Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Машини, Машиностроене

Галванични покрития - Галванотех ООД
      Фирма "Галванотех" ООД Пловдив е с традиции на пазара с »галванични покрития »поцинковане »оксидация, никелиране »цинково фосфатиране За изпълняване на високо - качествената си продукция използваме материали от европейски доставчици. Услугите, които предлагаме на нашите клиенти са нанасяне на галванични покрития на всякакъв вид метални изделия и едрогабаритни детайли /размер на детайла от 2 мм до 6 м/.   КОРОЗИЯ:     Корозията е реакция между материала и неговата среда, която в..
Земеделска продукция Селскостопанска техника - Агрекс ЕООД
 Агрекс ЕООД е фирма производител на земеделска продукция - зърнени култури, пивоварен ечемик, бяла хлебна пшеница, маслодаен слънчоглед, рапица. От 2004 г.  Агрекс ЕООД  закупува земеделска земя в землището на град Гълъбово, селата Разделна, Великово и Венец. Фирмата се занимава и с продажба на селскостопанска техника и инвентар - багери, фадроми, зърнокомбайни, активни брани, сеялки и др.       ..
Метални конструкции и съоръжения Галакси Тим Груп
Галакси Тим Груп е специализирана в изработка, поддръжка и ремонт на метални конструкции и съоръжения, еко панели, инсталации: Изграждането на метални конструкции и съоръжения - метални парапети, решетки, огради, врати и стълби Монтаж на еко панели Изграждане на отоплителни и вентилационни инсталации (ОВ инсталации) - Изработване на парапети, огради, решетки, врати, стълби и др. Газопреносни системи и съоръжения - газификация и поддръжка на обществени сгради и домакинства. Слънчеви колектори и инсталации - проектиране и монтаж на слънчеви колектори. Съдове под високо налягане - изработване,..
Инженеринг ЕХНАТОН КО ООД
ЕХНАТОН КО ООД се занимава с инженеринг, визуална инспекция, автоматизация, проектиране, производство, лазерно гравиране. Фирмата има офиси в София, Бургас, Сливен и Русе. Дейност - Инженеринг, Автоматизация, Производство, Лазерно гравиране Проекти - Scada, Автоматизирани системи, Специализирани стендове, Модернизация, Автоматизация, Електрически табла Продукти - Автоматизация и контрол, Електроразпределение, Инсталационна техника, Инструменти и принадлежности ЕХНАТОН КО ООД е официален дистрибутор на: SCHNEIDER ELECTRIC - електрооборудване и апаратура за управление, контрол и автоматизация..
Нова земеделска техника Агроним ЕООД
Агроним ЕООД Плевен предлага доставка и сервиз на нова земеделска техника: телескопични товарачи JLG силози Frame плугове, дискови брани, култиватори, LEMKEN пръскачки UNIGREEN, самоходни пръскачки MATROT продълбочители JYMPA и др. Агроним ЕООД Плевен предлага доставка и сервиз на трактори и сеялки: трактори STEYR, лозаро-овoщарски трактори PASQUALI сеялки за пролетници MaterMacc, сеялки за есенници PNEUSEJ, сеялки за директна сеитба TUME Фирмата е записана в следните отрасли: Машини и съоръжения, машиностроене , Строителна и земекопна техника, Селскостопанска техника, Ремаркета, Автовози, ..
Централни вакуумни прахопочистващи системи ПУЦЕР БГ
ПУЦЕР БГ ООД (PUZER BG Ltd) е с предмет на дейност проектиране, доставка, вграждане, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на централни вакуумни прахопочистващи системи (прахосмукачки). Puzer Pro е ефективна система за почистване на прах с използването на най-нови технологии. Приложение:хотели, офисни, големи жилищни и многофункционални сгради, кина, театри, училища, детски градини и други обществени сгради, тцрговски и производствени обекти. Puzer Home - Домашни, централни, вградени прахосмукачки. Компанията KP Tekno Oy предлага различни видове централни прахосмукачки за вгражда..
Машини, машини втора употреба Аксел - Любомир Иванов
Аксел - Любомир Иванов е генерален дистрибутор на фирма Фимак Турция за производство на машини за хляб, хлебни и сладкарски изделия. ЕТ Аксел - Любомир Иванов извършва гаранционният и извън гаранционният сервиз на всички доставени машини, като разполага с абсолютно всички резервни части за продаваните от тях машини. Фирмата извършва всички монтажи на машините, проектиране, технологични проекти и обучение на кадри. Сключени са договори с две лизингови компании с основен лихвен процент 4% за да може клиентите при желание от тяхна страна да закупуват машините на лизинг. Купува машини втора упо..
Изработка на Машини и съоръжения Млада гвардия ООД
Млада гвардия ООД, Хасково е фирма специализирана в машиностроенето - проектиране, изработка, монтаж и сервиз на машини и съоръжения за хранително вкусовата промишленост, тютюневата промишленост, винарската промишленост, консервната промишленост, пожароизвестяване, транспортни съоръжения, нестандартно оборудване. Машини и съоръжения за Хранително вкусовата промишленост - автоматични хлеборезачни машини, картофобелачни машини, котлони за катми, електрически скари. Машини и съоръжения за Тютюневата промишленост - машини и съоръжеия за подготвителните цехове на цигарените фабрики, цехове за ма..
Машини, Съоръжения, Резервни части Про Машинъри ООД
Про Машинъри ООД е създадена през 1967година и е с основна дейност производство на резервни части за текстилната промишленост, машини и съоръжения за мелници, фуражни заводи и хлебозаводи с марка Силтех и Мефума. Про Машинъри ООД разполага с цифрово програмни машини за разкрой на листови заготовки. Асортиментната структура на фирмата е гъвкава и се променя постоянно в зависимост от пазарната конюнктура. Фирмата произвежда изделия с марка Мефума, като част от тях са: елеватори, глава за елеватор, пета за елеватор, тръби за елеватори (всички разновидности) редлери, обтяжна станция за редлер, ..
Ремонт и търговия с помпи - Електра Помп ООД
Електра Помп ООД се намира в град Варна и специализира в търговията, монтажа и сервизното обслужване на помпи за бита и за промишлеността - с приложение в селското стопанство, водоснабдяването и т.н. Фирмата предлага голямо разнообразие от помпи, както и оборудване за помпени съоръжения - резервоари, манометри, електрически табла и много други. Електра Помп ООД си партнира само със световни лидери в производството на помпи - тя е вносител и представител на италианските SAER Elettropompe S.p.A, SEF Pumps, Faggiolati Pumps S.p.A., Matic s.r.l. Компанията разполага с вс..