Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Здравеопазване и медицина

Класическо хомеопатично лечение, Хомеопатия Д-р Антония Антонова
  Д-р Антония Антонова е класически хомеопат - лекар, специалист по Алтернативна Медицина, в частност – Хомеопатия. Хомеопат Д-р Антония Антонова предлага на пациентите: Консултации в сферата на Хомеопатията Клинични прегледи Диагностика и лечение на пациенти чрез класическо хомеопатично лечение (класическа хомеопатия). Хомеопат Д-р Антония Антонова използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на организма. ..
Екодент - официален вносител на Ивоклар Вивадент
  Екодент e официален представител и вносител на Ивоклар Вивадент за България. Нано композит на Вивадент - Еветрик - с уникален хамелеонов ефект на обтурациите. Нано-пигменти за впечатляващ хамелионов ефект. Специални пълнежи за висока рентгенова контрастност. Пещ за металокерамика с вакуум помпа     ..
Оборудване за стоматологията Дентал комерс ЕООД
      Дентал комерс ЕООД е директен вносител на оборудване за стоматологията, зъботехническа и стоматологична техника и консумативи.   ..
Дентална техника Дентаком ООД
  Дентаком ООД е единствената фирма която търгува с пълната гама дентални продукти: материали, консумативи, инструменти и техника. За Вашето по-добро обслужване разполагаме с 6 бр. лицензирани склада за търговия на едро с медицински изделия: в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Плевен     ..
Дентална клиника Д-р Щирков
  Зъболекари, стоматолози и зъботехници в дентална клиника Д-р Щирков Дентална клиника Д-р Щирков предлага стоматологична помощ, денталната медицина, дентална хирургия и зъболечение при квалифицирани зъболекари, стоматолози и зъботехници. Дентална клиника Д-р Щирков предлага: Профилактика Естетични възстановявания с фотополимер Ортодонтия за деца и възрастни Избелване на зъбите Естетично зъбопротезиране Керамични фасети Изцяло-керамични коронки и мостове Прецизна енд..
Самостоятелна медико-техническа лаборатория Поповдент
В Самостоятелна медико-техническа лаборатория Поповдент с дейност зъботехника по закон се произвеждат само и единствено специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати. Това означава, че произвеждаме зъбни протези, терапевтични апарати и др. такива, свъзани със стомотологичното ортопедично лечение, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика. Изработват се по различни технологични методи, със специални за това машини и инстроменти, както и от различни за тази цел стоматологични материали (според Стандарт по зъботехника). ..
ЛабоЛабораторни уреди за анализ на бетон ВИНИ ЕкоТех ООДраторни уреди за анализ на бетон ВИНИ ЕкоТех ООД
ВИНИ ЕкоТех ООД е директен вносител на лабораторни уреди, апарати и консумативи. Основният предмет на дейност на фирмата е свързан с доставката на основно, учебно и специализирано оборудване за изпитвателните лаборатории в химичната, фармацевтичната, екологичната, преработвателната и хранително-вкусовата промишлености. Оборудване за анализ на бетон и бетонови изделия миксери за подготовка на проби преси за изпитване сила на натиск и сила на огъване форми за опитни образци вибрирационни масички тестер за определяне съдържание на ..
Медицинско и лазерно оборудване Атлантис ООД
Атлантис ООД предлага медицинско оборудване, лазерно оборудване и медицинска техника: Медицински лазери и оборудване за медицински кабинети, болници и клиники Терапевтични и хирургични лазери Тестваща стоматологична апаратура Eкипът от инженери работи заедно първоначално в научния институт към държавно предприятие Оптични технологии с предмет на дейност Промишлени и медицински лазерни системи, а от 1992 г в новосъздадената фирма Атлантис. Можем с гордост да отбележим, че сме участвали в създаването на първите за България проми..
Дентално лечение, Дентален център Алтея
Дентален център Алтея е специализиран в областта на денталното лечение (зъболечението) и стоматологията. Ние предлагаме цялостно зъболечение на заболяванията на устната кухина. В дентален център Алтея работи екип от двама дентални лекари(зъболекари), както и квалифицирани дентални асистенти и медицински сестри.         Зъболекар Д-р Тодор Тодоров завършва Факултета по   дентална медицина към Медицински университет гр. Пловдив през 2000 г. с образователна степен магистър.   Професионалните му интереси са насочени в областта н..