Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Интериорен дизайн Обзавеждане СТАС - М

Град Пловдив
Адрес ул. Тинтява 1 Пловдив
Телефон +359 32/ 62 17 38; +359 878 77 66 37
E-Mail stas_mebel@abv.bg
Website http://stas-mebel.com/
Факс
Интериорен дизайн  Обзавеждане СТАС - М
 

Още от създаването си, през 1999г. фирма за интериорен дизайн СТАС-М се стреми да създава уникални мебели и обзавеждане със собствен стил и индивидуалност.

Фирмата е специализирана в интериорен дизайн, проектиране, производство и монтаж на обзавеждане за търговски обекти, заведения, офиси, магазини и частни жилища.

Екипът ни от висококвалифицирани дизайнери, проектанти, технолози, занаятчии и монтажници е в състояние да се справи с всяко едно предизвикателсто във всеки един момент от изпълнението на проекта (проекта, дизайна, обзавеждането, мебелирането и т.н.).

Интериорен дизайн, Обзавеждане СТАС - М

Услугите които Фирма за интериорен дизайн СТАС-М предлага, дават на нашите клиенти спокойствие и сигурност и ги освобождава от всякакви ангажименти до издаване на обекта готов за експлоатация.

  • Интериорен дизайн, проектиране и обзавеждане на Заведения - дизайн на мебели за ресторанти, кафенета, магазини и др.
  • Интериорен дизайн, проектиране и обзавеждане на Жилища - мебелен дизайн за частни домове
  • Интериорен дизайн, проектиране и обзавеждане на Търговски обекти - дизайн на интериор, мебели и оборудване за магазини и офиси.
  • Интериорен дизайн и проектиране на Стълбища - дизайн и проектиране на стълбища, стълби, вити стълби
  • Дизайн и проектиране на Интериорни врати

Пътят, който е изминала нашата фирма в сферата на интериорния дизайн и проектирането в продължение на повече от 10 години е изграден върху редица принципи и ценности – професионален подход, стремеж към разбиране на нуждите на клиента, следене на новите тенденции и развитие на пазара, усет към красивото и естетически издържаното.

Интериорен дизайн, Обзавеждане СТАС - М

Проектантска фирма СТАС - М предлага комплексна услуга свързана с цялостното проектиране и изпълнение на интериора и екстериора от довършителните работи (ВИК, ЕЛ и сухо строителство), подови, стенни и таванни декорации, както и цялостното обзавеждане във вашия търговски обект или жилище.

Индивидуалното проектиране и визуализация на интериора и обзавеждането на обекта дава пълна яснота и прозрачност във всеки един етап от изпълнението.

Присъствието на Фирма за интериорен дизайн СТАС-М на пазара в продължение на толкова години, се дължи на нашите дългогодишни партнъори и клиенти.