Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Инструментални и металообработващи машини - Галика - клон АД

Град София
Адрес София,ул. 6-ти Септември 6Б, ет. 2
Телефон +359 2/ 981 0976; +359 2/ 980 5317
E-Mail office@galika.bg
Website http://www.galika.com/
Факс
Инструментални и металообработващи машини - Галика - клон АД
 

Галика - клон АД предлага инструментални и металообработващи машини: ЦПУ, машини за електроерозия, машини за вътрешно и външно шлифоване, високоскоростни обработващи центри.

Галика - клон АД предлага инструментални и металообработващи машини на следните производители:

  • +GF+ AgieCharmilles, Mikron, Schleifring, Studer, Blohm, Jung, Mikrosa, Schaudt, Mikron Agno, Index, Traub, Millutensil, Zimmermann, DVS GRUPPE.
  • MICROWATERJET (Швейцария) - производител на прецизни машини за рязане с водна струя
  • CODERE (Швейцария) - производител на индустриални пещи за термообработка

ГАЛИКА е интернационална компания, извършваща инженерингова и сервизна дейност в областта на всички технологии за обработка на метали и осигуряване на качество, инструментални машини и металообработващи машини (машини за металообработка). Като ексклузивен партньор на световни лидери в производството на металообработващи и измервателни машини, понастоящем ГАЛИКА е една водеща компания за производствено оборудване и технологии.

Вече повече от 20 години ГАЛИКА АГ с основно седалище в Швейцария е една от водещите фирми за цялостен пакет услуги по продажба на машини за инструментално и индустриално производство, инструментални и металообработващи машини.

Над 200 наши служители са ежедневно във връзка с клиенти, доставчици и държавни институции. Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от решения за производствени технологии и приложения, доставка, монтаж и обучение. Същевременно, с помощта на своите стратегически финансови партньори, ГАЛИКА подпомага финансирането на планираните инвестиции. На пазарите в Русия, ОНД и Централна Европа ГАЛИКА е безирала офиси с местни специалисти, извършващи всяка от услугите на фирмата.

Доставянето на резервни части и консумативи за нуждите на нашите клиенти се управляват централизирано от Австрия посредством изградени логистични канали. На нашите пазари ние комуникираме на съответните местни езици и сме в ежедневен директен контакт с нашите клиенти и потенциални партньори. Всички наши сътрудници преминават през непрекъснат, вътрешнофирмен и при нашите доставчици, процес на обучение.

инструментални и металообработващи машини ГАЛИКА

Визията на фирма за инструментални и металообработващи машини ГАЛИКА: Заради всеотдайността си фирмата се превръща от доставчик в партньор за всеки клиент, с когото започне бизнес взаимоотношения. Една от причините за това е готовността на специалистите да консултират и да дават решения относно Технологиите, качеството, приложенията, които могат да бъдат използвани, както и обучението и финансирането.

Идеалът на ГАЛИКА (фирма за инструментални и металообработващи машини)

  • ГАЛИКА е водещ технологичен партньор на предприятия за инструментално и индустриално производство в Чехия, Словакия, Полша, Унгария, България и Румъния. Ние активно консултираме нашите клиенти при доставка на машини за производството, инструментална екипировка, приспособления, обучение и технологии.
  • ГАЛИКА провежда непрекъснато вътрешни и външни обучения на своите специалисти. Ние подкрепяме нашите сътрудници и при повишаване на тяхната лична и непряко свързана с работата квалификация.
  • ГАЛИКА комуникира със своите клиенти динамично, активно, съзнателно и компетентно. Подкрепата за клиента стои на първо място в нашата ежедневна дейност.
  • ГАЛИКА, като пазарен лидер в търговията с металообработващи машини, насърчава и изисква лидерство. Всеки наш сътрудник поема лична отговорност и дава личен пример. Ние работим в екип и подкрепяме организацията и всеки отделен индивид.

Всеки наш сътрудник действа с отговорността на предприемач и съответно допринася за успеха на предприятието.