Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Леене на метали Металообработка - ЕЛМЕТАЛ - МВ ООД

Град София
Адрес София бул. Европа 211
Телефон +359 895 484 983 +359 2 9252 070
E-Mail elmetal_mv@abv.bg
Website
Факс
Леене на метали  Металообработка - ЕЛМЕТАЛ - МВ ООД

ЕЛМЕТАЛ - МВ ООД се занимава с леене на метали и металообработка, като обработва детайли както за промишлеността, така и за битови нужди.
Фирмата съществува от 2002 година, като от 2007 г. дейността и видовете извършвани услуги  се разширяват, тъй като става правоприемник на Бусер-96 ООД.
Производствената база е разположена на площ от 11 000 км2 и в нея работят 47 служители с безупречна квалификация и дълъг професионален опит.
Партньори на ЕЛМЕТАЛ - МВ ООД са фирми от България и Европа, чиято дейност е в сферата на металообработката, машиностроенето и строителството.
Всичко това, плюс съвременното оборудване и непрекъснатото разширяване на обхвата на дейност, показва стабилния растеж на фирмата през годините и свидетелства за бъдещото й развитие.

- леене - в пясъчни форми и под налягане;
- прецизно леене в керамично-черупкови форми;
- механична обработка на метални детайли от черни и цветни метали и сплави;
- прецизно леене ;
- заваряване;
- спояване на цветни метали и сплави и др. Видовете метали, с които фирмата работи са: въглеродна стомана, легирана стомана (неръждаема, манганова и др.), чугун, месинг и бронз.

Продукцията, предлагана на българския пазар от ЕЛМЕТАЛ - МВ ООД се използват в много сфери на производствената дейност - химическата промишленост, хранително-вкусова промишленост, автомобилостроене.
Намират предназначение, също така, и в производството на машини, резервни части, дори и за създаването на художествени произведения.
За нуждите на дейността си, ЕЛМЕТАЛ МВ използва индукционни топилни пещи (160 кг) и електросъпротивителни топилни пещи (60 кг).