Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Машини, Машиностроене

Оборудване за пътностроителна техника - Ремко ООД
Фирма “РЕМКО” ООД е създадена на 01.12.2003год. на база на съшествуващия в продължение на 50 години ремонтно-механичен цех за поддръжка на фармацевтичния завод в гр.Разград. Специализирани сме в извършване на следните видове дейности за фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост: - Изработка и монтаж на резервни части и нестандартно оборудване . - Всички видове монтажни дейности, касаещи изграждането или ремонта на цехове и обособени производствени площадки. - Монтаж на т.н. орбитално заварени тръбопроводи за чисти флуиди. - Изработка или ремонт на резерв..
Резервни части за подемна техника Габрово
АЛБРОН 21 ЕООД произвежда резервни части за кранове, телфери, подемни машини, складова техника. Фирмата разполага с технологична линия за отливане на специфични детайли от чугун и цветни метали. АЛБРОН 21 ЕООД се занимава и с поддръжка и ремонт на: - всички видове български електротелфери - ходови механизми за мостови кранове  -товарни платформи - товарни асансьори Алброн 21 ЕООД се занимава с отливане на детайли от цветни метали и чугун. За целта фирмата разполага с необходимата техника и материална база. Леенето на детайлите се извършва в съотв..
Резервни части за строителна и селскостопанска техника
ВЕСИДОН ООД e Българо - Британска Компания създадена през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника. Започва дейността си през 2008 година, като вносител на резервни части за строителна и селскостопанска техника, предлагайки висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени. Весидон ООД е официален представител на CARRARO - Италия, SPAREX - Великобритания, INTERPART - Великобритания, BARNWELL - Великобритания, SPALDINGS - Великобритания и много други. Разполага с голям асортимент от части, гара..
 Технически надзор на съоръжения с повишена опасност София
"МИКА ИНЖЕНЕРИНГ ООД" е лицензиран орган за технически надзор на съоръжения с повишена опасност (СПО) – лицензия №726/25.06.2013г. с регистрационен номер 881.  Фирмата е със седалище в гр. София, но има сключени договори с клиенти от цялата страна в различни отрасли: енергетика, хранително-вкусова, козметична и фармацевтична промишленост, строителство, логистика и транспорт и др. Разполага със собствен транспорт. - повдигателни съоръжения - кранове с товароподемност до 5 t включително, товароподемни кранове с ръчно задвижване на механизма за придвижване и бо..
Земеделска, горска и паркова техника - Лесотех МК ЕООД
  повече за "Лесотех МК ЕООД"     Фирмата е създадена през 1991г. Основната и дейност е продажба и сервиз на земеделска, горска и паркова техника. Компанията работи дълги години с утвърдени имена като ACME, LOMBARDINI, RUGGERINI, BRIGGS, BOSCH, SKIL и много други фирми, наложени на международния пазар. Фирмата е дистрибутор на шведската марка ‘ Husqvarna’. Заема сериозен пазарен дял от пазара за резервни части и сервиз на самоходни сенокосачки BCS. Компанията поддържа цялата гама поливна, паркова, горска техника и проекти за поливн..
Услуги с автокранове - Експрес В
Eкспрес-В е специализирана в извършване на услуги с автокранове с тонаж от 40 до 150 тона с височина до 92 метра. Автокрановете са разположени в бази в град Пловдив и град Карлово. Експрев-В предоставя товароподемни услуги със следните машини: - Автокранове с капацитет от 40 до 150 тона, с височина до 92метра. Експрес-В разработва инженерни проекти за реконструкция, подмяна, модернизация и транспорт на промишлени мощности и машини. Разработват се и планове и техническа документация за извършваните дейности в съответствие с високите Европейски и..
Асансьорни уредби - EТ Мура 53 - Йордан Димитров
     Приоритетна дейност на ЕТ Мура 53 - Йордан Димитров е ремонтът на асансьорни уредби, която предлага в морската столица - град Варна. Фирменият офис се намира на адрес: ул. „Братя Миладинови” №68 В. асансьор EТ Мура 53 - Йордан Димитров предоставя на своите клиенти редица услуги, свързани с асансьорните уредби и асансьорите: Проектиране Монтаж Доставка Узаконяване Ремонт Поддръжка В своята сфера на развитие, фирмата цени професионалното отношение към поетите задължение и се стреми към качество на услугите, които предлага.   ..
Механично полиране, лазерно гравиране – Еврика 7
     „Еврика 7“ ООД е фирма от Ботевград, чиято основна дейност е свързана с механично полиране и гравиране на цветни метали и неръждаема стомана. Еврика 7 е частен подизпълнител на швейцарски производители на детайли за механични часовници. Услугите, които извършва фирмата, намират приложение в металообработката, часовникарството, бижутерията, медицинската техника и имплантите.   ..
Лагери, семеринги, ремъци Ай Ес Би
     Фирма Ай Ес Би е създаденa през 1990 г. с основна дейност внос и търговия на едро и дребно с лагери, ремъци, вериги, семеринги, зегерки, металотърсачи от различни производители. Лагери, семеринги, ремъци Ай Ес Би Лагери сачмени отворени /капсулвани/ с канал за зегерка /със зегерка/ миниатюрни лагери Лагери сачмени с контактен ъгъл едностранно/ двустранно натоварване двуредни с контактен ъгъл Лагери сачмени самонагаждащисе Лагери цилиндрично-ролкови радиални едноредни /двуредни Лагери радиални самонагаждащи се с бъчвообразни ролки с цилендричен/кону..
метални конструкции и строителство - Адлер МК ООД
    Фирма “А Д Л Е Р – МК ” ООД е основана през 1995 година. Разполагаме със собствена материално-техническа база на територията на Северна индустриална зона гр. Пловдив с открита площ 21 дка и закрита – 5600м2, оборудвана със СО заваръчни апарати, аргони, електрожени, оксижени, гилотина, настолни бормашини, струг, фреза, механични ножовки, циркуляр за метал ф 800мм, газово и плазмено рязане, богат асортимент от разкроечни машини. Разполагаме с Автомат за сборка и заваряване на съставни греди до 600/800 мм., както и с Цифровопрограмна маши..