Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Здравеопазване и медицина

Добър зъболекар в София - доктор Цветан Цветанов
Доктор Цветан Цветанов е магистър по дентална медицина в София с придобита обща специалност и дългогодишен опит в областта на денталната хирургия и ортопедия. Придобива квалификации в Италия и Чехия. Кабинетът на доктор Цветанов се намира в гр.София, кв."Лозенец", бул."Черни връх" №14, бл.3, вх.Б, ет.5, ап.48. Не се колебайте при стоматологичен проблем или при нужда от консултация да се обърнете към доктор Цветан Цветанов. Можете да се свържете с него на телефон: 0888/509-702 В своя кабинет доктор Цветанов предлага следните дентални услуги: 1...
Зъболекар в Младост - доктор Даниела Петкова
Доктор Даниела Петкова практикува като специалист по дентална медицина в град София. Кабинетът и се намира на адрес: жк.Младост,блок 301(партер). Доктор Петкова е завършила факултета по дентална медицина в София.Придобива следдипломна квалификация по поливалентна стоматология.Преминала е курсове по ортодонтия,терапевтична и естетична стоматология. В своя кабинет доктор Петкова разполага с необходимите инструменти, за да осигури на пациентите качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Специалистът има богат професионален опит в областта на ст..
Дентален кабинет в София , стоматолози в София
Тодорка и Филип Яначкови са лекари по дентална медицина от град София. Те приемат пациенти в своя стоматологичен кабинет, който се намира на адрес: ул."Алеко Константинов" №12. Денталният кабинет е отворен за пациенти,потърсили диагностика и лечение на всякакъв вид стоматологични оплаквания. Кабинетът има сключен договор с НЗОК. При нужда от стоматологична помощ или за консултации можете да се свържете с лекарите по дентална медицина по следните начини: д-р Яначкова: 0889/ 216-309 д-р Яначков:0888/ 741-086 Можете да позвъните и в стоматологичният им кабин..
Стоматолог Стражица, спешен кабинет Стражица - д-р Руси Захариев
Доктор Руси Захариев е завършил в Медицински университет София. Взел е участие в редица курсове и семинари. Доктор Захариев развива своята практика като стоматолог в град Стражица. Кабинетът му се намира на ул. Хаджи Димитър 4, ет. 2, каб. 108 (Медицински център гр. Стражица). Благодарение на своята квалификация и ценен професионален опит, доктор Захариев Ви предлага високо качествено лечение и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са..
Психиатър - психотерапевт в Добрич - доктор Надежда Йорданова
Д-р Надежда Йорданова е психиатър с богат личен и професионален опит. Завършила е медицина във Висш медицински университет – гр. Варна през 1983 г. и специализация по Психиатрия през 1993г. От 1983 до 1984 д-р Йорданова практикува като детски лекар. От средата на 1984 до този момент работи като психиатър в Център за психично здраве „ Д-р П. Станчев“ – Добрич. Д-р Надежда Йорданова е член на Българския Лекарски съюз от 1983 г., а от 1993г. е член на Българската Психиатрична Асоциация . Д-р Надежда Йорданова е преминала различни курсове и обуче..
Зъболекар в София - доктор Йовка Липовска
Доктор Йовка Липовска е лекар-специалист по дентална медицина от град София. В своя кабинет доктор Липовска разполага с необходимите инструменти, за да осигури на пациентите качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Специалистът има богат професионален опит в областта на стоматологията и ще Ви осигури качествено лечение. Кабинетът и е отворен за пациенти,потърсили диагностика и лечение на всякакъв вид дентални оплаквания. Д-р Липовска предлага пълна гама от услуги в областта на денталната медицина: -естетично зъбопротез..
Почистване на зъбен камък, профилактичен преглед Пловдив
Доктор Атанас Гюстеров е лекар по дентална медицина. Развива своята практика в град Пловдив. В своя стоматологичен кабинет, зъболекарят разполага с необходимите инструменти, за да осигури на своите пациенти качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Прилага методи съобразени с новостите в областта на съвременната стоматология като същевременно гарантира устойчивост и дълготрайни естетични качества на използваните материали. -Естетично възстановяване на форнтален и дистален участък. -Изграждане на силно разрушени зъби. -Работ..
Специалист по обща медицина Варна - д-р Ягна Колешанова
Д-р Ягна Колешанова е общопрактикуващ лекар от град Варна, предлагащ диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни, както и направления за преглед при специалист, когато това се налага. Тя е специалист с дългогодишен опит в областта на общата медицина. Опитът и гарантира нейното индивидуално отношение към всеки пациент и високото ниво на обслужване. Кабинетът на д-р Колешанова се намира на бул. Република 15, медицински комплекс "Младост", ет. 2, кабинет 313. Часовете, в които кабинетът е отворен за пациенти са както следва: понеделни..
Добър стоматолог в Ямбол - доктор Мариана Дучева
Доктор Мариана Дучева е стоматолог в град Ямбол, специалист в областта на ортодонтията, който работи по договор с РЗОК. Кабинетът на доктор Дучева се намира на улица Хан Крум No:25. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби и нарушени съотношения на зъбните дъги и челюстите чрез брекети и ортодонтски апарати при възрастни и деца. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: от понеделник до петък от 10:00 часа до 12:00 часа от 15:00 часа до 18:00 часа ..
Добър зъболекар в Габрово - доктор Теодосий Басарков
Доктор Теодосий Басарков е стоматолог от град Габрово. Предлага висококачествена дентална помощ в стоматологичния си кабинет на ул.Радецка 22, ет.2. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: от понеделник до петък от 09:00 часа до 18:30 часа При нужда от стоматологична помощ или за консултации можете да се свържете с доктор Басарков на телефони: 066/807-045 и 0898/680-281. 1.Лечение на зъбният кариес и обтурация от фотополимер -обтурация съобразена с цвета на зъба ..