Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели от ковано желязо осветителни тела Люб и синове ООД

Град с. Марино поле, Община Карлово, Пловдив
Адрес с. Марино поле, Община Карлово, Пловдив
Телефон +359 335/ 590 42;
E-Mail office@liub-sinove.com
Website http://www.liub-sinove.com/
Факс +359 335/ 590 52; +359 897 80 31 26; +359 897 80 31 27; +359 897 80 31 28;
Мебели от ковано желязо  осветителни тела Люб и синове ООД
 

мебели от ковано желязо, осветителни тела, ресори и др. Фирма Люб и синове ООД е основана 07.08.2001г. и е наследник и правоприемник на едноличен търговец ЕТ ЛЮБЕН БЕЛПЕРЧИНОВ-ЛЮБ основана 06.02.1990 г. със собственик един от сегашните съдружници и настоящ управител на фирмата ЛЮБЕН БЕЛПЕРЧИНОВ.
Основната дейност на фирмата е производството на мебели от метал /ковано желязо/ за градинско и вътрешно обзавеждане , метални конструкции , направа и ремонт на ресори за автомобили.мебели от ковано желязо, осветителни тела, ресори и др.
Дейността се осъществя на собствена производствена база, разположена на площ от 7 000 кв.метра , като целия цикъл от суровината до готовото изделие се осъществява в нея. Предприятието разполага със собствена камера за прахово покритие на изделията.
Продукцията се реализира както на вътрешния така също и на международния пазар - Италия, Франция, Холандия, Македония, Гърция и Кипър.
Фирма Люб и синове ООД – е единствения производител с толкова общирна каталожна листа, като предимство за фирмата ни е, че работи и по – технологична документация на модели предоставени от клиента.мебели от ковано желязо, осветителни тела, ресори и др.
Каталожната ни листа включва цялостно обзавеждане с мебели от метал - вътрешно за домове, хотели, офиси, магазини, складове, др. и външно градинско обзавеждане.
Артикулният ни каталог включва: врати, оградни пана, декоративни решетки, парапети, осветителни тела, цветарници, пейки, беседки, шатри, тенти, столове, маси, канапета, легла, бюра, гардероби, скринове, ракли, стелажи, нощни шкафчета, тоалетки и др .
Другата основна дейност на фирмата е свързана с изработката на ресори.мебели от ковано желязо, осветителни тела, ресори и др.
През 1993 г. фирмата за първи път участва на Международния Пловдивски панаир, като продължава участията си както на него така също и в изложения: Произведено в България, Домко, Трите ключа, Семейно изложение, Стройко – 2000. Усилията на фирмата са възнаградени с множество награди от изброените изложбени панаири. 
Продукцията на фирмата се доставя до клиента чрез собствен транспорт или куриерски услуги.
Фирмата държи да се налага на пазара с ниски цени , качествени продукти и минимални срокове на изпълнение на поръчките си. 

 мебели от ковано желязо, осветителни тела, ресори и др.