Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Градинско обзавежданне

ЕТ Георги Семерджиев
     ЕТ Георги Семерджиев е мебелна фирма от Велинград, специализирана в производството на мебели от масивно дърво.  Продуктовата гама е изключително разнообразна.Предлагат се:  Мебели за спалня, всекидневна, кухня, детска стая  Обзавеждане за заведения, ресторанти и механи  Градинска мебел - дървени пейки, маси, столове  Мебели от масивно дърво  ЕТ Георги Семерджиев дава гарнции за производените мебели, тъй като работи само с висококачествена дървесина и добре изсушен дървен материал. Всички артикули на ..
Мартинели
 Място, за което мечтаем, граница, която желаем да прекосим.....там където мечтата става реалност.  В контраст между светлини и сенки,хармония между интензивната наситеност на бялото и силния характер на черното ....там е светът на Martineli Modern.  MARTINELI е еталон за висок стандарт и иновационна насока в съчетаването на комфорт, уникалност и практичност в интериорния дизайн.  Oсновоположник на идеята за единство на стил и качество на предлаганите продукти в сферата на обзавеждането, днес компанията заема лидерски пазарни позиции. ..
Мебели Еврика
 Еврика Комерс ООД е фабрика за производство на луксозни класически и ретро мебели от масив - дъб, череша, бук, липа – основана през 1992 г. Фирмата е един от водещите производители на мебели в България. 90% от продукцията е за износ – Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др. Останалата част се реализира на българският пазар като индивидуални поръчки. Произвежда луксозни мебели от масив с изящен дизайн и стил, мебели по поръчка, обзавеждане за дома, хотели, ресторанти, жилищни и ваканционни имоти, състарени мебели с уникален дизайн и с ръчно изработени елементи като дър..
Метални изделия, Ковано желязо Метал декор Варна ООД
  Метал декор Варна ООД предлага проектиране, изработка и монтаж на разнообразни изделия и елементи от метал, ковано или гладко желязо като: парапети, огради, решетки от метал или ковано желязо, метални врати, мебели от ковано желязо, метални мебели, аксесоари от метал, козирки, конструкции, навеси, тенти от метал и ковано желязо. Метал декор Варна ООД е доказала се фирма в реализирането на дизайнерски продукти от метал и ковано желязо за домове, вили, хотели, ваканционни селища, заведения и други. Метал декор..
Пречистване питейни води ЕКО-ТЕХ ООД
  ЕКО-ТЕХ ООД развива своята дейност на собствена територия от 4938 кв.м с покрита площ от 656 кв.м в две насоки: Изграждане на екосъоръжения за пречистване на питейни, битови и промишлени отпадни води Металообработване на ротационни и корпусни детайли Изработка на нестандартно оборудване Ние предлагаме: проектиране на индивидуални и градски ПСОВ за битови и промишлени отпадни води; производство, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръжения и системи за преработка на битови и промишлени отпадни води рехабилитац..
Дървени мебели по поръчка Пилев 71 ЕООД
  Пилев 71 ЕООД е доказала своя професионализъм в дърводобива, производството и търговията с дървен материал и изделия от дърво - мебели от дърво по поръчка, нестандартни дървени мебели по поръчка. Пилев 71 ЕООД извършва търговия с добития дървен материал, както и с изделията от дърво и дървените мебели, които произвежда. Фирмата предлага транспорт на продукцията от дърво до желания от клиента адрес. Мебели по поръчка Пилев 71 ЕООД предлага мебели по заявка на клиента - мебели от дърво по индивидуален дизайн - по наша идея или по идея ..
Мебели и обзавеждане Донковски
  Мебели Донковски - ЕТ ДИД Керамопласт, основана през 1991 г. с основна дейност битова и сувенирна керамика, през 2008 г. отвори врати и на цех за производство на мебели и обзавеждане. Продуктовото направление е ориентирано в производството както на мебели за дома и офиса, така и на търговско обзавеждане с отлично качество. Гамата от видове и размери е с широк диапазон, включително и по индивидуална поръчка на клиента. Модерното ни оборудване, добрите специалисти с над 20 години опит в мебелното производство и качествените материали, които използва..
Мебели и изделия от ракита Пролет ООД
  От 1990 година фирма Пролет ООД произвежда мебели и изделия от ракита - етажерки, кошници, цветарници, кошове и панери. Със своите разновидности на столове, маси, канапета, секции, шезлонги кошничарски изделия, тя задоволява предпочитанията на своите клиенти. Успехът на Пролет ООД се дължи на новите конструктивни и технологични решения при производството на плетени мебели и способността за бързо развитие. Фирма ПРОЛЕТ ООД извършва продажба на едро и дребно. Изпълнява поръчки на модификации по желание на клиента в кратки срокове. Здрави и трайни, ръчно изр..
Дървени конструкции от Спонец
  Дървени къщи, талпени къщи, дървени конструкции, интериор от дърво Фирма Спонец ООД се занимава с изработка и изграждане на дървени къщи; талпени къщи; дървени конструкции; интериор от дърво; навеси; беседки; мебели; врати; стълбища; мебели за заведения. Спонец ООД строи и реставрира автентични дървени къщи по стара технология с модерно оборудване. Произвежда и уникално обзавеждане от масив към тях.   ..
Дърводелски услуги - ЕТ Пенев - ПСП, Бургас
  ЕТ Пенев - ПСП е фирма за дърводелски услуги в град Бургас, създадена през 1991 г. с основна дейност изработване на всякакъв вид дърводелски изделия и продукти от дърво - мебели, врати, порти, ламперии, дюшеме, беседки и др. Мебели за градина от дърво - ЕТ Пенев - ПСП, Бургас Едни от най-красивите продукти от дърво, изработени от дърводелска фирма ЕТ Пенев - ПСП, Бургас са мебелите за градина. градинска мебел - маси, столове, поставки за саксии пейки люлки, катерушки, пързалки бес..