Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Здравеопазване и медицина

Диагностично-консултативен център І - Бургас ЕООД
  Диагностично-консултативен център І - Бургас ЕООД е най-голямата структура за извънболнична медицинска помощ на територията на Община Бургас. В структурата на ДКЦ Бургас се включват кабинети на общо-проктикуващи лекари, медицински кабинети на специалисти, клинична лаборатория, образна диагностика и физиотерапия. Медицинският център разполага със специалисти от следните специалности: кардиология, детска кардиология, пневмология и фтизиатрия, гастроентерология, неврохирургия, хирургия, ортопедия и травматология, ендокриноло..
Ветеринарна амбулатория Д-р Толев - Сандански
  Ветеринарната амбулатория „Д-р Толев” предлага професионална ветеринарна грижа за Вашите любимци. Екипът е съставен от специалисти ветеринари, които се отнасят с внимание към животните и се стремят да им осигурят най-доброто и ефективно лечение. Услуги: Консултации Профилактика Хирургия Паразитология Подстригване на кучета и котки Подрязване на нокти и зъби Имунизации и ваксини Апаратура за изследвания Във ветеринарна амбулатори..
Ветеринарен кабинет Симеоново - д-р Добрин Студенков
  Ветеринарен кабинет Симеоново на д-р Добрин Студенков се грижи не само за здравето на вашите животни, но и разполага и с хотел за домашни любимци. Във ветеринарен кабинет Симеоново ветеринарният лекар д-р Добрин Студенков предлага диагностика, лечение и профилактика на домашни животни - прегледи на кучета и котки, изследвания, обезпаразитяване и др. ветеринарни дейности. Ветеринарен лекар д-р Добрин Студенков е завършил във Факултет Ветеринарна медицина, София, ЛТУ. Ново във Ветеринарен кабинет Симеоново Ново във..
ПЕВИ ВЕТ - ветеринарен комплекс в Димитровград
  ПЕВИ ВЕТ е ветеринарен комплекс в град Димитровград, в който ветеринарни лекари с богат опит, висока мотивация и много любов към животните осигуряват на Вашите домашни любимци професионална ветеринарна помощ. В комплекса се предлага и богата гама храни и аксесоари за животни. При нас може да получите следните услуги: прегледи, консултации, диагностика, лечение и профилактика ехографско изследване хематологично изследване биохимично изследване електрохирургия цитология вет..
Лечение на животни - Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ
  Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ се намира в град София и се занимава с лечение на животни - ветеринарните лекари тук лекуват домашни любимци, бездомни кучета и котки, диви животни, гризачи, птици, влечуги и т.н. Клиниката съществува от 2004 г. (с одобрението на РВМС и Столична Голяма Община) с цел лечение, възстановяване и превенция на заболявания при дребни домашни любимци и екзотични животни. Апаратурата и специалистите тук спомагат за отстраняване на проблеми от всички области на ветеринарната медицина - вътрешни и инфекциозни болести, хирургия..
Обединена ветеринарна клиника, Варна
  Обединена ветеринарна клиника, Варна денонощно се предлагат ветеринарни грижи и лечение на домашни любимци и екзотични животни. В клиниката работят ветеринарни лекари с дългогодишен опит - д-р Иван Кацарски, д-р Георги Делчев, д-р Николай Александров Гормански, д-р Михаил Тодоров. Обединена ветеринарна клиника е създадена през 1995 г. и разполага с: рецепция и приемна кабинети за прегледи и манипулации, даващи възможност за успоредно обслужване от два екипа ветеринарни лекари манипулационна з..
РОСВЕТ Росен Христов – ветеринарна клиника
  РОСВЕТ Росен Христов е ветеринарна клиника в град Русе, в която можете да намерите професионална ветеринарна помощ за Вашите домашни любимци. Освен това от клиниката можете да се снабдите и с разнообразни видове храни и аксесоари, както и да получите съвет от нашите ветеринари по всякакви въпроси, засягащи здравето на Вашите животни. Услуги от РОСВЕТ Росен Христов: Консултации Прегледи Профилактични процедури и прегледи Операции при необходимост Ваксинации на всички ви..
Ветеринарна клиника и зоомагазин, Горна Оряховица
  Ветеринарна клиника и зоомагазин на ЕТ Ваня Станиславова е позиционирана в град Горна Оряховица и предлага превенция, диагностика и лечение на животни. Също така извършва ваксинации, микрочипиране, лабораторни изследвания за Вашите домашни любимци. Предлага услуги свързани със здравето и храненето и на селскостопански животни. В Зоомагазина към клиниката се предлагат храни и аксесоари за животни, включително фуражи. Ветеринарна клиника и аптека, Горна Оряховица предлага още хирургия, ехограф..
Ветеринарна клиника Прима Вет - лечение на животни
  Ветеринарна клиника Прима Вет работи в областта на ветеринарната медицина, като предлага не само лечение на животни, но и пълна грижа за Вашите домашни любимци. Тук можете да ваксинирате своето малко кученце, получавайки и медальон. Извършваме външно и вътрешно обезпаразитяване Поставяме микрочип на кучета Ветеринарните лекари са специалисти в диагностиката, лечението и извършването на хирургични интервенции, при необходимост, на кучета, котки, зайци, гризачи, птици и т.н. Предлагат се ре..
Диагностично Консултативен Център 3 – Пловдив
Диагностично Консултативен Център 3 – Пловдив предлага обслужване по следните специалности: Кардиология, Ендокринология, Нефрология, Гастроентерология, Лазертерапия, Неврология, Акушерство и гинекология, Хирургия, Ортопедия и травматология, Офталмология, Дерматовенерологи, Оториноларингология, Физиотерапия и рехабилитация, Образна диагностика, Клинична лаборатория, Пулмология ДКЦ 3- Пловдив работи с НЗОК. Издава всякакви документи, протоколи за ТЕЛК и ОС   ..