Промоции от Supersait.bg

Здравеопазване и медицина

Лекар по дентална медицина Д-р Мариета Дочева
  Кабинетът на стоматолога Д-р Мариета Дочева се намира с град София, кв. Люлин, бл. 608, вх. А . Специалистът по дентална медицина, Доктор Мариета Дочева, приема своите пациенти, нуждаещи се от почистване на зъбен камък, поставяне на протези или изработка на пломби. Д-р Дочева извършва протезиране със съвременни технологии което позволяват бързо и точно подбиране на съответният размер, форма и цвят. Протезирането се дели на - снемаемо и неснемаемо.Създаването на протезите се прави, чрез компютърно моделиране и специализирани инструме..
Рода Дент - Росен Дамянов - Стоматологичен кабинет в София
  Рода Дент е Стоматологичен кабинет в софийския жк Илинден, където зъболекарят Д-р Росен Дамянов предлага на своите пациенти Естетична дентална медицина, Дентална Хирургия, Имплантология, Лазер и Дентални медицински услуги за деца. Д-р Росен Дамянов от Рода Дент лекува своите пациенти от кариес и много други заболявания на зъбите или венците, зъбобол и други дентални проблеми. Той поставя зъбни протези и извършва всякакви необходими медицински манипулации.     Доктор Дамянов работи с пациенти ..
Дентална клиника Младент - зъболекар д-р Младен Атанасов
  В Дентална клиника Младент в град Пловдив на зъболекар д-р Младен Атанасов се предлага пълната гама стоматологични услуги, зъболечение, избелване на зъби, имплантология, както и: Изработване на моделно лети протези и фрез протези. Професионално избелване на зъби със специална избелваща лампа и гарантирана промяна на цвета с дълготраен ефект от 4-6 г. Профилактика с течен емайл на Dentspy и GC. Изработване на чисто керамични фасети, коронки и циркониева керамика. Поставяне на зъбни им..
Д-р Виолина Дамянова - зъболекарски кабинети в София
  Д-р Виолина Дамянова е дентален лекар и работи в зъболекарски кабинет в град София, където посреща пациентите си с цялата всеотдайност, присъща на лекарската професия. За зъболекарят лечението на зъбите и устната кухина на пациентите е резултат от симбиозата между образованието, опитът и професионалните интереси в областта на денталната медицина. Завършила е висше образование в Стоматологичен факултет в София. Има редица следдипломни квалификации - лицево-челюстна хирургия, естетични възстановявани..
Дерматология и венерология Д-р Ася Янкова
  В кабинета на дерматолог Д-р Ася Янкова се извършват прегледи и процедури по медицинска дерматология и естетични процедури – пилинги, мезотерапия, филари и ботокс. Д-р Ася Янкова е специалист дерматология и венерология. Магистър по медицина – Медицински университет гр. София. Придобива специалност дерматология – венерология, според българското законодателсво в гр. София – 1990 г. Естетична дерматология - Ботокс, Мезотерапия, Пилинги, Филъри, Хиперхидроза. Лечебна дерматология сички заболявания при възрастни и деца, обхващащи кожа, коса, н..
Дерматология и козметика - Медицински център ЕДИ
  В Медицински център ЕДИ се извършват дерматологични прегледи на всички кожни заболявания и козметични проблеми, както и полово предавани болести. Специализирани диагностични методи: Компютърна диагностика на болестите на косъма, космено-мастния фоликул и кожата на скалпа, чрез която се прецизира терапевтичния подход  Алтернативни методи - аурикулодиагностика, подпомагаща прецизното диагностициране на някои ендокринни и обменни разстройства, съпровождащи кожните заболявания Терапевтични дерматологи..
Пластична и естетична хирургия Д-р Живко Кънев
  Д-р Живко Кънев е пластичен хирург, който има дългогодишен опит в пластичната и естетична хирургия (прилагането на Ботокс, Филъри и Мезотерапия). Д-р Живко Кънев притежава диплом по пластична хирургия по законите на България и плакет, издаден от BUL.A.P.R.A.S., гарантиращи високи професионални умения в областта на медицината и качество на работа. Уголемяване на бюст - с кръгли импланти (Eurosilicon, Arion, Mentor, McGhan - Natrell, McGhan - Natrell - Inspira), с капковидни импланти (Eurosilicone, Arion, Mentor, McGhan Style 410, McGhan Style 510 Dual..
МЦ Спирит - естетична медицина и физиотерапия
  Медицински център Спирит е специализиран медицински център за естетична медицина и физиотерапия за жени и мъже в Бургас, предлагащ американската процедура Intraceuticals. Медицински център Спирит предлага козметични и естетични процедури за тяло и лице: лечение на акне, фотоепилация, процедури за целулит, поставяне на ботокс, лифтинг, рехабилитация и други козметични и естетични услуги. Ботокс процедури в Медицински център Спирит Медицински център Спирит предлага ботокс процедури и ботокс терапия като част от услугите в областта на естетичната медицин..
Медико-козметичен център БОРЕКС
  Борекс – верига медико-козметични центрове за неинвазивни естетични процедури - Запазена марка за услуги - медицинска козметика и обучение - квалификация на медицински специалисти Извършвани процедури в Медико-козметичен център БОРЕКС: Трайно премахване на нежелано оксмяване с диоден лазер Light Sheer златния стандарт за епилация – най-прецизния, ефективен, безболезнен, безрисков и траен метод. Неинвазивна терапия с жълт лазер N-lite за: лечение на акне, премахване на бръчки, белези, капиляри, брадавици, фиброми, хемангеоми, ринофима и стр..
Естетична и пластична хирургия д-р Стоян Михайлов
  Д-р Стоян Михайлов е пластичен хирург, който предлага на пациентите си процедури в областта на естетичната хирургия, пластичната хирургия и реконструктивната хирургия. Пластичен хирург д-р Стоян Михайлов извършва консултации и операции в сферата на естетичната и пластична хирургия се извършват в Клиника по Ендоскопска хирургия на Военно-Медицинска академия (ВМА), София. По време на консултациите, продължаващи понякога повече от един час, заедно с пациента се обсъжда неговия проблем и възможните начини за коригирането му чрез способи..