Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Машини, Машиностроене

Преносима измервателна апаратура ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД
  Фирма ГЛОБАЛ-ТЕСТ ООД е създадена през 1994г. като смесено българо-немско дружество, но от 21.08.2009г. дружеството се преобразува в ЕООД с едноличен собственик г-н Румен Андронов. ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД е търговско дружество, официален представител на фирмите ТЕSТО, VEGA, и KERN- Германия и на CASELLA CEL- Англия. ТЕSТО e водеща фирма в производството на преносима апаратура за измерване на физико-химични величини, климатични параметри и димни газове. VEGA е един от водещите производители на електронни нивомери и нивосигнализатори. KERN - производител на ..
Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс ЕООД
  Филинокс ЕООД е производител на неръждаеми бойлери, неръждаеми съдове и изделия от неръждаеми и специални хром-никелови стомани: електрически и комбинирани бойлери неръждаеми водосъдържатели лабораторни дестилатори и съдове, лабораторни дестилатори за вода, фармацевтични и медицински прибори стерилизатори на Кох хидрофорни уредби, хидрофорни инсталации с обем по желание и проект на клиента ел. нагревателни устройства и съоръжения неръждаеми комини и димоотводни тръби съоръжения за омекотяване на водата ..
Лабораторно обзавеждане и оборудване Биомед Фючар
  Биомед Фючар ЕООД се занимава с търговия, доставка, монтаж, сервиз, консултации по избор и експлоатация на лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи за лаборатории. Биомед Фючар ЕООД предлага лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и консумативи за лаборатории на фирма Biosan, гел-документационната система DigiGenius, спектрофотометри NanoDrop и консумативи за електрофореза National Diagnostics. Лабораторно обзавеждане и оборудване от Biosan Biosan предлага лабораторно оборудване, лабораторно обзавеждане и ..
Лабораторно обзавеждане АЛИАНС Шумен
  АЛИАНС Шумен предлага лабораторно обзавеждане. Фирмата изработва по индивидуални проекти лабораторна мебел съобразена със специфичните изисквания на Вашата лаборатория. Дългогодишен опит в производството на лабораторни камини, възстановяването на лабораторни уреди, апарати и дестилатори, търговия с лабораторна стъклария и химикали. В своята продуктова гама включваме лабораторни камини, маси и друго обзавеждане. Предлаганите от нас стоки са уникални, с различни размери и изработени от разнообразни висококачествени материали. ..
Aгроцентър Земант
business catalog Aгроцентър Земант е изграден върху собствен терен от 3000 кв.м., от които 930 кв.м. покрита площ и разполага с Магазин за селскостопанска техника, Автосервиз и магазин резервни части за автомобили, Агроаптека, Фирмен магазин Einhell. Магазин за селскостопанска техника Земант - градинска техника (мотфрези, култиватори, косачки, моторни триони и др.); селскостопанска техника, работни органи, резервни части; тракторни пръскачки, помпи, резервни части и аксесоари за тях; поливна техника и аксесоари; капково напояване; ръчни инструменти и пособия; миниоранжерии; ..