услуги: - П..
Д-р Иванка Бончева - специалист стоматолог в София
Доктор Иванка Бончева е специалист стоматолог в София. В своя стоматологичен каинет в град София, д-р Бончева извършва: -профилактика и лечение на кариеси, -поставяне на мостове, -корони и протези, -дентална козметология и професионално избелване, -комплексно лечение на заболявания на венците -екстракция на зъби. Д-р Иванка Бончева работи по договор с НЗОК.   ..
Общопрактикуващ лекар от Плевен - д-р Петър Ванчев
Доктор Петър Ванчев е общопрактикуващ лекар от град Плевен. Като общопрактикуващ лекар, доктор Ванчев предлага: -профилактични прегледи и консултации, -лечение на различни заболявания при деца и възрастни, -издаване на медицински направления Доктор Петър Ванчев приема пациенти на следните адреси: град Плевен, ул."Трите бора" 24 (МБАЛ "Свети Панталеймон") село Рибен, ул. "Победа" 4 село Подем Общопрактикуващият лекар, д-р Ванчев ще Ви консултира и ще Ви осигури професионална медицинска грижа! Може да се свържете с доктор Ванчев на телефон: 0889 24..
Д-р Жанета Райчевска-Калайджиева - зъболекар в Кърджали
Доктор Жанета Райчевска-Калайджиева е зъболекар в  Кърджали. Тя има богат професионален опит като зъболекар-специалист по дентална медицина. В работата си, доктор Жанета Райчевска-Калайджиева използва само висококачествени материали и модерна медицинска апаратура. Др Жанета Райчевска-Калайджиева има сключен договор с РЗОК. Работно време: От понеделник до петък: 10:00 – 13:00 и от 14:00 – 18:00 часа Събота: 10:00 – 12:00 часа Неделя: почивен ден Доктор Жанета Райчевска-Калайджиева извършва широк спектър от стоматологични услуги: Профил..
Общопрактикуващ лекар в Нови Пазар - доктор Красимира Бунова
Доктор Красимира Дамянова Бунова е общопрактикуващ лекар в град Нови Пазар. Като общопрактикуващ лекар, доктор Красимира Бунова извършва: -профилактични прегледи и консултации, -диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни, -издаване на медицински направления Доктор Красимира Бунова приема пациенти на адрес: гр. Нови Пазар, ул. Христо Ботев 22, каб. 9. Може да се свържете с общопрактикуващия лекар от Нови Пазар на телефони: 0537 24135 / 0888 926568.   ..
Специалист нервни болести в Разград - д-р Ганка Дескова
Доктор Ганка Дескова е специалист по неврология в град Разград. Специалистът по неврология има дългогодишен опит в диагностиката и лечението на заболявания на нервната система. Доктор Дескова работи в отделението по нервни болести в МБАЛ "СВ. Иван Рилски", на адрес: ул. Коста Петров 2, град Разград. Приема пациенти и в неврологичния си кабинет на ул. Васил Левски 1, каб. 56, ет. 4. Доктор Дескова подхожда с индивидуално отношение към всеки свой пациент и ще Ви осигури качествена медицинска грижа. Доктор Ганка Дескова завършва медицински универ..
Ендокринолог в Ботевград - д-р Лъчезар Петров
Доктор Лъчезар Петров е специалист по ендокринология и болести на обмяната. Специалистът по ендокринология е с насоченост лечение на захарен диабет и заболявания на щитовидната жлеза. Доктор Лъчезар Петров има придобита специалност по ендокринология от 1991 година. Дългогодишният опит на специалиста по ендокринология от Ботевград , гарантира високият професионализъм и ефективно лечение на пациентите. Може да се свържете с доктор Лъчезар Петров на телефон: 0887 49 47 06. Ендокринологът приема пациенти на следните адреси: - Ботевград, ул. "Божко Божилов" 1 (МБ..
Специалист детски болести в Харманли - д-р Станимир Николов
Доктор Станимир Николов е специалист по детски болести на територията на град Харманли. Специалистът по детски болести предлага всички услуги, свързани с диагностиката и лечението на заболявания при деца. Педиатърът приема пациенти в своя кабинет на адрес: на ул. "Петко и Пенчо Славейкови" № 12А. Педиатър доктор Николов работи със Здравната каса! Може да се свържете със специалиста по детски болести на телефон: 0896 848585. В педиатричният кабинет на доктор Станимир Николов се предлагат: - Прегледи,консултации и лечение на новородени,кърмач..