Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Изкуство и култура

Бетинум - Футболни прогнози, анализи и мнения
Betinum.com - уеб сайт за сигурни футболни прогнози Betinum.com е мястото, в което можете да намерите най-сигурните футболни прогнози в България. Уеб сайтът е професионално направен и зад него седи екип с над 8 години опит в анализирането на футболни срещи. Екипът на Бетинум използва новинарска информация, статистика, видеа с игра на отборите и други компоненти, с които предвижда развоя на определените срещи. Уеб сайтът е разработен по начин, който го прави максимално удобен за потребителя. Всеки детайл е изпипан с изключителна прецизност и дребните несъвършен..
Библиотека, театър в Поморие - Читалище Просвета
Читалище „ Просвета” в град Поморие е основано през 1888 година от група ентусиасти, предимно учители и чиновници в някогашното многоезично Анхиало. В своята 125 – годишна история, е извървяло трудния и стръмен път на своето развитие, като културна институция със свой характерен и уникален образ. Библиотеката при Читалище „Просвета 1888” е най – голямата на територията на общината и се помещава в нова, модерна, с много добри условия сграда. Тя притежава богат фонд, модерно оборудвани читалня, детски отдел и отдел за възрастни. Много богат..
Народни носии - ЕТ Лейла - Лиляна Велчева
Фирма ЕТ Лейла съществува от 1995 година и се управлява от Лиляна Велчева, която има 35-годишен опит в изработката на народни носии - като шивачка в Българско везмо и в Националната опера.  Именно този незаменим опит й помага да предоставя едни от най-красивите национални костюми на пазара в България и чужбина и успешно да развива фирмата. ЕТ Лейла-Лиляна Велчева изработва костюми за ансамбли като: “Росна китка”, “Средец”, “Българе”, “Хоп-Троп”,“Пирина”, “Лозенска младост”, ; Изработва и някои от костюмите на Надка Караджова, Гуна Иванова, Илия Луков. Традиц..
Регионален археологически музей - Пловдив
Археологическите ценности, запазени от различните епохи - произведения от бита, картини, нумизматични колекции и други ценности от културната история, са събрани в Регионален археологически музей - Пловдив. Регионален археологически музей - Пловдив Град Пловдив е наследник на град Филипопол - един от най-значимите антични градове на Балканите. РАМ - Пловдив е една от най-старите институции в България, която съхранява културното ни наследство със своята колекция от близо 100 000 музейни експоната - една от най-големите колекции с артефакти от палеолита до 15-ти век, с..
Театър Сълза и смях - София
На сцената на театър “Сълза и смях” в София се поставят стотици пиеси от българската и от световната драматургия. Постановка в Театър Сълза и смях Можете да посетите както класически, така и нови, експериментаторски представления, създадени от креативния екипа на театъра. Майсторският актьорски състав пълни салоните и успява да накара зрителите да съпреживеят ситуациите, които се разиграват пред тях, да се разсмеят или разплачат - в никакъв случай не могат да останат безучастни. От театър “Сълза и смях” са започнали своята кариера много от големите имена на бъ..