Промоции от Supersait.bg

Здравеопазване и медицина

Билкова аптека Розмарин ЦД, София - хомеопатични лекарства
    Билкова аптека Розмарин ЦД разполага с богат асортимент от хомеопатични лекарства за лечение на редица онкологични заболявания и проблеми със стомаха, щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, жлъчни и чернодробни болест, сърдечно-съдови заболявания, гастрит, язва, епилепсия.   Всички знаем каква сила и мощ се крие в състава на българските билки. Те са известни не само тук в България, а и по целият свят, поради уникалните си лечебни свойства. Тук в билкова аптека Розмарин можете да намерите..
Ясновидство и магии - Ясновидката Даниела
  Ясновидката Даниела предлага ясновидство, разваляне на магии, бяла магия за любов. Открива и премахва всякакав вид магии, отключва късмета и прави защита за семейството. В сферата на ясновидството и магиите Ясновидката Даниела работи и от разстояние. Ясновидката Даниела предлага следните услуги в областта на ясновидството и магиите: Намиране на изчезнали хора и предмети Разваля и изчиства негативност у хората Отключване на успеха и късмета Събира разделени двойки и хора..
Рейки, медитация, масаж - Масажист Ангел Кръстев
Масажист Ангел Кръстев предлага рейки, медитация и масаж. Ангел Кръстев е професионален масажист с 20-годишен опит, който извършва богата гама от масажи и масажни процедури - антицелулитни масажи, лечебни масажи, релаксиращи масажи и класически масаж. Той владее зонова терапия и различни енергийни китайски и японски техники. Масажист Ангел Кръстев предлага рейки, медитация и масаж с работно време: Понеделник - Неделя: 10:00 - 22:00 ч. Рейки - Масажист Ангел Кръстев Масажист Ангел Кръстев се занимава с рейки - процед..
Лечителката и ясновидка Атина
  Лечителката и ясновидка Атина притежава ясновидски умения, с които в своя Център за алтернативна медицина не просто помага на хора в беда, но и вдъхва нова надежда. Нейната сила е в сила е в Астралната Енергия, която е усъвършенставала с години със своите Небесни Доктори. Атина се занимава с ясновидство: изработва амулети с добра енергия лекува тялото и душата връща на хората любовта към живота лекува детски паралич, импотентност, мигрени, инсулти, аневризми и други съ..
Дефектологичен кабинет Стойка Митева
  Дефектологичен кабинет на Магистър-специалист (педагог, дефектолог, логопед и соматопед) Стойка Митева извършва: Диагностика чрез класически педагогически и дефектологични методи, както и със съвременни биорезонансни методи. Корекция на говора на неговорещи, трудно говорещи, трудно обучаеми, заекващи и аутисти деца и учащи се. Прилага екстрактни и билкови комбинации, които въздействат положително върху трите компонента: мозък, тяло, невроендокринна система. Лечение на витилиго и псориазис. ..
Личен лекар и хомеопат в Сливен - Д-р Кинче Топалова
  Д-р Кинче Топалова предлага на своите пациенти от град Сливен пълна гама от медицински грижи в областта на общата медицина и хомеопатията и, като техен личен лекар, обстойно се запознава със здравословните им проблеми и намира възможно най-ефективното лечение. Именно затова тя печели тяхното доверие и работи дългогодишно с всеки един от тях. В своя кабинет в ДКЦ 2 - Сливен, Д-р Кинче Топалова предлага: Профилактични прегледи - пускане на ежегодни лабораторни изследвания Детски консултации - наблюдение н..
Алтернативна медицина, Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева
  Д-р Радка Кирчева е завършва МУ Пловдив, специалност Акушерство и гинекология. Изкарала е и допълнителна специализация - ирисодиагностика и фитотерапия в гр. Кьолн, Германия. Практикува алтернативна медицина в България и чужбина и е световноизвестен специалист по стерилитет и фитотерапия. Най-голяма радост и гордост за лекаря е фактът, че със своите методи е помогнала за зачеването на над 11 500 бебета. В Европа единствено Д-р Кирчева лекува аспермия с фитотерапия! Фитотерапия е по-продължителна, но много резултатна, а еди..
Холистична медицина - д-р Диана Девлова
  Д-р Диана Девлова е лекар от град Стара Загора, който предлага медицинска помощ чрез методите на холистичната медицина и хомеопатията. В кабинета на лекаря се предлага още: психотерапия, нутритерапия, Шуслерови соли и др. По образование здравният работник е педиатър и хомеопат - лекува детски болести чрез консервативно лечение и заболявания при деца и бебета посредством методите на алтернативната медицина. Приемат се пациенти по договор с РЗОК. Д-р Диана Иванова Девлова е завършила медицинското си образование във..
Кадън Ходжа Лили
  Кадън Ходжа Лили има 20 години стаж. Преминала е курс по психотерапия, предава положителна енергия и отстранява отрицателната енергия. Предлага моски - арабски защити против магия и уроки Леене на куршуми Лекуване на говорни дефекти - заекване Събиране на разделени двойки Лекува алкохолизъм, безплодие и напикаване Лечение на страх и стрес Разрешава житейските проблеми чрез прилагане на магически ритуали Изгражда защита срещу негативни посегателства Извършва телепатично въздействие по снимки и ..
Д-р Атанас Гълъбов - хомеопатия, холистична медицина
  Специалистът по холистична медицина Д-р Атанас Гълъбов завършва своето медицинско образование през 1991 г., след което започва медицинската си практика в град София. Индивидуалното си обучение е преминал при известния Доктор Алфонс Гьойкенс в Хехтелския учебен център по клинична хомеопатия, Белгия. Доктор Гълъбов е участвал както в превеждането на български език, така и в редакцията, отпечатването, разпространението и като цяло издаването на множество важни книги за хомеопатията. Д-р Атанас Гълъбов разполага с ..