Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Машини, Машиностроене

Хидравлични чукове, Резервни части за трактор Агротех ЕООД
Агротех ЕООД предлага изработка на хидравлични чукове и търговия с резервни части за трактори, комбайни, пръскачки, прикачен инвентар, лагери, ремъци Агротех ЕООД предлага голяма гама ръчни инструменти, машинни болтове, консумативи и сигнализация, греси Фирмата е записана в следните отрасли: Машини и съоръжения, машиностроене , Автоморги и резервни части, Продажба на градинска техника, Продажба на електрически инструменти, Строителна и земекопна техника, Въжета, лагери, вериги, ролки, ходови колела, Електроинструменти и консумативи Ключови думи: хидравлични чукове, резервни части трактори, ..
Пречиствателни станции Аква - Био - Хим ООД
Аква - Био - Хим ООД предлага пречиствателни станции и локални пречиствателни системи за биологично очистване на битови и индустриални отпадъчни води. АКВА-БИО-ХИМ ООД предлага също така реконструкция, модернизация и оптимизация на съществуващи пречиствателни станции. Модулни компактни съоръжения за пречистване на отпадъчни води тип Високоскоростна биосистема - DEVISE ENGINEERING S.A. и ЕEC EUROPE LTD препоръчват за пречиствателни станции по-големи от 600 е.ж. да се инсталира напълно автоматизираното съоръжение за първично третиране (ТОР-3), което комбинира филтруване на водата през фина ре..
Професионално кухненско оборудване СЪНИ ЕООД
СЪНИ ЕООД се занимава с проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на оборудване за ресторанти, хотели, детски градини, социални домове и патронажи. Продуктовата гама включва производство на неутрални изделия – маси, мивки, шкафове с плъзгащи и отваряеми врати, стелажи, аспираторни чадъри, колички за сервиране и отсервиране, отопляеми шкафове. СЪНИ ЕООД предлага и комплексно оборудване на заведения с печки, конвектомати, хладилници и всички други машини за първоначална обработка на храните и цялата гама от аксесоари – гастронорм контейнери, тенджер..
Машини за хранително-вкусова промишленост - Алтрус - КМ ООД
Машини за хранително - вкусова промишленост Машини, съоръжения и резервни части за винарската и хранително - вкусовата промишленост. УСЛУГИ на Алтрус - КМ ООД: машини и съоръжения за линии за бутилиране на вино, шампанизирани вина, алкохолни и високоакохолни напитки; транспортьори и транспортни системи за чепки, бутилки, кашони и др. производство и ремонт на бутални помпи 16, 24 и 50 м. куб./час, както и пълна гама резервни части за тях. различни видове неръждаеми колбасарски пневматични преси: вертикални /за суджуци/ и хоризонтални /за луканка и сушеница/, с безстепенно регулиране на наляг..
Автоматизирани системи ДИМИНУТИВ ООД
  ДИМИНУТИВ ООД е частна фирма създадена през 1992г. разположена в гр.Добрич, БЪЛГАРИЯ. Фирмата изгражда и сервизира стандартни и нестандартни автоматизирани системи, управлявани с контролери на фирма Siemens в различни отрасли от промишленоста. Произвежда машини за обувната промишленост. Извършва автоматизация, инженеринг и консултации в областта на хидравликата, пневматиката и електрониката, изпълнява цялостни системи за сгъстен въздух. Проектира и изпълнява промишлени и сградни електроинсталации. Дистрибутор е на фирма Heron ROBOT..
Компресори, PET бутилки ИМА ГРУП ЕООД
  ИМА ГРУП ЕООД е създадена с предмет на дейност: техническа консултация, инженеринг, енергийно-ефективни решения, внос на промишлени машини и съоръжения, сервиз на енергийни машини и др. Предлагаме внос на промишлени машини и съоръжения: Ел. двигатели Компресори Честотони управления Помпи Вакуум помпи Въздуходувки Техника за сгъстен въздух Техника за ПСОВ и ПСПВ Други ИНЖЕНЕРИНГ Фирмата извършва пълен инженеринг и предлага цялостни решения в областта на енергийните маш..
Машинни елементи от ХИД - ТЕК ООД
  Хидравлика, пневматика, вакуумтехника и автоматизация HID-TEK е компания, предлагаща широка гама от продукти за хидравлика, пневматика, вакуумтехника и автоматизация. От 2001 г. датира официалното присъствие на фирмата на българския пазар. Тя е представена първоначално в град Кърджали с предмет на дейност: дистрибуция на пълната номенклатура от изделия, осигуряване на сервизни услуги, предоставяне на технически консултации и специфични решения. С оглед разширяването на дейността си и за по-качественно обслужване на клиентите , фирма Хид-Тек ООД откри през 2008 г. в..
Производство и търговия с авторадиатори - Иван Симеонов 58
  ЕТ Иван Симеонов 58 се занимава с производство и търговия с всички видове авторадиатори за всякакви МПС. Радиатори за автомобили - леки коли, камиони, влекачи и други товарни превози средства Радиатори за земеделска и строителна техника - мотокари, автобуси, трактори, комбайни и т.н. Изработка на месингови колектори. Фирмата съществува от 1997 г. и разполага със собствена производствена база в град Добрич, където работят служители с професионален опит над 30 години. Мисията на..
Компресори, варогасилки СТРОЙТЕХНИКА АД
  СТРОЙТЕХНИКА АД е лидер в производството на бутални и винтови въздушни компресори, връзки за тръбно скеле и варогасилки в Република България. От 1969 г. произвежданата продукция е с гарантирано качество. През същата година започва и изграждането на сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване. БУТАЛНИ И ВИНТОВИ КОМПРЕСОРИ от СТРОЙТЕХНИКА АД Широката гама от компресорни уредби са предназначени за производство на сгъстен въздух с определено налягане. Те намират приложение в промишлените предприятия, строителни обекти, автосервизи, ремонтни..
Хидравлични маркучи Алекс Пласт ЕООД
  Алекс Пласт ЕООД произвежда хидравлични маркучи, пневматични, хидравлични и каучукови изделия по модел на клиента с направа на матрици и песформи или с матрици на клиента. Голяма част от дейността на фирмата е предлагането на огромна номенклатура от пневматика: хидравлични маркучи пневматични цилиндри - огромна номенклатура и модели, 96% наличности на склад филтри и въздухоподготвящи групи, богата гама фитинги и бързи връзки разпределители и бобини, дросели и клапи Пневматични и хидравлични маркучи и из..