Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Здравеопазване и медицина

Дентални услуги София - доктор Мариела Савова
Доктор Мариела Савова е зъболекар, който практикува зъболечение на територията на град София. Стоматологичният и кабинет се намира на ул. Братя Миладинови No:18 Зъболекарят предлага на своите пациенти пълен пакет от услуги в областта на денталната медицина. За допълнителна информация относно дейността и работното време на доктор Савова можете да се обадите на телефони: +359 887 607 678   и   +359 2 9806916   ..
Специалист вътрешни болести в Генерал Тошево - д-р Димитрова
Доктор Катюша Димитрова е специалист по обща медицина и вътрешни болести. Кабинетът и се намира в град Генерал Тошево, ул. Иван Вазов 15, каб.300. Доктор Катюша Димитрова приема пациенти и в село Кардам на ул. Червено-армейска 11.  При здравословен проблем или при нужда от консултация можете да се свържете с доктор Димитрова на телефон 0888/285-015 Доктор Катюша Димитрова има сертификат за ехография на коремни органи. Приема пациенти след предварителна уговорка по телефон. Доктор Катюша Димитрова предлага всички медицински услуги, свързани..
Добър стоматолог в Пловдив - доктор Мария Стайкова
Доктор Мария Стайкова е зъболекар от град Пловдив. Специалист е в областта на: 1.терапевтичната стоматология(лечение на кариеси, пулпити, периодонтити) 2.ортопедичната стоматология - неподвижно протезиране - различни видове мостове, коронки - подвижно протезиране - частични и цели протези 3.детска стоматология 4.конвенционална хирургическа стоматология 5.лечение на лигавични заболявания Освен на професионализъм, пациентите разчитат на коректност и на ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ БОЛКА.   Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен ..
Добър стоматолог София - доктор Крум Димитров
Доктор Крум Димитров е стоматолог в град София. Кабинетът му се намира в ж.к. Илинден, улица Атанас Хранов, блок 59, вход 2, етаж 2. Не се колебайте при проблем да се обърнете към доктор Димитров. Можете да му се доверите при всякакви стоматологични оплаквания. Зъболекарят има богат професионален опит в областта на стоматологията и ще Ви осигури качествено лечение. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: от понеделник до петък от 09:00 часа до 17:00 часа събота и неделя - при предва..
Микроскоп, ендодонтия, съвременна апаратура Велико Търново
Доктор Мише Тодороски е магистър лекар по дентална медицина. В своя стоматологичен кабинет, зъболекарят разполага с необходимите инструменти, за да осигури на своите пациенти качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Прилага методи съобразени с новостите в областта на съвременната стоматология като същевременно гарантира устойчивост и дълготрайни естетични качества на използваните материали. Доктор Мише Тодороски практикува в град Велико Търново, ул. Димитър Благоев 24, както и в град Габрово, ул. Юрий Венелин 22, дентална клиника Свети Ива..
Стоматолог Стара Загора - д-р Рени Иванова д-р Николай Иванов
Д-р Рени Иванова и Д-р  Николай Иванов са общопрактикуващи лекари по дентална медицина в град Стара Загора. И двамата са професионалисти в своята сфера на работа и притежават широки познания и опит! Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: от понеделник до четвъртък: от 09:00 часа до 12:00 часа от 15:00 часа до 19:00 часа петък: от 09:00 часа до 12:00 часа от 15:00 часа до 18:00 часа - Терапия; - Ортопедия; - Хирургия; - Детска стоматология..
Стоматологични услуги в Пловдив - доктор Елена Илиева
Доктор Елена Илиева е стоматолог от град Пловдив. Зъболекарят има богат професионален опит в областта на стоматологията. Кабинетът на доктор Елена Илиева разполага с необходимите инструменти, за да осигури на пациентите качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. В кабинета работи и доктор Десислава Пламенова. В стоматологичния кабинет се предлагат следните услуги: -Терапия - лечение на кариеса и неговите усложнения, ендодонтия, художествени директни възстановявания, лечение на гингивити и пародонтити и др. -Детска стоматология -..
Дентален лазер шиниране фасети протези Бяла
Дентална клиника "Д-р Захариеви" осигурява на своите пациенти качествена грижа за една здрава и сияеща усмивка! В клиниката работят двама специалисти и три медицински сестри. Всички те са професионалисти в своята сфера и притежават широки познания и опит, за да Ви осигурят безболезнено и качествено лечение. Екипът подхожда с внимание и професионализъм към всички свои пациенти. Доверете им се! Дентална клиника "Д-р Захариеви" приема пациенти при следното работно време: от понеделник до петък, от 9:30 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 часа. ..
Общопрактикуващ лекар в Монтана - доктор Веселка Велкова
Доктор Весека Велкова е личен лекар от Монтана, предлагащ диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни, както и направления за преглед при специалист, когато това се налага. Доктор Велкова извършва: -клинични прегледи -профилактични прегледи -имунизации/ ваксинации -изписва рецепти за лекарства Опитът на личния лекар от Монтана, не само в медицината, но и с работата с пациенти, гарантира нейното индивидуално отношение към всеки пациент и високото ниво на обслужване. Кабинетът на общопрактикуващ лекар доктор Веселка Велкова е оборудва..
Ветеринар във Варна - Ветеринарен кабинет Dianavet
На 01.04.1996г. Д-р Николай Колев открива Ветеринарен Кабинет "Диана". Кабинетът се намира в град Варна, кв.Аспарухово, ул.Моряшка19 в Търговския комплекс на пазара, в центъра на квартала. В кабинета работят: -Д-р Николай Колев -Д-р Маргарита Кунчева -Д-р Павлин Тодоров -Д-р Кристина Иванова -Д-р Поли Михайлова -Д-р Светослава Цанкова Във ветеринарен Кабинет "Диана" се извършват : -Ваксинация; -Външно и Вътрешно обезпаразитяване; -Микрочипиране; -Консултации; -Прегледи; -Лечение; -Хирургия; -Ортопедия; -Стоматология..