Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Здравеопазване и медицина

Гинекологични прегледи, женски консултации в Хасково
Доктор Янка Стойнова е акушер гинеколог в град Хасково. Доктор Янкова има сключен договор с НЗОК. Преглежда пациентки с направление и на свободен прием в своя гинекологичен кабинет в град Хасково. Като лекар в областта на акушерството и гинекологията, Доктор Стойнова извършва: - гинекологични прегледи; - женски консултации; - проследяване на бременност; - цитонамазка; - диагностика и лечение на гинекологични заболявания; - ехографски прегледи;   ..
Лечение на белодробни заболявания Русе - д-р Миглена Радева
Доктор Миглена Радева е лекар пулмолог в град Русе. Пулмологията е дял от медицината, занимаващ се с лечение на заболявания на дихателната система и в частност белите дробове. Доктор Миглена Радева извършва лечение на белодробни заболявания – пневмонии, бронхиална астма и други. Кабинетът на пулмолога от Русе се намира на ул. Алея Лилия 1.Кабинетът е оборудван с модерна медицинска техника, необходима за извършването на прегледи и диагностика на белодробни заболявания. Доктор Радева, притежава дългогодишне опит в лечение от белодробни заболявания. Най - ч..
Добър Стоматолог Варна, лечение с брекети Варна
Доктор Христина Богданова е стоматолог ортодонт в град Варна. Тя има богат професионален опит в областта на ортодонтското лечение. За доктор Богданова създаването на красива усмивка е основна цел - базирана на знания, индивидуален подход и използуване на най - модерните методи на лечение и материали. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: Понеделник: 8.30ч - 14.00ч Вторник: 12.00ч - 18.00ч сряда: 8.30ч - 14.00ч четвъртък:12.30ч - 18.30ч петък: 11.00ч - 17.00ч ..
Семеен лекар в село Габер, медицински прегледи село Габер
Доктор Нели Кръстева е семеен лекар в село Габер, област София. Като общопрактикуващ лекар Нели Кръстева предлага следните медицински услуги: -Профилактични прегледи за намаляване на риска от различни заболявания при деца и възрастни; -Издаване на медицинско направление за специалист; -Диагностика и лечение; -Имунизации, ваксинации; -Мониторинг на физическото и психично зраве на децата; Доктор Нели Кръстева ще Ви консултира при различни оплаквания и ще Ви осигури професионална медицинска грижа.   ..
Дерматолог в Сливен - доктор Мая Миланова
Доктор Мая Миланова е специалист по дерматология и венерология, и естетична дерматология. Приема пациенти в кабинета си по естетична дерматология, на адрес: бул. "Хаджи Димитър" 41, А, ет. 1, каб. 2. За ефективното лечение на своите пациенти, доктор Миланова разчита както на годините практически опит, така и на модерното оборудване в дерматологичния си кабинет, което ú помага да диагностицира правилно заболяването и да приложи най-доброто лечение. Можете да се свържете с доктор Миланова на телефони: 0888 68 55 61 / 0899 23 04 35, или да посетите кабинета по естетична..
доктор Веселка Генадиева - ендокринолог в град София
Доктор Веселка Генадиева е специалист ендокринолог в град София. Предлага диагностика, лечение и профилактика на нарушената обмяна на веществата и ендокринологични изследвания. Доктор Веселка Генадиева работи с пациенти, както по клинична пътека, така и без направление. Часовете, в които кабинетът е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: Понеделник -17:00 - 20:00 Сряда – 13:00 - 18:00 Четвъртък – 07:00 - 12:00 Петък – 12:00 - 14.30    ..
специалист УНГ София, лечение на УНГ заболявания София
Доктор Елизабет Спасова - Матова е специалист по УНГ болести ( уши-нос-гърло заболявания) в град София. Тя е сред най-търсените УНГ лекари в София не само заради качеството на обслужавне, което предлага, но и заради индивидуалното отношение към всеки проблем на пациентите си. В своя кабинет доктор Елизабет Спасова - Матова предлага консултации, прегледи, изследвания, аудиометрия и лечение на болести на ушите, носа и гърлото.   ..
Опитен кардиолог в София - доктор Красимира Янкулова
Доктор Красимира Янкулова е специалист в областта на кардиологията и вътрешните болести в София. Тя предлага диагностика и ефективно лечение на сърдечни заболявания. Можете да разчитате на специалистът кардиолог доктор Красимира Янкулова за всякакви оплаквания, свързани със сърдечни заболявания, както и за консултации по въпросите за превенцията им.     ..
Специалист белодробни болести в Пазарджик – д-р Сотирова
Доктор Костадинка Сотирова е лекар специалист, практикуващ на територията на град Пазарджик. Има придобити специалности по вътрешни болести, пневмология и фтизиатрия. Доктор Сотирова е главен изследовател по клинични проучвания за бронхиална астма и ХОББ в Център по клинични проучвания към СБАЛПФЗ гр. Пазарджик. Лекарят специалист приема пациенти в кабинет №1 в СБАЛПФЗ, гр Пазарджик. Работното време на кабинета е от понеделник до петък от 8.00 до 13.00. -клиничен преглед с функционално изследване на дишането - спирометрия; -рентгеноскопия н..
Общопрактикуващ лекар в Сунгурларе – д-р Росен Павлев
Доктор Росен Павлев е общопрактикуващ лекар. Своята практика развива в град Сунгурларе. Кабинетът му се намира на адрес: град Сунгурларе, ул."Българка" 1. Като общопрактикуващ лекар, доктор Павлев извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни, издаване на направление за специалист. Можете да се свържете с доктор Росен Павлев на телефон: 0887017827. Лекарският кабинет е с работно време: от 7:30 до 12:30 часа.   ..