Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели, Обзавеждане

Производство на мебели Борислав Ангелинов ЕООД
Производство на корпусна мебел по индивидуален проект. Цялостно обзавеждане на дома - кухни, спални, детски, дневни, антрета, мебели за Вашия офис и ресторант. Правилата върху които градим всичко в нашата фирма са: уважение към клиента коректно отношение качествено изпълнение разумна цена без почивен ден Разликата между оцеляването и истинския успех изисква две качества: силна мотивация и подходящи умения!     ..
Метални изделия Елви 2012 ООД
Елви 2012 ООД е нова, но бързо просперираща фирма в производството и монтажа на метални изделия. Изработваме за Вас мебели, конструкции, стълби, парапети и огради от черен и неръждаем метал. Стълби и парапети - изработваме стълби с нестандартна конструкция от желязо, инокс. Решетки, огради - от желязо. Мебели - кухненски плотове от инокс, офис мебели, както и оборудване за магазини. Метални козирки - изработваме леки метални конструкции. Елви 2012 ООД работи по проект на клиента или по наш проект, като към всеки проект подхожда и..
Мебелен обков, Ди - Вел ООД
Ди - Вел ООД е директен вносител на мебелен обков, аксесоари за обзавеждане и консумативи за мебелното производство. Мебелни дръжки Дръжки за врати Мебелни крачета и колелца Панти за врати Панти за мебели Мебелни аксесоари Kухненски аксесоари Закачалки за портманто Дистанционери PVC кантове Амортисьори Механизми за бутилки Корнизи Компютърни поставки Крака за бюро и маса ..
Материали за строителството Меридиан Комерс
  Меридиан Комерс се занимава с внос и търговия с материали за строителството - системи за сухо строителство, гипскартон, профили, покривни материали, мазилки, сухи строителни смеси, шпакловки, бои, кофражни елементи, ламиниран паркет, продукти и аксесоари за баня и други строителни материали. През последните години фирмата за строителни материали се наложи като една от водещите в сектора на търговията с продукти за строителството и доказа, че е надежден партньор в работата си със строителни фирми и крайни клиенти. Меридиан Комерс е дистрибутор и на няколко у..
Цялостно строителство Либра-АД 76 ЕООД
Строителна фирма Либра-АД 76 ЕООД предлага цялостно строителство и пълна гама от услуги в областта на строежите - проектиране, изграждане и узаконяване на електроинсталации, ВиК инсталации, отоплителни инсталации. Доставка и монтаж на санитария и климатици. Строително-зидарски услуги. Изготвяне индивидуални проекти в областта на цялостното строителство (по желание на клиента) Строителна фирма Либра-АД 76 ЕООД извършва огледи и консултации на място Предоставяме възможност за работа с материали на фирмата при строежа или ремонта Фирмата дава ..
КЕРАТОН ООД - всичко за вашата баня
  КЕРАТОН ООД не само ще ви спести всички усилия по изграждането и ремонта на вашата баня, но ще го направи професионално, с качествени материали и на напълно достъпни цени. Фирмата е създадена през 1996 година и внася керамика и цялостно обзавеждане за баня от Испания, Полша, Италия и Турция. Тя непрекъснато усъвършенства своите възможности, благодарение на иновативното си, креативното мислене. Това я прави желан партньор и лидер в налагането на най-модерните тенденции в обзавеждането за баня. BA Дейности и услуги: ..
Стъклокерамика за басейни в Бургас - Меридиан Комерс
  Основната дейност на Меридиан Комерс е свързана с внос и търговия със строителни материали - стъклокерамика за басейни (плочки за басейни, фаянс, гранитогрес и други стъклокерамични изделия), сухи строителни смеси и т.н. Фирмата предлага още разнообразие от качествени бои и мазилки за стени, метал и дърво, за да задоволи търсенето на бъргарския пазар и да предложи най-доброто на клиентите си. Стъклокерамика за СПА центрове и басейни - поради своето свойство да не попива вода, стъклокерамиката е много подходящ матер..
Фаянс, теракот, гранитогрес - Колос 2000 ЕООД
  Колос 2000 ЕООД е фирма от град Пловдив, която се занимава с внос и търговия на дребно и едро с фаянс, теракот, гранит и гранитогрес. Фирмата развива дейността си от 1994 година насам и днес притежава магазин “Ceramic Mega Market”, който се намира в индустриалната зона до Пловдив, по пътя за село Войводино, и разполага с: изложбена зала на площ 3 дка; над 10 000 артикула и повече от 250 мострени бани. Колос 2000 ЕООД е дистрибутор на българските производители на фаянс, теракот..
Подова и стенна керамика БОТ-КО ЕООД
  БОТ-КО ЕООД е основана през 2007 г. Основна дейност на фирмата е търговия с подова и стенна керамика и цялостно обзавеждане, включващо всички компоненти на една съвременна баня. Колекции за бани, Фризове и декори Гранитогрес, Теракот - Подови плочки С цел да разшири асортимента на продуктите и да отговори на все по-високите изисквания на клиентите фирмата предлага широка гама от керамични плочки и гранитогрес. В търговскитя обект в гр. Исперих ул. Хан Аспарух 14 ще ви посрещнат учтиви консултанти, които ще ви бъдат полезни с професио..
Алуминиева дограма, PVC дограма, Парапети Сенатори ЕООД
  Сенатори ЕООД изработва алуминиева дограма и PVC дограма на водещи европейски фирми. Фирмата изработва и комарници, витрини, козирки, облицовки, парапети, пана за разделяне на парапетите, шумозащитни стени, мебели и обзавеждане (кухни и барплотове). Материалите, с които работим за изработката и монтажа на дограма са на известни и водещи европейски фирми. За ПВЦ Дограма - DECEUNINCK GROUP. За алуминиева дограма и витрини на магазини - ALUMIL, PROFILCO и EXALCO. Профилите са Zendow и THYSSEN от Deceuninck group. Сенатори ЕООД е създад..