Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Машини за хранително вкусовата промишленост

УНИТЕХ КО ЕООД - производство на машини за ХВП
“УНИТЕХ КО” ЕООД - ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ ЗА ХВП Унитех Ко EООД е основана през 1999г. в гр. Габрово изцяло с частен капитал. Основната дейност на фирмата е разработка, инженеринг и производство на оборудване за хранително-вкусовата промишленост – от единични машини до технологични линии и предприятия. Компанията предлага на своите клиенти най-авангардните технологични решения на всички техни изисквания и работи за конкретното решаване на проблемите на всеки отделен клиент. В Унитех Ко EООД, хората са движени от удовлетворението на клиента. Иновацията е също го..
Земеделска продукция Селскостопанска техника - Агрекс ЕООД
 Агрекс ЕООД е фирма производител на земеделска продукция - зърнени култури, пивоварен ечемик, бяла хлебна пшеница, маслодаен слънчоглед, рапица. От 2004 г.  Агрекс ЕООД  закупува земеделска земя в землището на град Гълъбово, селата Разделна, Великово и Венец. Фирмата се занимава и с продажба на селскостопанска техника и инвентар - багери, фадроми, зърнокомбайни, активни брани, сеялки и др.       ..
Машини, машини втора употреба Аксел - Любомир Иванов
Аксел - Любомир Иванов е генерален дистрибутор на фирма Фимак Турция за производство на машини за хляб, хлебни и сладкарски изделия. ЕТ Аксел - Любомир Иванов извършва гаранционният и извън гаранционният сервиз на всички доставени машини, като разполага с абсолютно всички резервни части за продаваните от тях машини. Фирмата извършва всички монтажи на машините, проектиране, технологични проекти и обучение на кадри. Сключени са договори с две лизингови компании с основен лихвен процент 4% за да може клиентите при желание от тяхна страна да закупуват машините на лизинг. Купува машини втора упо..
Машини за хранителната индустрия ИВ ЕООД
Дейността ИВ ЕООД е насочена към конструиране и производство на машини за хранителната и леката индустрия. Нестандартно оборудване Реновиране на машини и съоръжения Изработка на машини по индивидуален план Устройства за рязане на кръгъл блат, Тункващи машини за шоколад Автоматични линии за кюфтета, Отсекатели за кебапчета - автоматични Конвейери за месна промишленост и месопреработването ИВ ЕООД гарантира бързо и прецизно обслужване. Качество на достъпни цени. Фирмата е записана в следните отрасли: Машини и съоръжения, машиностроене , Лентови транспортьори , Машини за хранително вкусовата п..
Машини за хляб и тестени изделия ЕТ НЕЖО-БГ
ЕТ НЕЖО-БГ е производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти - машини и оборудване - в областта на хранително-вкусовата промишленост. ЕТ НЕЖО - БГ е специализирана в проектирането и производството на машини и технологично оборудване за хлебопроизводството - хляб, закуски и тестени изделия. ЕТ НЕЖО-БГ продава и поддържа гаранционно и следгаранционно всички модели машини. Сито за брашно - НЕЖО-БГ Ситото за брашно разбухва брашното преди използването му за замесване на тестото. Предназначението на сито-аератора е да пресява и разбухва брашното преди използването му за замес..
Машини за хранително-вкусова промишленост - Алтрус - КМ ООД
Машини за хранително - вкусова промишленост Машини, съоръжения и резервни части за винарската и хранително - вкусовата промишленост. УСЛУГИ на Алтрус - КМ ООД: машини и съоръжения за линии за бутилиране на вино, шампанизирани вина, алкохолни и високоакохолни напитки; транспортьори и транспортни системи за чепки, бутилки, кашони и др. производство и ремонт на бутални помпи 16, 24 и 50 м. куб./час, както и пълна гама резервни части за тях. различни видове неръждаеми колбасарски пневматични преси: вертикални /за суджуци/ и хоризонтални /за луканка и сушеница/, с безстепенно регулиране на наляг..
Автоматизирани системи ДИМИНУТИВ ООД
  ДИМИНУТИВ ООД е частна фирма създадена през 1992г. разположена в гр.Добрич, БЪЛГАРИЯ. Фирмата изгражда и сервизира стандартни и нестандартни автоматизирани системи, управлявани с контролери на фирма Siemens в различни отрасли от промишленоста. Произвежда машини за обувната промишленост. Извършва автоматизация, инженеринг и консултации в областта на хидравликата, пневматиката и електрониката, изпълнява цялостни системи за сгъстен въздух. Проектира и изпълнява промишлени и сградни електроинсталации. Дистрибутор е на фирма Heron ROBOT..
Инструментални и металообработващи машини - Галика - клон АД
  Галика - клон АД предлага инструментални и металообработващи машини: ЦПУ, машини за електроерозия, машини за вътрешно и външно шлифоване, високоскоростни обработващи центри. Галика - клон АД предлага инструментални и металообработващи машини на следните производители: +GF+ AgieCharmilles, Mikron, Schleifring, Studer, Blohm, Jung, Mikrosa, Schaudt, Mikron Agno, Index, Traub, Millutensil, Zimmermann, DVS GRUPPE. MICROWATERJET (Швейцария) - производител на прецизни машини за рязане с водна струя ..