Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Генератори, компресори, пневматика

Хидравлични чукове, Резервни части за трактор Агротех ЕООД
Агротех ЕООД предлага изработка на хидравлични чукове и търговия с резервни части за трактори, комбайни, пръскачки, прикачен инвентар, лагери, ремъци Агротех ЕООД предлага голяма гама ръчни инструменти, машинни болтове, консумативи и сигнализация, греси Фирмата е записана в следните отрасли: Машини и съоръжения, машиностроене , Автоморги и резервни части, Продажба на градинска техника, Продажба на електрически инструменти, Строителна и земекопна техника, Въжета, лагери, вериги, ролки, ходови колела, Електроинструменти и консумативи Ключови думи: хидравлични чукове, резервни части трактори, ..
Автоматизирани системи ДИМИНУТИВ ООД
  ДИМИНУТИВ ООД е частна фирма създадена през 1992г. разположена в гр.Добрич, БЪЛГАРИЯ. Фирмата изгражда и сервизира стандартни и нестандартни автоматизирани системи, управлявани с контролери на фирма Siemens в различни отрасли от промишленоста. Произвежда машини за обувната промишленост. Извършва автоматизация, инженеринг и консултации в областта на хидравликата, пневматиката и електрониката, изпълнява цялостни системи за сгъстен въздух. Проектира и изпълнява промишлени и сградни електроинсталации. Дистрибутор е на фирма Heron ROBOT..
Компресори, PET бутилки ИМА ГРУП ЕООД
  ИМА ГРУП ЕООД е създадена с предмет на дейност: техническа консултация, инженеринг, енергийно-ефективни решения, внос на промишлени машини и съоръжения, сервиз на енергийни машини и др. Предлагаме внос на промишлени машини и съоръжения: Ел. двигатели Компресори Честотони управления Помпи Вакуум помпи Въздуходувки Техника за сгъстен въздух Техника за ПСОВ и ПСПВ Други ИНЖЕНЕРИНГ Фирмата извършва пълен инженеринг и предлага цялостни решения в областта на енергийните маш..
Машинни елементи от ХИД - ТЕК ООД
  Хидравлика, пневматика, вакуумтехника и автоматизация HID-TEK е компания, предлагаща широка гама от продукти за хидравлика, пневматика, вакуумтехника и автоматизация. От 2001 г. датира официалното присъствие на фирмата на българския пазар. Тя е представена първоначално в град Кърджали с предмет на дейност: дистрибуция на пълната номенклатура от изделия, осигуряване на сервизни услуги, предоставяне на технически консултации и специфични решения. С оглед разширяването на дейността си и за по-качественно обслужване на клиентите , фирма Хид-Тек ООД откри през 2008 г. в..
Производство и търговия с авторадиатори - Иван Симеонов 58
  ЕТ Иван Симеонов 58 се занимава с производство и търговия с всички видове авторадиатори за всякакви МПС. Радиатори за автомобили - леки коли, камиони, влекачи и други товарни превози средства Радиатори за земеделска и строителна техника - мотокари, автобуси, трактори, комбайни и т.н. Изработка на месингови колектори. Фирмата съществува от 1997 г. и разполага със собствена производствена база в град Добрич, където работят служители с професионален опит над 30 години. Мисията на..
Компресори, варогасилки СТРОЙТЕХНИКА АД
  СТРОЙТЕХНИКА АД е лидер в производството на бутални и винтови въздушни компресори, връзки за тръбно скеле и варогасилки в Република България. От 1969 г. произвежданата продукция е с гарантирано качество. През същата година започва и изграждането на сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване. БУТАЛНИ И ВИНТОВИ КОМПРЕСОРИ от СТРОЙТЕХНИКА АД Широката гама от компресорни уредби са предназначени за производство на сгъстен въздух с определено налягане. Те намират приложение в промишлените предприятия, строителни обекти, автосервизи, ремонтни..
Хидравлични маркучи Алекс Пласт ЕООД
  Алекс Пласт ЕООД произвежда хидравлични маркучи, пневматични, хидравлични и каучукови изделия по модел на клиента с направа на матрици и песформи или с матрици на клиента. Голяма част от дейността на фирмата е предлагането на огромна номенклатура от пневматика: хидравлични маркучи пневматични цилиндри - огромна номенклатура и модели, 96% наличности на склад филтри и въздухоподготвящи групи, богата гама фитинги и бързи връзки разпределители и бобини, дросели и клапи Пневматични и хидравлични маркучи и из..
Техника за сгъстен въздух и вакуум Ер Ес Те ЕООД
  Ер Ес Те ЕООД предлага широка гама от техника за сгъстен въздух и вакуум, обезпчаваща необходимостта от въздух на всяко производство: Вакуумпомпи и въздуходувки - на Gebr. Becker GmbH - Германия, и испанската Pedro Gil S.A., Комбинирани помпи производство на Gebr. Becker GmbH, Индустриални винтови компресори - с известната немска марка RENNER. Компресори за пневмо транспорт на водещия британски производител Gardner Denver Drum Ltd. Ер Ес Те ЕООД предлага изсушители, филтърни групи, ресивъри и всички необходими аксесоари и е..
Пневматични и хидравлични изделия - Варум 1994
Внос и търговия с пневматични и хидравлични изделия Варум 1994 - София е наследник и съосновател на Варум ООД - Пловдив. Фирмата има дългогодишен опит и е специализирана във вноса и търговията с пневматични и хидравлични изделия и принадлежности. Повече от 7000 позиции от тях поддържаме на склад. Голямото разнообразие на пневматични и хидравлични изделия позволява окомплектоването на пневматичните системи на клриентите на място, без да пестим от нашето време или от информацията, с която разполагаме. Варум 1994 не е единственият и изключител..
Климатизация, Геотермални панели - Мегатерм-Цонев ЕООД
  Мегатерм-Цонев ЕООД се занимава с климатизация, геотермални панели и климатични системи, работещи на базата на енергията от природата - земя и слънце. Компанията си пратнира с фирми от Германия и Австрия - HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh, което e гаранция за качество, която получава всеки клиент. Мисията на компанията е да постигне максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години, както и по-дълъг експлоатационен срок на съоръженията (повече от 15 год..