Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Машини, Машиностроене

Машини за хранителната индустрия ИВ ЕООД
Дейността ИВ ЕООД е насочена към конструиране и производство на машини за хранителната и леката индустрия. Нестандартно оборудване Реновиране на машини и съоръжения Изработка на машини по индивидуален план Устройства за рязане на кръгъл блат, Тункващи машини за шоколад Автоматични линии за кюфтета, Отсекатели за кебапчета - автоматични Конвейери за месна промишленост и месопреработването ИВ ЕООД гарантира бързо и прецизно обслужване. Качество на достъпни цени. Фирмата е записана в следните отрасли: Машини и съоръжения, машиностроене , Лентови транспортьори , Машини за хранително вкусовата п..
Противопожарно обезопасяване, Пожарогасители Аквафорс
Аквафорс ООД е лицензирана от Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението за осъществяване на дейност – Противопожарно обезопасяване и провеждане на превантивни и организационни мероприятия за осигуряване на Пожарна Безопасност в обекти, сервизно обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове на територията на Република България, съгласно реда за осъществяване на разрешителна и контролна дейност на търговци, извършващи дейности по пожарна опасност в обекти и/ или експлоатация на уреди и съоръжения, ..
Механооборудване и машини РМО Металургремонт АД
РМО Металургремонт АД е с предмет на дейност: ремонт, поддръжка, реконструкция и модернизация на механооборудване, хидравлични системи, подемно транспортни машини и съоръжения, парни котли, комуникации и вътрешно-отоплителни съоръжения, производство на металоконструкции и възстановяване на резервни части, машини и съоръжения. Участие на РМО Металургремонт в Първият Европейски бизнес каталогРМО Металургремонт е представена в Първият Европейски бизнес каталог в България със следните услуги: струговани детайли без ограничения в размерите и теглото с точност оказана в документацията; корпусни д..
Подемни съоръжения СИТАРА-М ЕООД
СИТАРА-М ЕООД е представител за България на няколко от водещите европейски производители и доставчици, развиващи дейност в сферата на подемните съоръжения за хора в неравностойно положение. СИТАРА М ЕООД предлага стълбищни платформи, вертикални подемници, верижни стълбищни транспортьори, подемници за басейни и за самолети. Датският концерн CAMA Lift Aps и шведската фирма CIBES Lift AB са производители на платформени асансьори, предназначени основно за хора с увреждания, с доказани лидерски позиции на европейския пазар. Други, представлявани от нас партньори, са австрийската фирма Lehner Lif..
Електрокари и резервни части Балканкар Дунав
Балканкар Дунав АД е специализирано предприятие за производството на нови, нерециклирани електрокари и резервни части за тях. Карите се произвеждат по техническа документация, преминала всички етапи на разработка и изпитания на образци. Притежаваме протоколи от оторизирани български и други лаборатории за извършени изпитания и съответствие на нормативните изисквания. В рамките на наличното техническо оборудване, предлагаме услуги с металорежещи машини, заваръчни, отрезни и огъващи операциии. Продукцията на Балканкар Дунав е сертифицирана и отговаря на изискванията за безопастност на българс..
Гумено транспортни ленти Каучук Строй Инжинеринг ЕООД
Каучук Строй Инжинеринг ЕООД предлага гумено транспортни ленти и свързващи елементи: Гумено-текстилни транспортни ленти за кариери, бетонови възли, рудници, конвейрни производства и др. Гумено текстилни транспортни ленти /конвейрни ленти/ - продажба, търговия, складова база в Бургас Ленти с ширина от 300 мм до 1 800 мм, дебелина от 6 мм до 22 мм. Брой на вложките в гумено - транспортната лента- до 8 бр. В производството на гумено-текстилната транспортна лента се използва плат - полиестер - полиамид. Гумено-текстилни ленти тип Шеврон /оребрени/. Постоянна наличност от гумено - транспортни ле..
Помпи за транспортиране на течности Сигма България ООД
Сигма България ООД е директен вносител на циркулационни, потопяеми и центробежни помпи. СИГМА БЪЛГАРИЯ ООД е официален вносител на помпи за транспортиране на течности (чисти и замърсени води, хранителни продукти, киселини, основи и др.) СИГМА България е официален представител на JUNG Pumpen - Германия за производство на потопяеми помпи за отпадни води и системи за отвеждане на канални води. За помпите с широка употреба (циркулационни помпи за гореща вода /NTV,NTR/, потопяеми водни помпи с общо предназначение) фирмата има изключителни права за внос и търговия в България, Македония и Гърция. ..
Машини за хляб и тестени изделия ЕТ НЕЖО-БГ
ЕТ НЕЖО-БГ е производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти - машини и оборудване - в областта на хранително-вкусовата промишленост. ЕТ НЕЖО - БГ е специализирана в проектирането и производството на машини и технологично оборудване за хлебопроизводството - хляб, закуски и тестени изделия. ЕТ НЕЖО-БГ продава и поддържа гаранционно и следгаранционно всички модели машини. Сито за брашно - НЕЖО-БГ Ситото за брашно разбухва брашното преди използването му за замесване на тестото. Предназначението на сито-аератора е да пресява и разбухва брашното преди използването му за замес..
Машиностроене, Металообработка, Детайли Сигма - KАМ ООД
Сигма - KАМ ООД е с основна дейност машиностроене, метални конструкции и изработка на детайли и аксесоари: Детайли за алуминиева дограма - насрещници, габи, сглобки Детайли за тир - капси, скоби Детайли за транспортни ленти - уплътнения, лагерни тела Метален обков - насрещници за врати Производство на инструментална екипировка: Щанци – обикновени, комбинирани , изтеглящи Нестандартно оборудване и екипировка по документи на клиента или конструирано на място Изработване на детайли, възли и машини чрез стружкоотнемане. Услугата може да се извърши по документи на клиента или същата да се констр..
Помпи и помпени системи Аквастарт
Аквастарт е специализирана в продажба и монтаж на помпи, помпени системи, принадлежности за помпи и автоматизирани системи за управление на помпи. Помпи - Едностъпални помпи, Многостъпални помпи, Потопяеми помпи за отпадни води, Сондажни помпи, Циркулационни помпи Системи за управление на помпи - Контролери за управление на помпи, Ел.табла за управление на помпи, Честотни преобразуватели HYDROVAR Хидрофори и помпени групи - Канализационни модули, Помпени групи за повишаване на налягането, Противопожарни помпени групи, Хидрофорни комплекти Аксесоари за помпи - Възвратна арматура, Мембранни с..