Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели и обзавеждане на баня

Обзавеждане, мебели за офиса, офис столове София - Мебел-Ленд
“Мебел-Ленд” ООД e една от водещите български фирми за обзавеждане. Специализирана е в проектиране, разработка, производство и монтаж на корпусна мебел и столове. Предлага обзавеждане за офиса и дома на изключителни цени, a сроковете за изработка и доставка са едни от най–кратките на пазара! Координацията на монтажните работи се извършват от екип от професионалисти и на най-високо качество. “Мебел-Ленд” ООД работи с висококачествени материали от ПДЧ, МДФ и естествена дървесина. Предлага се и голямо разнообразие от офис и посетителски столове, което несъмнено допри..
Кухненски мивки, прагове за баня и мивки за баня – ФАТ ЕООД
Собственото излъчване и уникалния творчески дизайн са характерни за цялата гама на изделията с търговска марка ФАТ. Фирмата работи успешно както в Европейския съюз, така и извън него, като всички разпространявани на пазара продукти с търговската марка ФАТ са придружени от необходимитесъгласно законовите разпоредби документи: -Декларация за съответствие -Гаранционна карта и Инструкции за монтаж и експлоатация. Предоставяният от ФАТ ЕООД гаранционен срок на цялата продуктова гама е 5 години. Изделията на ФАТ ЕООД се изработват в съответствие с прилагането на стро..
Мебели Еврика
 Еврика Комерс ООД е фабрика за производство на луксозни класически и ретро мебели от масив - дъб, череша, бук, липа – основана през 1992 г. Фирмата е един от водещите производители на мебели в България. 90% от продукцията е за износ – Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др. Останалата част се реализира на българският пазар като индивидуални поръчки. Произвежда луксозни мебели от масив с изящен дизайн и стил, мебели по поръчка, обзавеждане за дома, хотели, ресторанти, жилищни и ваканционни имоти, състарени мебели с уникален дизайн и с ръчно изработени елементи като дър..
Материали за строителството Меридиан Комерс
  Меридиан Комерс се занимава с внос и търговия с материали за строителството - системи за сухо строителство, гипскартон, профили, покривни материали, мазилки, сухи строителни смеси, шпакловки, бои, кофражни елементи, ламиниран паркет, продукти и аксесоари за баня и други строителни материали. През последните години фирмата за строителни материали се наложи като една от водещите в сектора на търговията с продукти за строителството и доказа, че е надежден партньор в работата си със строителни фирми и крайни клиенти. Меридиан Комерс е дистрибутор и на няколко у..
Цялостно строителство Либра-АД 76 ЕООД
Строителна фирма Либра-АД 76 ЕООД предлага цялостно строителство и пълна гама от услуги в областта на строежите - проектиране, изграждане и узаконяване на електроинсталации, ВиК инсталации, отоплителни инсталации. Доставка и монтаж на санитария и климатици. Строително-зидарски услуги. Изготвяне индивидуални проекти в областта на цялостното строителство (по желание на клиента) Строителна фирма Либра-АД 76 ЕООД извършва огледи и консултации на място Предоставяме възможност за работа с материали на фирмата при строежа или ремонта Фирмата дава ..
КЕРАТОН ООД - всичко за вашата баня
  КЕРАТОН ООД не само ще ви спести всички усилия по изграждането и ремонта на вашата баня, но ще го направи професионално, с качествени материали и на напълно достъпни цени. Фирмата е създадена през 1996 година и внася керамика и цялостно обзавеждане за баня от Испания, Полша, Италия и Турция. Тя непрекъснато усъвършенства своите възможности, благодарение на иновативното си, креативното мислене. Това я прави желан партньор и лидер в налагането на най-модерните тенденции в обзавеждането за баня. BA Дейности и услуги: ..
Стъклокерамика за басейни в Бургас - Меридиан Комерс
  Основната дейност на Меридиан Комерс е свързана с внос и търговия със строителни материали - стъклокерамика за басейни (плочки за басейни, фаянс, гранитогрес и други стъклокерамични изделия), сухи строителни смеси и т.н. Фирмата предлага още разнообразие от качествени бои и мазилки за стени, метал и дърво, за да задоволи търсенето на бъргарския пазар и да предложи най-доброто на клиентите си. Стъклокерамика за СПА центрове и басейни - поради своето свойство да не попива вода, стъклокерамиката е много подходящ матер..
Фаянс, теракот, гранитогрес - Колос 2000 ЕООД
  Колос 2000 ЕООД е фирма от град Пловдив, която се занимава с внос и търговия на дребно и едро с фаянс, теракот, гранит и гранитогрес. Фирмата развива дейността си от 1994 година насам и днес притежава магазин “Ceramic Mega Market”, който се намира в индустриалната зона до Пловдив, по пътя за село Войводино, и разполага с: изложбена зала на площ 3 дка; над 10 000 артикула и повече от 250 мострени бани. Колос 2000 ЕООД е дистрибутор на българските производители на фаянс, теракот..
Подова и стенна керамика БОТ-КО ЕООД
  БОТ-КО ЕООД е основана през 2007 г. Основна дейност на фирмата е търговия с подова и стенна керамика и цялостно обзавеждане, включващо всички компоненти на една съвременна баня. Колекции за бани, Фризове и декори Гранитогрес, Теракот - Подови плочки С цел да разшири асортимента на продуктите и да отговори на все по-високите изисквания на клиентите фирмата предлага широка гама от керамични плочки и гранитогрес. В търговскитя обект в гр. Исперих ул. Хан Аспарух 14 ще ви посрещнат учтиви консултанти, които ще ви бъдат полезни с професио..
Железария ТОНАК, Обзавеждане и аксесоари за баня
  Железария ТОНАК е специализирана в търговията на дребно с железарски материали, обзавеждане за баня и кухня, смесители, аксесоари за баня, обков и ВиК материали. Железария ТОНАК е създадена през 1995г. като ЕТ Тонак - Иван Кунев - търговска дейност, търговия на дребно с бои, лепила, железария, обков и ВиК материали. Постепенно разширява номенклатурата от стоки и дейноста си като търговия на едро и дребно. Железария ТОНАК предлага на конкурентни цени продуктите на: ЕЛЕКТРОДИ - Ихтиман САКАР - Свиленград /водопроводн..